Reactie van het bedrijf
Beste Dirk,
vervelend dat je het huren bij Duma Rent als ‘minder positief’ ervaart, maar zeker goed dat u het meldt !
We lichten graag even toe :
- werking schaarlift: al onze schaarliften werken zoals je het beschrijft, het dalen van de lift gaat in veiligheid net vóór het volledig sluiten van de schaar. Dit is de procedure. Eventjes wachten en men kan verder dalen.
- betreft prijszetting : we zijn heel correct en transparant in onze prijzen, de proforma-factuur meldt steeds de huurkost, de eco-toelag en de transport-kost (is incl. de dieseltoeslag, die pas kan berekend worden bij de effectieve bestelling ivm de afstand)
- afhalen machine: het tijdstip van uw huur viel midden het verlof. Het terug ophalen door onze chauffeurs kan iets langer duren in die periode. Daar is ook geen kost aan verbonden uiteraard, en we vergeten onze machines heus niet. Iedere machine wordt namelijk gemonitord en getraceerd in ons centraal systeem.
Dirk, aarzel zeker niet om ons te contacteren over technische info, prijzen, etc. Onze specialisten staan klaar om u te helpen !
met vriendelijk groet,
het Duma Rent Team