Mijn life Style

Al jaren heb ik tassen van Bear design zo ook mijn man en moeder. Zowel handtassen als werktassen. Snelle levering en mooi verpakt. En….de tassen worden steeds mooier hoe ouder ze worden.

geweldig!

Altijd blij met jullie mooie tassen, heb er verschillende. Mooie kwaliteit leer, snelle levering en telkens weer nieuwe modellen en kleuren.

Helaas was het tasje te klein voor de en iPhone 12 Pro Max.

Super schnelle und korekte Zustellung

Bin mit den produkten sehr zufrieden

Superfijne tas

Stevig, robuust, stylish en genoeg ruimte. Mooie kleur. Blij mee.

Top kwaliteit en service !

Uitstekende kwaliteit voor een betaalbare prijs en super goede service (snelle levering)

Tasje werd snel geleverd en klantenservice is top!

Mijn ervaring met Bear Lifestyle is heel goed

Het is altijd even afwachten hoe het product dat je besteld hebt er in het echt uitziet. Ik had een tas (‘Alex’) besteld. Het bestellen ging heel vlot en drie dagen later kwam de bezorger aan de deur. De tas is ontzettend mooi! Echt een prachtige kwaliteit leer. Heel blij mee!

Heel mooie artikels. Snelle levering.

Kann ich nur weiterempfehlen

Die Ware ist top Die Lieferung ist schnell und perfekt! Gerne immer wieder

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooie producten, leuke prijzen, goede service.

Geweldig !

Super goede ervaring , het product was er snellerals verwacht , was nog mooier als verwacht en superleuk verpakt met een extra verrassing . Echt Top !

Heel blij met mijn tas!!

Mooie leren tas. Lang gezocht en na snelle levering helemaal blij. Keurig verpakt en kreeg nog een stoffen tas en een paar Bear sokken erbij. Erg tevreden dus!!!

Uitstekende kwaliteit

Prima ervaring

Zufrieden

Leider muss man die Rücksendung selber bezahlen !!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Supersnelle levering

Supersnel geleverd en zeer tevreden over mijn nieuwe lederen telefoontasje!

Zeer snelle vlotte levering

Leuk verpakt en nog een pen bij in het pakketje. Super attent

Mooie tas, snelle levering

Snel netjes en goed verpakt

Ik heb de tas niet gehouden , omdat het voor mijn niet duidelijk was beschreven dat er een geen lang schouder hengsel aanzat , ik wil de tas cross over dragen. Heel jammer maar mooie tas , netjes afgewerkt en mooi soepel leer.

Verrassend

Prachtig product, snelle levering, goede kwaliteit en verpakking met leuke, mooie presentjes in de doos. Kortom: SUPER!!

Jullie tassen zijn zoals op beeld, mooi en goede kwaliteit.

Ik raad het iedereen aan

Toller Shop, netter Service und schneller Versand

snelle levering mooi product

het product voldeed aan mijn verwachting vooral de grote vak voor telefoon

Ik heb een goede ervaring met producten van Bear

Bear Lifestyle heeft een mooie en duidelijke site. Waar ik naar op zoek was stond er niet meer bij. Dat is een klein sleuteletui klokmodel in stevig wildleer. ( wildleer past m.i. bij Bear )

van Welderenstraat 89

6511 ME Nijmegen

024 206 06 69

Over BEARLifestyle.nl

In 2015 begint Cas Beernink BEARLifestyle.nl. BEARLifestyle.nl biedt als enige (web)winkel de volledige collectie van Bear (voorheen Bear Design) aan. Bear is een Hollands product dat al bijna 30 jaar in handen van de familie Beernink is. Cas zet hiermee het familiebedrijf voort. In de afgelopen jaren is het assortiment behoorlijk uitgebreid. Bij BEARLifestyle.nl vind je niet alleen mooie tassen en portemonnees van goede kwaliteit, maar ook persoonlijke service zonder gekkigheid. Bij BEARLifestyle.nl vind je altijd de tas die bij jou past. Bezoek onze webshop www.bearlifestyle.nl óf kom langs in een van onze winkels in Nijmegen, Apeldoorn of Utrecht.