Makkelijk en overzichtelijk

Makkelijk, duidelijk en simpel een camping selecteren. Het boeking proces was zo geregeld en snel alle mogelijke opties er bij geboekt zoals ontbijt en dergelijke

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Eenvoudig en in paar klikken geregeld.

Een overzichtelijke site, gebruikersvriendelijk. Online boeken in paar stappen snel geregeld.

Makkelijk te boeken, maar niet 100% foutloos

Eenvoudig boekingsproces. Duidelijke website, overzichtelijk en geen verborgen kosten. Wat voor ons een plus is was het duidelijke overzicht per camping wat er te doen is en welke dieren er zijn. Tijdens het boeken op de website lukte het ons helaas niet om de kortingscode geactiveerd te 'houden' na stap 1. Wanneer je je vakantie wilt boeken is dat soms vervelend. Gelukkig was de klantenservice zeer snel en behulpzaam en is onze vakantie hierdoor alsnog gewoon geboekt met deze korting. En dat met slechts een paar uur vertraging TOP!

Duidelijk boekingsproces

goede ervaring

Duidelijke overzichtelijke website. Helaas was ik iets te snel met handelen waardoor de betaling vastliep. Gebeld met de boerderij. keurig en vriendelijk geholpen. Het werd snel opgelost.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Meerdere malen gegevens in moeten vullen

In de zoekopdrachten heb ik vaker de gegevens in moeten vullen. Daarnaast had ik een bon vanuit optimel eurosparen waarvan ik de code niet kon verzilveren. Dit is dus puur de service en de zoekacties naar camping en betaling.

Functionaliteit website matig/voldoende

De website werkte heel traag. Dit lag niet aan de verbinding. Op de telefoon was het niet prettig te bedienen, dus laptop gepakt. Duurde lang voordat de functies werkten. Verder positieve indruk hoor!

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Super makkelijk boeken, direct bevestiging van reservering. We moeten nog...maar het ziet er super leuk uit.

Vlotte boeking

Het boeken ging vlot, de bevestiging kwam snel

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Gewoon een top week gehad

Mijn dochter is 3 en heeft het super naar haar zin gehad. Wij komen uit de stad en onze dochter heeft nu minder angst voor dieren. Koeien houdt ze nog op een afstand, maar geiten durft ze nu zelfs te knuffelen.

Einfach und schnell

Buchung an sich einfach und schnell. Jedoch empfand ich es das wenn ich eine Seite zurück wollte immer neu beginnen musste. Kann aber Browser oder Bediener Fehler sein :-)

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • k.A.

Alles verliep vlot en makkelijk maar het zou soms handig zijn als men 2 of meer tenten gelijk kon bo

Vlotte afhandeling van onze boeking. Moesten wel 2 aparte boekingen doen omdat wij met 9 personen komen. Zou handig zijn indien dit in 1 maal kon.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Duidelijke website, snel en overzichtelijk.

Ook tevreden over de klantenservice, kortingscode kon na de boeking alsnog verwerkt worden.

Online

Alleen maar online ervaring , is goed

Super vriendelijk

Wij hebben met twee gezinnen een vakantie geboekt voor de herfstvakantie. Wij kregen alle hulp en het werd netjes geregeld dat wij de tenten naast elkaar kregen. Heel positief!

Mooi ontworpen website

Mooie website, doorklikken kan wel wat handiger.

Zeer duidelijke site

Zeer duidelijk en gemakkelijk te boeken

Snel en duidelijke service

Site is overzichtelijk. Het boeken is klantvriendelijk en uitgebreid. De betaling was helder en snel te regelen.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Goed maar winst te behalen

Het is allemaal te doen maar het kan wat gebruiksvriendelijker. Grootste verbeterpunt in mijn optiek zou zijn dat je een camping kan aanklikken en dat je de beschikbaarheid kan zien per tent met rijzen. We willen bijvoorbeeld 1 week in de zomervakantie boeken en het maakt niet uit welke week. Maar je moet maar datums proberen tot je iets hebt wat lukt. Als je gewoon per maand kan zien welke dagen er nog beschikbaar zijn is dat veel fijner. Tevens werkte de actiecode vastegastactie niet, ik hoop dat het dan handmatig wordt gedaan, het stond in de opmerkingen.

Superservice!!

Bij telefonisch reserveren een hele aardige enmeedenkende dame aan de lijn. Alles in de een mum van tijd geregeld. Aanrader!

• Wat vond je van het online boekingsproces? N.v.t.
  • Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Rijk aanbod en snelle reactie op vragen.

Tevreden

Eenvoudig

Jammer dat er niet direct een annuleringsverzekering kon worden afgesloten.

Duidelijke website

Makkelijk om online te boeken. Meteen daarna bevestigingsmail ontvangen. Wij kijken uit naar onze vakantie!

Sehr zufrieden

Sehr guter Kundenservice wir hatten Probleme mit der Zahlung , das Unternehmen hat gut und schnell weitergeholfen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Hartstikke fijne klantenservice

Ik was een kortingscode vergeten te gebruiken en die mocht achteraf nog gebruikt worden. Was ik heel blij mee!

Kerkstraat 14

1404HH Bussum

Over Farmcamps

Waarom zou je ver weg op vakantie gaan als er in Nederland ook zoveel prachtige plekjes te ontdekken zijn? Bij FarmCamps weten we die wel te vinden. Ontsnap uit het dagelijkse drukke leven om gezellig samen te zijn en te genieten van het leven op de boerderij! Op stap met de boer, knuffelen met de dieren, slingeren in de Hooischuur, spetteren bij de Water Pret Weide en samen spelenderwijs leren over de boerderij. Of laat je leiden door het ritme van de dag. Je logeert met vrienden, familie of collega's in luxe Safaritenten, Farmtenten, Haytenten, Ranchtenten, Lodgetenten of Barntenten. Glamping op en top!