Pluspunten

Vlotte en correcte levering . Zelfs bij onvoorziene panne van huurtoestel vlotte depannage.!!!

Geen negatieve ervaringen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

stiptheid

We hadden graafmachine gehuurd voor één dag. Maar door slecht weer maar 4u kunnen werken volgende dag opnieuw 4u met graafmachine gewerkt zo zou dit normaal op 8u komen. Maar blijkt nu dat we 2 dagen moeten betalen,hoe is dat mogelijk?????

Pluspunten

Wij huurden een kniklift om wat werken uit te voeren in ons magazijn. Makkelijke site om alles te regelen. Goed contact.

Misschien wat meer praktische informatie meegeven omtrent de levering, het gebruik en de ophaling van de gehuurde machine.

1 étoile: très mauvaise, inacceptable

Positif

Aucun

Suggestions

Nous avons fait venir sur place votre représentant Pascal GODART afin d'avoir une nacelle correspondant à notre demande à savoir: - Accéder à une zone en hauteur avec comme zone de travail à la base, un accès en pente Nous n'avons PAS su utiliser la nacelle (Mise en sécurité dû à la pente)..

• Nous recommanderiez-vous? Non

Pluspunten

snelle service, vriendelijke mensen

net iets meer informatie geven bij levering

Pluspunten

Correcte prijs en levering. Ze bellen zelf voor ophaling en afmelding van de machine.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Voledig andere prijzen dan afgesproken??

Afspraak nakomen

Pluspunten

- vlotte directe lijn met planning - zeer snelle terugkoppeling bij bijkomende vraag op de dag zelf

Pluspunten

Alles verlopen volgens afspraak. Geen negatieve opmerkingen

Pluspunten

Snelle respons

Prijzen op korte termijn aan de hoge kant, op lange termijn wel in orde.

4 étoiles: bon service, bien traité

Suggestions

gestion de la reprise du matériel sur chantier

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Correcte levering.

Afhalen get kan snelle rose na afmelding. Waarborg terug gestort krijgen duurt bijna 1 MAAND !!!

Pluspunten

Zeer duidelijk, correct en altijd behulpzaam

Pluspunten

Mijn eerste samenwerking als werfverantwoordelijke beviel mij heel positief! Op naar de volgende...

Pluspunten

Machine zeker oo tijd geleverd

Pluspunten

heel snelle service, correcte opvolging en supervriendelijk personeel

Pluspunten

goed gerief, vriendelijke verkoper.

vertel uw klanten duidelijk dat de hoogtewerker in coma valt wanneer er een overgewicht plaats vind in de hoogtewerker. Blijkbaar kon er slechts 230kg aan last gelift worden, en 2 sterke mannen + 1 T stuk van een verlichtingspaal + 2 stralers waren er teveel aan. We hebben zo toch een dik uur verloren, en hebben uiteindelijk de stukken dmv kabel naar beneden moeten vieren, anders zaten we er nog... is een zeer belangrijk punt, en dient best duidelijk aan ingang liftbak geplaatst te worden. 2) laat best ergens een bericht achter op klant zijn Email, sms... waar jullie die sleutel stoppen ! 30 min. gezocht, 3 keer gebeld geen reactie.

Pluspunten

perfect

Pluspunten

Goede ontvangst, correct naleven van afspraken, bereid om tot op de werf te komen om info te geven over welke machine je nodig hebt

Misschien zorgen voor een betere parking voor de bezoekers op het bedrijf, nu is dit niet erg duidelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Materieel was in orde en functioneerde goed. Alternatief materieel voorgesteld (met prijsaanpassing) doordat gevraagde toestel niet beschikbaar

Tot 9u30 moeten wachten alvorens materieel afgeleverd werd i.t.t. tot de vroege ochtend die medegedeeld was.

Torkonjestraat 23

8510 Marke