Prettige ervaring

Het boekingsproces online liep helaas telkens vast. Na de gegevens in te vullen gaf het systeem aan: Er is iets fout gegaan, probeer het later nog een keer of bel met de klantenservice. Dit bleef het systeem telkens aangeven. Blijkbaar zagen ze bij FarmCamps op maandag morgen wel dat wij hadden willen boeken. Daarop kregen we een mailtje en na contact met de klantenservice is alles super geregeld.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Mijn verzoek over de standplaats werd voor een boeking voor Volgend maar zelfs snel Opgevolgd

Perfect geregeld

Snel contact, klantvriendelijk en goede service! Heel tevreden.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Mooie site maar niet altijd handig in gebruik.

Hallo, Het is een mooie site maar je moet soms wel goed zoeken naar de juiste informatie (WiFi, wasmachine). Ook bleven wij terugkeren naar een lijst met alle parken. Het was voor ons niet mogelijk om een of een paar parken te selecteren en dan alle faciliteiten te zien. Mooie foto’s, maar soms vooral mooi en niet praktisch (plattegrond van volledige boerderij/camping ontbrak bijvoorbeeld). Het boekingsproces is heel netjes en professioneel, bijvoorbeeld de uitgebreide mogelijkheid om te kiezen in betaaltermijnen.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Echt een heerlijke plaats om te vertoeven, je hebt echt het gevoel deel uit te maken van het leven op de boerderij.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

wederom een super vakantie gehad

Net als alle andere jaren dat we hier komen was het ook deze x weer genieten.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Mooi concept en goede service!

Met boeken wordt je netjes geholpen! Betaling is in termijnen wat erg fijn is. Famrcamps fleur stables is als thuis komen. De rust, gemoedelijkheid, gastvrijheid is fantastisch! Onze kids willen niet anders meer!

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Meest klantvriendelijke organisatie voor vakanties!

Ik ben onder de indruk van de snelle reacties, het meedenken en de informatie die je krijgt na de boeking. Ik vind het heerlijk en fijn om zo op vakantie te gaan!

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Prima en makkelijk geregeld!

Prima en makkelijk geregeld!

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Je weet dat het de beste vakantie was als je kind moet huilen bij vertrek

De leukste plek voor echte paardenliefhebbers. Heerlijk gereden, veel geleerd en Karin staat altijd voor je klaar!

Website onnodig vertragend.

Ik wist precies bij welke boerderij ik mijn reservering wilde doen, maar toen ik ging reserveren werd ik eerst weer naar de algemene farmcamps site gestuurd , waar ik de data in moest geven, vervolgens werd gekeken bij welke farmcamps ik allemaal terecht zou kunnen… Dat moet volgens mij eenvoudiger kunnen.

Zeer vriendelijke medewerkers

Voor de vijfde keer een midweek FarmCamps geboekt: voor de vierde keer op dezelfde boerderij ivm de pony's en het paardrijden. De klantenservice van FarmCamps is altijd zeer vriendelijk. De vroegboekkorting of vaste klantenkorting, en een kortingcode als goedmaker voor een probleempje afgelopen keer, wordt door ons erg gewaardeerd. Wat ik een minpunt vind is dat we van tevoren niet weten of de pony van voorkeur (of een vergelijkbare rijpony) gereserveerd is. Ook al gaf ik van tevoren aan dat dat de voornaamste factor is, de tentboeking is al gemaakt, maar de rijpony nog niet. De kosten zijn flink gestegen, en wij zijn ervaren ruiters, dus een goede pony is voor ons een voorwaarde. Verder alleen maar lof :-)

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Reserveren ging snel en makkelijk

Gewoon geweldig!

Reeds 5 jaar komen we met onze kleinkinderen bij Farmcamps op vakantie, waarvan 3x bij de Boebadoe boerderij. Boebadoe is een topper. Ook voor volgende jaar is de tent reeds geboekt!

Boeking ging vlot.

Boeking ging vlot, gemakkelijk om bijkomende zaken al aan te vragen tijdens reservering, duidelijke info.

Goed, en voldoende informatie

Goed!

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Goed, vriendelijk en vlot contact

Snelle en duidelijke reacties op een vriendelijke wijze. Er wordt met je mee gedacht, erg fijn.

• Wat vond je van het online boekingsproces? N.v.t.

Enthousiasmerende website

Ik kreeg zin in mijn vakantie door het kijken van de foto's en filmpjes. Wel was het boeken van een huisje niet heel makkelijk want als je op bekijk huisjes klikt kwam je niet bij reserveren.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Geen op-of aanmerkingen, boeken is heel gemakkelijk. Het enige is misschien dat ik de zoekfunctie op de site een beetje omslachtig vind.

Heel makkelijk en duidelijk

Site makkelijk te vinden, duidelijk overzicht, snelle doorklik

Overzichtelijk

Duidelijke info

Prima en snel geregeld

Prima geholpen door de klantenservice

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Het boeken zelf gaat heel makkelijk alleen het uitkiezen en vergelijken valt niet mee, je moet steeds opnieuw de datum en het aantal personen aangeven. Kost zo meer tijd

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Net geboekt nog niet op de farmcamp geweest

Nog geen ervaring op de camping

Helemaal in orde

Kerkstraat 14

1404HH Bussum

Over Farmcamps

Waarom zou je ver weg op vakantie gaan als er in Nederland ook zoveel prachtige plekjes te ontdekken zijn? Bij FarmCamps weten we die wel te vinden. Ontsnap uit het dagelijkse drukke leven om gezellig samen te zijn en te genieten van het leven op de boerderij! Op stap met de boer, knuffelen met de dieren, slingeren in de Hooischuur, spetteren bij de Water Pret Weide en samen spelenderwijs leren over de boerderij. Of laat je leiden door het ritme van de dag. Je logeert met vrienden, familie of collega's in luxe Safaritenten, Farmtenten, Haytenten, Ranchtenten, Lodgetenten of Barntenten. Glamping op en top!