Altijd een vriendelijk welkom en de tent op een mooi plekje. Voor de kinderen is er volop bezigheid met de dieren en de skelter. Ze vragen altijd wanneer gaan we weer.

Geweldige ervaring!

Laatst een lang weekend naar farmcamps de Oostermaat in Genemuiden geweest. We hebben genoten! Allereerst is jullie sote heel overzichtelijk en duidelijk. Het is makkelijk om een reservering te maken. Mail contact met jullie gehad over de reservering en om te vragen of bezoek ontvangen mogelijk was. Snel en vriendelijk geholpen.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Hele fijne site om te boeken. Meteen bevestiging en de volgende werkdag antwoorden op gestelde vragen. Omboeken na een ander weekend ging gemakkelijk. Tevreden en zin in ons weekend.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Wij hebben een groepsreservering gemaakt via de mail. Snelle en duidelijke reactie. Super!

Trage site

Klantenservice kan ik nog niet beoordelen, hopenlijk ook niet nodig. De site is overzichtelijk maar erg traag. In en uitcheck tijden zou ook fijn zijn als dit al op de pagina staat (mocht ik het niet over het hoofd hebben gezien). Puur door de traagheid heb ik zo'n slecht cijfer gegeven. We wouden meerdere campings vergelijken en dit kosten veel meer tijd dan nodig, wat mij dan erg irriteert.

Fijne ervaring

Steeds vlot bereikbaar en vriendelijk. Staan open om verdere zaken te onderzoeken en gaan hiermee aan de slag. Ze zijn flexibel en zoeken mee naar oplossingen.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Erg fijne site, overzichtelijk en duidelijk.

Rot website

De website is vaak de zoekcriteria kwijt. Dan moet je alles weer opnieuw invullen. Tijdens het zoeken je geen landkaartje waar de boerderijen zijn. Ik had een boerderij uit gezocht en ik kon hem boeken. Tijdens het boeken stond er ineens dat ik niet kon boeken met deze criteria. Toen opnieuw alles gedaan en toen kon het wel

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Heerlijk verblijf en super geregeld

We hebben een heerlijk verblijf gehad op alpacaboerderij Vorstenbosch. Alles was super geregeld en de tent van alle gemakken voorzien. Onze dochter en wijzelf hebben een geweldige tijd gehad en we komen zeker terug.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Door een sleutelbeen breuk van onze kleinzoon de vakantie moeten verzetten. Geen enkel probleem, vol begrip verzet zonder verdere kosten. Wat we nu boekten was goedkoper, kregen het verschil binnen 2 dagen terug betaald. Super tevreden. Als ik een cijfer zou moeten geven een dikke 10

Vriendelijk

Gelukkig gewoon meteen een Mens ipv bandje. Ik ben goed en snel geholpen

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Altijd service, altijd goed, altijd gezellig

Fantastische klantenservice. Wij komen al jaren bij farmcamps en het is altijd een groot feest!

Duidelijk en simpel

Ik heb zeer kortdag nog een mooie tent kunnen boeken via de site van farmcamps. Ik heb wel contact gezocht met de eigenaren van de camping om wat specifieke dingen te vragen. Dit vond ik fijner dan Farmcamps bellen, zo had ik meteen al een fijn contact met de camping-eigenaren. Contact met Farmcamps was per mail.

Aardige en duidelijke telefoniste

Telefonisch geregeld. Meteen duidelijk antwoord enmeedenkend nekend

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Niet de fijnste site om te boeken. Je komt snel terug bij de beginpagina ipv 1 pagina terug.

Het boeken verliep vlot

Benieuwd naar de ervaring.

Alles verliep vlot

Alles verliep vlot

Ziet er super uit!

Een hele leuke website en heel gebruiksvriendelijk om alles te boeken. Wij kijken uit naar onze vakantie, het ziet er alvast super uit!

Perfect.

Online boeking is vlot en correct verlopen.

Klantvriendelijk

Er was tijdens de boeking iets misgegaan met de actiecode. Werd heel snel op gereageerd en opgelost.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Goed geholpen nadat een kortingscode online niet werd geaccepteerd.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Makkelijk en duidelijk om te boeken

Duidelijke zoekfilters

Er zijn prettige en voldoende zoekfilters. Ook de omschrijvingen waren volledig en gaven daardoor een goed beeld.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Voor de kleinkinderen was dit een geweldige ervaring.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Het aanbod is zo aantrekkelijk en maakt de keuze moeilijk !

Met mijn kleindochter wil ik deze zomer gaan kamperen en zocht naar glampings. Zo kwam ik op de website van Farmcamps terecht ! Alleen het beste is goed genoeg voor mijn kleindochter.... dus ik zocht verder op andere websites.... Maar... !!! Steeds opieuw kwam ik terug op 'Farmcamps' omdat ... het aanbod zoooooo aantrekkelijk is !!! ;-)

Kerkstraat 14

1404HH Bussum

Over Farmcamps

Waarom zou je ver weg op vakantie gaan als er in Nederland ook zoveel prachtige plekjes te ontdekken zijn? Bij FarmCamps weten we die wel te vinden. Ontsnap uit het dagelijkse drukke leven om gezellig samen te zijn en te genieten van het leven op de boerderij! Op stap met de boer, knuffelen met de dieren, slingeren in de Hooischuur, spetteren bij de Water Pret Weide en samen spelenderwijs leren over de boerderij. Of laat je leiden door het ritme van de dag. Je logeert met vrienden, familie of collega's in luxe Safaritenten, Farmtenten, Haytenten, Ranchtenten, Lodgetenten of Barntenten. Glamping op en top!