Altijd snel geleverd en zeer goede kwaliteit

Bestelling voldoet aan de verwachtingen.

Mooi materiaal. Goede beschrijving. Vlotte bezorging. Aanrader.

Die Qualität der Produkte ist perfekt.

Die Größe der Schlüsseletuis ist einzigartig.

De tas besteld en was er binnen een paar dagen prima

Heb een tas uit de sale. Alleen jammer dat de rits er verkeerd in genaaid is, zit gedraaid kan niet dicht. Maar is mee te leven, ben er toch blij mee

Hat alles bestens geklappt und ich bin sehr zufrieden.

Insgesamt ist alles bestens, das Produkt gefällt mir sehr, Design und verarbeitung sind top. Was ich allerdings nicht verstehe ist, dass man für den Versand einen Karton verwendet, in dem sicher 10 dieser Umhängetaschen Platz gefunden hätte. Warum das? Was machr das für einen Sinn?

Snelle levering goede service!

Snelle levering en tussentijdse informatie omtrent levering. Erg netjes verpakt!

Tasje bestelt, op mijn verzoek wat later verzonden ivm mijn vakantie. Super geregeld en daarom heel tevreden

Zeer mooie tas,❤️

Ben heel blij met mijn rugtas. Mooie snelle levering en mooi ingepakt. Had de tas om bij een wit gehaakt shirt, met een hemdje eronder. Toen ik thuis kwam zag ik dat de tas af had gegeven aan mijn kleding. Had dit niet verwacht van de tas. Hoop dat dit straks over is door het gebruik. Vriendelijke groet Ineke Middel

Geweldig product, nette en vlotte levering

Goede omschrijving en foto’s van het product op de website. Supergoede kwaliteit Geen overdadige verpakkingsmaterialen. Vlotte levering

Ik kreeg een mooi tasje

Alqwer een favorite tas geleverd

Mooi tas, snel bezorgd in smaakvolle verpakking.

Mooie tas, snel bezorgd in smaakvolle verpakking.

sehr gute Qualität und Design und Tragekomfort

ich trage schon seit Jahren BEAR Taschen. Die Taschen die ich bevorzuge sind kleine Umhängetaschen die einfach nicht auftragen trotzdem für meine Bedürfnisse ausreichen. Da wir im Sommer in Zeeland leben habe ich bis jetzt meine Taschen in Veere Zeeland gekauft. und meistens jede Tasche in allen Farben die vorhanden waren. Nun sind wir z.Z. in Germany und habe nun über das Internet bestellt. Nun trage ich immer Gürteltaschen die sind sehr praktisch, wenn ich mehr brauche zum Unterbringen nehme ich meinen neuen Rucksack der super ist vom Gebrauch, Aussehen und Tragen. Die Bestellung an BEAR ist einfach, schnell und zuverlässig. Verpackung Klimagerecht. Mein Mann ist ebenso begeistert von Ihren Taschen und wird auch bald bestellen. Die Ausführungen und Qualität spricht für sich. Danke für Ihre Schnelligkeit freundliche Abwicklung der Bestellungen. Liebe Grüße Joana Ficher- Breuer

Hoge kwaliteit

Echte leer riem van hoge kwaliteit en goede prijs.

Prima service en een mooi product.

De brillenkoker werd afgeleverd in een enorme grote doos opgevuld met heel veel papier. Hierin verstopt zat het product dat netjes in een katoenen zakje was verpakt met de tekst ‘think climate’ erop vermeld. Beetje jammer…… daarom 4 sterren.

Netjes en snel geleverd top product

Prima ervaring

Mooie spullen.

De portemonnee en tas die ik besteld had waren heel mooi maar te groot voor het doel waar ik ze voor nodig had, jammer, dus terug gestuurd en kleiner tasje besteld. Ook jammer dat post nl de bezorger is, altijd afwachten of het op het juiste moment bezorgt word, ook vaak bij post nl niet thuis bericht terwijl je zit te wachten. Misschien DHL? Nooit problemen mee.

Prachtige tas, de foto's op de website geven goed weer hoe de tas er uit ziet!

De tas is prachtig en fijn in gebruik. Helaas duurde de levering best lang. Besteld en betaald op donderdagmiddag (rond 13 uur) en geleverd donderdag een week later.

Prachtig

Heel mooi en handig tasje van een mooie kwaliteit

Mooie tassen

Hele mooie tas in de sale gekocht. Snel geleverd.

Donderdag besteld stond op de site dat ze dan vrijdag zouden versturen. Dit was niet het geval , bleek dat ze Nijmeegse Vierdaagse hadden na navraag te doen op maandag . Dus pas Dinsdag ontvangen. Niet netjes dag dit niet vermeld stond. Ik had hier juist extra opgelet omdat ik het graag snel wilde ontvangen ivm vakantie

kopen en retourneren makkelijk. Het laatste niet gratis

De tas was kleiner dan ik dacht, daarom retour. Wel goede kwaliteit

Unkomplizierter Ablauf und gutes Produkt

Sehr schönes Portemonnaie. Kaufe ich gerne wieder.

Het is heel prettig om te gebruiken deze tas

het is heel mooi en handige tas

Via Bear zelf wel goed geholpen.

In een tassenwinkel een tas gezien, helaas niet een goede rits erin en de medewerker dacht niet echt mee. Toen de tas opgezocht via het internet, heel snel al geïnformeerd over de stand van zaken qua verzending etc. Ook na bestelling contact gehad met klantenservice die bijzonder vriendelijk geholpen hebben.

van Welderenstraat 89

6511 ME Nijmegen

024 206 06 69

Over BEARLifestyle.nl

In 2015 begint Cas Beernink BEARLifestyle.nl. BEARLifestyle.nl biedt als enige (web)winkel de volledige collectie van Bear (voorheen Bear Design) aan. Bear is een Hollands product dat al bijna 30 jaar in handen van de familie Beernink is. Cas zet hiermee het familiebedrijf voort. In de afgelopen jaren is het assortiment behoorlijk uitgebreid. Bij BEARLifestyle.nl vind je niet alleen mooie tassen en portemonnees van goede kwaliteit, maar ook persoonlijke service zonder gekkigheid. Bij BEARLifestyle.nl vind je altijd de tas die bij jou past. Bezoek onze webshop www.bearlifestyle.nl óf kom langs in een van onze winkels in Nijmegen, Apeldoorn of Utrecht.