Tas viel tegen dacht dat hij dof was maar oogt erg glimmend

De ras was formaat prima , maar de glimmende afwerking was niet zichtbaar op de foto’s . Daarom toch terug gestuurd

Superblij met zo’n mooie tas!!

Mooi en hoed verpakt!

Mooie tas, supersnel geleverd

Mooie tas geleverd, supersnel volgende dag in huis.

Moei en super snel geleverd.

Keurige verzorging en verpakking van mijn bestelling... Heel fijn dat bij de bestelling al aangegeven kon worden om te kiezen voor een afhaallocatie... Heb inmiddels een tweede bestelling gedaan en ook deze is weer met veel plezier door mij ontvangen en uitgepakt... Super, ik ben Blij...

Goede levering, product naar verwachting

Mooi tasje gekocht daar ben ik blij mee. Ik wilde hem eigenlijk in een andere kleur maar daar stond 'tijdelijk niet leverbaar' bij. Echter na 3 maanden nog steeds niet. Ik verwacht niet dat deze nog komt daarom andere kleur besteld.

Ik ben zeer tevreden. Kwaliteit van de producten zijn zeer goed en de levering was snel en zorgvuldig.

Schlechte Lieferung

Da kann Bear Lifestyle nicht so viel dafür. Paket kam ewig nicht, keine Antwort von dpd auch nach mehreren Rückfragen nicht. Dann kam das Paket total zerrissen und kaputt an. Wie durch den Reißwolf. Sehr ärgerlich das Ganze. Tasche war zum Glück nicht so teuer. So ein Paket kann man nie und nimmer noch zustellen!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Lever snelheid

Mijn product was snel geleverd en uitstekend van kwaliteit.

Bestelling

Ik heb nig niks ontvangen kan nog niks oordelen

Super zufrieden.

Habe die Empfehlung von meiner Tochter bekommen, da ich ein bestimmtes Taschenformat suchte. Und, tatsächlich gefunden und bin super zufrieden.

Perfect, zeer mooie handtas

Snelle levering. Product is heel mooi afgewerkt! Zeer tevreden!

Een prachtige tas is heel snel geleverd

Een prachtige tas us heel snel geleverd

Snelle levering van de tas. Verpakking had wat beter gekund.

Snelle reactie op de mail , super snel geleverd , met 1 woord geweldig

Schöne Ware schnell versandt!

Bin sehr zufrieden mit der Bestellung.

Altijd top

Mij. Favoriete merk. Na jaren hetzelfde tasje besteld een maatje gtoter. Ik ben helemaal blij.

Super kwaliteit

Goede kwaliteit maar had de tas een slag groter verwacht. Heb deze nl ook van jullie. Gekocht bij de DA deze is dan in prijs duur.

prachtig product.

Mooi portemonnee, precies zoals staat afgebeeld. Fijn,zacht leder ,heel veel vakjes. Top!!!!

Fijne service, goed bereikbaar en kwaliteit

Een ding, ik had 2 dezelfde producten besteld dus 1 retour. Helaas begreep mijn moeder niet hoe ze het moest terugsturen, printen en geen printer hebben, voor mensen van boven de tachtig is het te ingewikkeld helaas.

Mooie portemonnee voor goede prijs!

In één woord fantastisch!

Super service, werd direct geinformeerd en geattendeerd over het bestelproces. Ook werd mijn bestelling dezelfde dag verzonden en had ik de tas de volgende dag in huis. Communicatie over het bestelproces en levering verliep erg prettig.

Ware ist noch garnicht da

Erst mal liefern und dann nachfragen.Ware ist nämlich noch garnicht da

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Bestellen ging super makkelijk en betalen ook. Ik heb vrijdag besteld en had het pas donderdag in huis. Koningsdag was woensdag dus dat zal het geweest zijn. De producten zijn fantastisch

Goed en snel

Fijne tas.

van Welderenstraat 89

6511 ME Nijmegen

024 206 06 69

Over BEARLifestyle.nl

In 2015 begint Cas Beernink BEARLifestyle.nl. BEARLifestyle.nl biedt als enige (web)winkel de volledige collectie van Bear (voorheen Bear Design) aan. Bear is een Hollands product dat al bijna 30 jaar in handen van de familie Beernink is. Cas zet hiermee het familiebedrijf voort. In de afgelopen jaren is het assortiment behoorlijk uitgebreid. Bij BEARLifestyle.nl vind je niet alleen mooie tassen en portemonnees van goede kwaliteit, maar ook persoonlijke service zonder gekkigheid. Bij BEARLifestyle.nl vind je altijd de tas die bij jou past. Bezoek onze webshop www.bearlifestyle.nl óf kom langs in een van onze winkels in Nijmegen, Apeldoorn of Utrecht.