Super snelle levering

Mooi product snelle levering erg tevreden

Inakzeptabel !!!

Es wird geklingelt und die Ware wird im Hausflur abgelegt. Ist inakzeptabel. Die Unternehmen die nutze, kommen dem Kunden mit der Ware entgegen, ich Rentnerin zum Verständnis. Wäre dies ordnungsgemäß abgelaufen, hätte ich Sie sehr gern weiterempfohlen. Ihr Unternehmen sollte sich fragen, was wäre hätte ich verneint und die Ware als nicht angekommen, deklariert. Unterschrieben habe ich nix. Nur mal ein Hinweis zum Überdenken Ihres Auslieferungsverfahren. Mit freundlichen Grüßen M.Nitzsche

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Prachtige tas!

Heel blij met deze prachtige tas; het leer voelt heel prettig en zo mooi afgewerkt! Vlotte verzending en verpakt in een leuke linnen tas.

Kwaliteit en service

fijne winkel. Sfeervol. Goed geholpen. Kwaliteit tassen erg goed, gaan jaren mee en fijn leer.

Outstanding Quality

I bought a wallet a long long time ago - it might very well be over 10 years by now, since that wallet was a bit to small for euros- on a fair from one of those flying merchands. That wallet held up all those years - unmatched to any wallet i had before. That wallet was one from Bear A week ago i gave in: i need a new one, not because the old one was fallen apart, but because cards are getting smarter and smarter and i needed a wallet without buttons. Because i learned, that those buttons will destroy cards, when you sit on your wallet. I'm very happy, that the new wallet seems to have the same quality as my beloved old one - only time will tell.

Exactly what I wanted

I wanted a backpack with lots of compartiments to help me organize and with a nice size to be a daily purse, but also eventually fit some groceries or extra clothes. Nailed it! Also the delivery was super fast. Got here 3 days earlier.

Sehr schnelle Lieferung!

Tolle Qualität

mooi, goede kwaliteit, helemaal mijn smaak

snelle levering van een hele leuke, mooie tas

Goed product, op tijd geleverd

Goed product

Nooit meegemaakt

Fraaie en handige tas uitgevoerd in degelijk leder maar reeds bij het eerste gebruik raakte één van de ritsen (van minderwaardige kwaliteit?) stuk. Zeer jammer...

Gute Qualität, schnelle Lieferung, guter Kontakt

Die WEB-Site ist gut aufgebaut, so dass man schnell findet, was man sucht. Qualität des bestellten Rucksacks ist einwandfrei. Preise nicht ganz tief, aber für die Qualität, die man bekommt durchaus angemessen. Die Lieferung erfolgt schnell. Angenehm: Man wurde jederzeit über den jeweiligen Stand der Bestellung informiert. Insgesamt ein Shop, der durchaus zu empfehlen ist.

Super Kundenservice.

Wenn es gehen würde dann würde ich noch mehr Sterne vergeben. Es wurde sich hervorragend um mein Anliegen gekümmert und ich bekam auch nachdem meine Lieferung gekommen ist immer noch Nachrichten ob alles zu meiner Zufriedenheit ist. Von dem tollen Teil ganz abgesehen. Ich habe das erste mal dort bestellt. Es war bestimmt nicht zum letzten Mal.

Prima ervaring!

Verkeerde kleur besteld, fijn geholpen aan de telefoon, en de volgende dag, gelijk de juiste! Blij mee!

Wat een soepel leer heeft deze tas. Ik ben fan van BEAR. Mijn vorige tas heb ik zo'n 12 jaar gehad. Degelijke kwaliteit. Ook snel geleverd!

Gewoon TOPSERVICE EN UITSTEKENDE KWALITEIT !!! Ik kom terug !

Totaal andere kleur geleverd dan op de website

Totaal andere kleur geleverd dan op de website. Ik snap dat kleuren af kunnen wijken, maar dit verschil was heel erg groot. Bij het terugsturen moet je zelf de verzendkosten betalen. Erg irritant.

Schoudertas besteld en de volgende dag had ik hem in huis. De tas kwam helemaal overeen met de foto op de website, ben er heel blij mee.

Prachtige tas

Snelle levering van een prachtige tas

Helemaal prima!

Volgende dag was de tas er zoals beloofd! En een cadeautje om uit te pakken. Ik ben er blij mee.

Op en top!

Leuke producten, aardige behulpzame mensen in de winkel en aan de telefoon!

Heb kapotte tas gekregen

Ik vind de tas prachtig. Maar kreeg de tas met een kapotte rits. Ik heb de tas direct besteld bij Bol.com. daar was de tas totaal anders ingepakt en zat er een beschermhoesje om de riemen en de riemen waren dicht geritst. Dat zet toch tot nadenken. Ik zou hierdoor geen positieve beoordeling kunnen geven. Retour kosten nemen jullie gelukkig wel over

Super tevreden

Mooie lederen tas Snelle levering Mooi verpakt Gewoon: dik tevreden

Super Qualität und schnelle Lieferung

Super Qualität und super schnelle Lieferung

van Welderenstraat 89

6511 ME Nijmegen

024 206 06 69

Over BEARLifestyle.nl

In 2015 begint Cas Beernink BEARLifestyle.nl. BEARLifestyle.nl biedt als enige (web)winkel de volledige collectie van Bear (voorheen Bear Design) aan. Bear is een Hollands product dat al bijna 30 jaar in handen van de familie Beernink is. Cas zet hiermee het familiebedrijf voort. In de afgelopen jaren is het assortiment behoorlijk uitgebreid. Bij BEARLifestyle.nl vind je niet alleen mooie tassen en portemonnees van goede kwaliteit, maar ook persoonlijke service zonder gekkigheid. Bij BEARLifestyle.nl vind je altijd de tas die bij jou past. Bezoek onze webshop www.bearlifestyle.nl óf kom langs in een van onze winkels in Nijmegen, Apeldoorn of Utrecht.