Gemakkelijk en aantrekkelijk

Duidelijk, overzichtelijk en de kleuren en foto's spreken meteen aan

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

De moeite waard maar onoverzichtelijk

Voor mijn idee een hele leuke vakantie geboekt in een barntent. Maar heb een aantal keer overnieuw moeten beginnen met boeken omdat het scherm versprong naar de beginpagina van de boerderij zelf. Het was voor mijn onduidelijk op welk punt ik van de boeking nou precies zat omdat je zoveel moest aanklikken dan weer invullen en weer terug enz.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

super service en heel persoonlijk

makkelijk om te boeken snel reactie bij vragen persoonlijk contact

Overzichtelijk

De website geeft een goed overzicht van de mogelijkheden die er zijn, fijne filters om zo snel mogelijk te kunnen boeken. Iets meer foto’s van de locatie (niet de accommodatie) zou prettig zijn.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Nu de tweede keer bij farmcamps geboekt, duidelijk, overzichtelijk en makkelijk te boeken. We verheugen ons al op de vakantie :)

Prima boeking.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Vakantie snel en makkelijk geboekt

De verschillende boerderijen en verblijfsaccomodaties zijn goed te vinden en eenvoudig te boeken.

Erg leuk en soepel!

Erg leuk en soepel geboekt. Alleen de snelheid van de website laat soms wat te wensen over.

Winst gaat voor gebruikersgemak

In een poging om een tent te reserveren waarvan er volgens de site nog 1 beschikbaar was, kreeg ik tweemaal de mogelijkheid niet. Na drie keer verversen kwam de mogelijkheid wel maar met een prijskaartje van 40 euro meer!! En na lichtelijk geïrriteerd, toch de bestelling af te ronden via iDeal, kom ik terug op de pagina die meldt dat de betaling mislukt is. Hoewel het bedrag wél afgeschreven! De volgende dag kreeg ik pas de bevestiging dat het goed was gegaan. Vreemde situatie, kan wat verbetering gebruiken.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Makkelijk te reserveren en fijn dat er gehoor is gegeven aan ons verzoek om met vrienden bij elkaar te staan. Kijken erg uit naar ons weekend.

Professioneel en snel

Altijd een reactie op mijn mails met een vraag. Duidelijke uitleg

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Soepel verlopen, prettig contact met klantenservice

Overzichtelijke website

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Vorig jaar met onze kleinkinderen bij farmcamps gelogeerd. Ze wilden dit jaar ook weer naar boer Jan en boerin Saskia

Vlot geboekt

De site is overzichtelijk, geeft uitgebreide info, werkt snel met boeken.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Boeken ging erg makkelijk. Mooie foto's op de site..

Fijn geholpen met reserveren

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Goed uitzoeken, maar te doen.

Mijn ervaring over het boeken van onze vakantie was even uitzoeken. En daarmee bedoel ik op de site. Want elke keer dat ik op het beschikbaarheid knopje drukte kreeg ik nog meer informatie over de boerderij en dat maakte voor mij ingewikkeld. Ik kreeg niet meteen de kamers te zien. Hoewel ik daarop wel had gedrukt. Ook omdat het land groot is, moest ik goed doornemen of het klopte! Verder wilde ik mijn datum wijzigen naar een andere weekend, alleen kon dat online niet. Hiervoor heb ik de klantenservice gebeld en zij hebben mij uitstekend geholpen!. Ik heb ontzettend zin in onze weekendje weg!.

snel en makkelijk

snel en makkelijk

Zeer meedenkend

Bij de boeking kon ik niet direct de 1e termijn betalen, geen probleem voor de klantenservice. Ondanks dat we hierdoor voor de vroegboekkorting officieel te laat waren is de boeking er alsnog met korting in gezet en 1e betaling kon een week later als ons loon weer binnen was. Andere keer ook al de meedenkendheid mee mogen maken van klantenservice van farmcamps, omdat we toen Corona hadden gekregen vlak voor we weg zouden naar farmcamps. De tent is alsnog verhuurd aan iemand anders, wij kregen geld terug en hebben alsnog een mooie vakantie (Iets korter, 10 dagen ipv 14 dagen) gehad toen we uit quarantaine waren. Toppie!!!

Vlot en handig

De site is overzichtelijk, de foto's en info over de boerderijen zijn duidelijk en de prijzen zijn zeer transparant.

Makkelijk

Prima website. Snel geboekt

Persoonlijke en goede service

Met zowel organisatie als de locatie hebben wij erg goede ervaringen. Zijn erg positief en zijn dus ook terugkerende klanten!

Duidelijke website

Als ik de beschikbaarheid aan klikte bij de desbetreffende tent viel de site soms weer naar het hoofdmenu. Verder alles prima

vlotte boeking

Alles ging vlotjes

Goed te reserveren

Reserveren gaat prima. Misschien zou er nog iets meer overzicht kunnen komen in de verschillende tenten.

Kerkstraat 14

1404HH Bussum

Over Farmcamps

Waarom zou je ver weg op vakantie gaan als er in Nederland ook zoveel prachtige plekjes te ontdekken zijn? Bij FarmCamps weten we die wel te vinden. Ontsnap uit het dagelijkse drukke leven om gezellig samen te zijn en te genieten van het leven op de boerderij! Op stap met de boer, knuffelen met de dieren, slingeren in de Hooischuur, spetteren bij de Water Pret Weide en samen spelenderwijs leren over de boerderij. Of laat je leiden door het ritme van de dag. Je logeert met vrienden, familie of collega's in luxe Safaritenten, Farmtenten, Haytenten, Ranchtenten, Lodgetenten of Barntenten. Glamping op en top!