Fijn materiaal

Mooie tassen, portomonees, fijn materiaal en leuke modellen. Ook een gemakkelijke site om te bestellen, en goed verpakt om het snel te ontvangen.

Ik heb na 1 week wachten bellen niets ontvangen.

Op dit moment niet geweldig. 8 dagen wachten op de bestelling. Teleurstellend Dit.

Tevreden met tas, maar helaas te laat ontvangen

Mooie tas, maar te laat ontvangen daardoor niet kunnen gebruiken waarvoor deze bedoeld was

Eigenlijk super tevreden. Super communicatie en service.Echter heb ik een portemonnaie ontvangen div

Hierboven beantwoord

Mooie tas en echt top kwaliteit! En snel geleverd.

Solide Handwerksarbeit mit Gefühl

Habe einige Taschen, manche schon seit Jahren. Die Qualität ist allem voraus, was sonst so verkauft wird. Die Reißverschlüsse und Haken: alles funktioniert ewig einwandfrei. Das Leder entwickelt eine wunderbare Patina und wird immer geschmeidiger. Die Nähte halten. Die Stücke bleiben einem lange ein Begleiter, auf den Verlass ist.

Prachtige tas, precies zoals verwacht. Snelle reactie en adequate klantenservice mbt een vraag en snelle levering

Fijne webshop, snelle en correcte levering

Mooie producten op een fijne website. Bestellen gaat makkelijk en de levering is snel.

De ene dag bestellen andere dag in huis. Wat ik besteld had een portemonnee erg mooi.

Schnelle Kaufabwicklung

Die Ware wurde schnell verschickt. Auch die Retour ging reibungslos und schnell von Statten. Allerdings finde ich es nicht gut dass nur DPD als Dienstleister angeboten wird ( gibt es nicht überall, d.h. weite Wege,um das Paket zurück zu schicken.) Zudem finde ich 8,00 € Porto für versicherten Versand bei einem Taschenwert von 134,99 € total überteuert!! Aber leider gab es keine andere Option. Daran sollte sich etwas ändern. Ansonsten sehr netter Kontakt und gute Ware.

Keurig

Gebeld en keurig de andere dag thuis bezorgd… super mooie tas van heel mooi leder

Mooie kwaliteit

Er was wat fout gegaan en dit is super netjes opgelost. Ik kan je ook aanraden om hier te kopen

Superblij

Mooie rugtas gekocht, de volgende dag in huis!

Rugzak Hannie besteld, superblij met de tas en de snelle levering

Fijne compacte rugtas die ook als schoudertas te gebruiken is. Heb er 10 jaar geleden ook zo één gekocht, maar die was nu versleten. Heel blij dat deze tassen nog steeds leverbaar zijn!!

Prachtig tas!

Een prachtige tas en tegelijkertijd zo handig in het gebruik!

Makkelijk bestellen en zeer goede klantenservice

Prachtige tas, snel besteld en geleverd

Vind de plastic zak waar de tas in zat niet passen bij de waarde van het product

Mooie spullen!

Goede snelle levering en mooie spullen!!

Heel tevreden

Mooi product,,snelle levering

Snelle levering, mooie tas

Mooie tas, blij mee! Snelle levering

Mooie tas, blij mee Snelle levering

Geweldig bedrijf

Had een vraag en die is heel snel geweldig opgelost . En de tassen zijn van een prachtige kwaliteit leer , zeker een aanrader

snelle service

Wel jammer dat de tas niet de kleur had die we wilde en ook dat het leer te stug was. Jammer ook dat er een lagere prijs op het kaartje bij de tas stond dan de prijs die we moeten betalen het scheelde 10 euro.

Prima kwaliteit, snelle levering

Mijn eerdere Bear tas was na jaren aan vervanging toe. De nieuwe versie weer dezelfde degelijke kwaliteit. 1 dingetje; het schouderstukje van de draagriem ontbreekt. Misschien wordt die nog nageleverd.

Mooi product en snel geleverd

Mooie tas, snel geleverd. Korting werd achteraf alsnog gegeven en snel uitbetaald.

van Welderenstraat 89

6511 ME Nijmegen

024 206 06 69

Over BEARLifestyle.nl

In 2015 begint Cas Beernink BEARLifestyle.nl. BEARLifestyle.nl biedt als enige (web)winkel de volledige collectie van Bear (voorheen Bear Design) aan. Bear is een Hollands product dat al bijna 30 jaar in handen van de familie Beernink is. Cas zet hiermee het familiebedrijf voort. In de afgelopen jaren is het assortiment behoorlijk uitgebreid. Bij BEARLifestyle.nl vind je niet alleen mooie tassen en portemonnees van goede kwaliteit, maar ook persoonlijke service zonder gekkigheid. Bij BEARLifestyle.nl vind je altijd de tas die bij jou past. Bezoek onze webshop www.bearlifestyle.nl óf kom langs in een van onze winkels in Nijmegen, Apeldoorn of Utrecht.