Heel goed!

Heel tevreden!Heel snel geleverd en goed verpakt!

Mooie site, duidelijk en helder.

Alles super!

Artikel exakt wie beschrieben, sehr schönes weiches Leder und superschneller Versand nach Deutschland. Von mir absolute Empfehlung!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prachtig soepel leer ! Blij mee !

Topkwaliteit tas.

Mooie kwaliteit.

Goeie kwaliteit, super mooie tas!

Was op zoek naar n mooie tas die lang meegaat , heb m bij bear gevonden! Helemaal blij mee. Snelle levering

heel tevreden

heel tevreden bestelling is goed geleverd

Snelle reactie gehad op de bestelling

What you see is what you get

Duidelijke website. Goede prijs kwaliteit verhouding

sehr schöne Ledertaschen

Wir haben 2 sehr schöne Ledertaschen Umhängetaschen erworben und sind sehr zufrieden damit. Die Taschen sind von guter Qualiät und gut verarbeitet.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Tas kwam goed verpakt binnen. Levering was snel

gewoon geweldige tassen

Dit is mijn derde tas van Bear Design die ik gekocht heb. Iedere keer ben ik weer zeer tevreden. Ik heb een rugtas gekocht en die hebben, heel handig, een vakje tegen je rug aan. Perfect voor mijn portemonnee. Daar kan niemand bij. Zowiezo vind ik al die vakjes heel handig. Ik vind de tassen goed betaalbaar. Ze gaan lang mee en dragen prettig. Het bestellen is makkelijk en de levering snel. Wat wil je nog meer?

Mooi product en niet duur.

Mooie portemonnee en snel geleverd.

De tas is prachtig , precies als op de foto. Hij was in huis, eerder dan verwacht.

Mooie tassen en portemonnees, snelle levering en milieuvriendelijke verpakking

Toen mijn favoriete tassenwinkel ging sluiten miste ik de bearprodukten. Gelukkig ontdekte ik jullie website zodat ik deze online kan bestellen. Ik geniet van de praktische indeling en kwaliteit van mijn tas en rugzakje en de mooie kleuren die jullie gebruiken.

Es hat alles gut geklappt

Sehr schöne Taschen in tollen Farben.

Bestellen, verzenden,en ontvangen binnen48 uur

Bestellen, verzenden en ontvangen binnen 48 uur. En dan ben je in het bezit van een geweldig tasje wat dienst doet als portomonee en telefoontasje helemaal blij mee.

Ontzettend goed snel netjes

Guter Service schnelle Lieferung

Alles bestens

Top verkoper

Goede website met voldoende keuze, bijzonder snel geleverd. Mooi verpakt.

Product ziet er goed uit

Snel geleverd ! Mail dat artikel erweer is, werkt ook fijn. Wat wel jammer kan zijn als je korting hebt en artikel is tijdelijk niet leverbaar op voorraad dan loop je deze aktie dus mis en bestel je iets niet. Doe dan evt pre-order. Dat is service tevreden klant en die komt de volgende keer weer.

Alles super gelaufen

DIE Bestellung wurde umgehend bestätigt.Die Lieferung war superschnell eingetroffen und die Verpackung war ebenfalls angemessen >>> vorbildliche Lieferung

Uitstekend!

Goede service ze hebben mooie tassen en fijne klantenservice.

Geweldig!

De handtas Donna besteld in kleur cognac en een paar dagen nadien ontvangen. Wat een prachtige handtas! Zeer blij mee! Ik twijfel nog om de portemonnee Jill bij te bestellen. :-)

Vriendelijke en zeer snelle service, supermooie tas

Heel accuraat en vriendelijk geholpen met mijn vragen via de chat. De bestelde handtas werd heel snel geleverd. Mooie en degelijke tas.

van Welderenstraat 89

6511 ME Nijmegen

024 206 06 69

Over BEARLifestyle.nl

In 2015 begint Cas Beernink BEARLifestyle.nl. BEARLifestyle.nl biedt als enige (web)winkel de volledige collectie van Bear (voorheen Bear Design) aan. Bear is een Hollands product dat al bijna 30 jaar in handen van de familie Beernink is. Cas zet hiermee het familiebedrijf voort. In de afgelopen jaren is het assortiment behoorlijk uitgebreid. Bij BEARLifestyle.nl vind je niet alleen mooie tassen en portemonnees van goede kwaliteit, maar ook persoonlijke service zonder gekkigheid. Bij BEARLifestyle.nl vind je altijd de tas die bij jou past. Bezoek onze webshop www.bearlifestyle.nl óf kom langs in een van onze winkels in Nijmegen, Apeldoorn of Utrecht.