schnelligkeit

Rücksendeetikett wurde direkt bewilligt. Rückversandkosten teuer.

Keurig!

Snelle verzending, prachtige producten!

Geweldige service

Was al tijden op zoek naar een mooi klein potemonaitje , heb het nu toch gevonden .

Top !

Duidelijke omschrijving van artikel Snelle verzending

Sehr schön

Ein wunderbar weiches Portemonaie wo sehr viel Platz drin ist um alles wichtige zu verstauen. Sehr schöne Farbe das rot Rundum bin ich sehr zufrieden Deshalb 5 Sterne

Ich bin sehr zufrieden mit Design und Qualität

Der erste Kauf war bei einem Händler an einem Messestand. Der zweite direkt im Shop. Beide male war ich sehr zufrieden.

Mooie producten maar niet klantvriendelijk

Jullie producten zijn prachtig, van een hoge kwaliteit. Over retourzending ben ik minder te spreken. Zeer omslachtig en kostbaar, niet klantvriendelijk!

Super goede en snelle levering en mooie tas!

Hele fijne en duidelijke site! Duidelijke communicatie over wanneer de levering is! Ook nog een super mooie tas (Rita). Dit wordt mijn Go-To tasje!

Goede service, fijn contact

Toen mijn tas kwam was er een onderdeeltje van de schouderband kapot. Na contact werd er meteen een nieuwe schouderband verstuurd.

Compact, soepel en praktisch

Prima formaat voor in de broekzak en toch voldoende ruimte voor pasjes

Prima! Snelle levering!

Blij met mijn tasje!

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering. Geleverde tas was goed ingepakt en mooie kwaliteit.

Super.

Goed communicatie. Snelle verzending, mooi tasje.

Mooi product maar verpakking niet van deze tijd!

Mooi product maar verpakking niet van deze tijd! En ook niet in lijn met de visie en branding van dit merk….. milieuvriendelijk en duurzaam…. Heel jammer, en dit doet zwaar afbreuk op het mooie product. Voor mij een reden om hier niets meer te bestellen.

Zeer klantvriendelijk & snel reageren

Na het melden van ontevredenheid over een aankoop (niet conform verwachting en afbeelding op de site), werd dit meteen opgepakt en werd een vervangende tas gestuurd.

Maat is veel te klein

Maat 45 besteld, maar zelfs te klein voor mijn vrouw met maat 40.

Mooi product

Directe reactie op vragen over verzending

Snelle levering met een prima product !

Sehr gut

Ich bin sehr zufrieden, schnelle Bearbeitung und Lieferung. Unkompliziert, gerne wieder.

Heel goed.

Voor het eerst besteld, prima verlopen, wel zou ik het prettig gevonden hebben als de tas reeds ingespoten zou zijn of een klein busje (gratis) erbij geleverd zou zijn.

Handige site, snelle levering, mooi product

Ik was blij verrast met de snelle levering. De site is erg gebruiksvriendelijk en ik ben erg blij met mijn product.

Schöne Etuis

Habe 2 Brillenetuis bestellt, nachdem ich meine Brillen ausgemessen habe und sie nach den Maßangaben der Etuis eigentlich hätten hineinpassen müssen. Nach Erhalt der Ware musste ich feststellen, dass die Etuis nicht mal für eine schmale Lesebrille geeignet sind, da die Etuis an den Rändern zu flach sind und die Brillen wieder nach oben schieben. Dadurch hält auch der Magnetverschluss nicht geschlossen. Für meine Zwecke leider ungeeignet, deshalb geht die Ware zurück. Schade, denn an sich sind die Etuis sehr schön. Der kontaktierte Kundendienst hat sofort reagiert. Guter Service!

Alles top

Schneller Versand, toller Artikel!

Alles bestens

Sehr gute Ware, perfekte Abwicklung.

Prima service en mooi product

Helemaal tevreden!

van Welderenstraat 89

6511 ME Nijmegen

024 206 06 69

Over BEARLifestyle.nl

In 2015 begint Cas Beernink BEARLifestyle.nl. BEARLifestyle.nl biedt als enige (web)winkel de volledige collectie van Bear (voorheen Bear Design) aan. Bear is een Hollands product dat al bijna 30 jaar in handen van de familie Beernink is. Cas zet hiermee het familiebedrijf voort. In de afgelopen jaren is het assortiment behoorlijk uitgebreid. Bij BEARLifestyle.nl vind je niet alleen mooie tassen en portemonnees van goede kwaliteit, maar ook persoonlijke service zonder gekkigheid. Bij BEARLifestyle.nl vind je altijd de tas die bij jou past. Bezoek onze webshop www.bearlifestyle.nl óf kom langs in een van onze winkels in Nijmegen, Apeldoorn of Utrecht.