Pluspunten

volop persoonlijke aandacht, goed inlevingsvermogen (vragen actief door), leveren kwaliteit. Op ons huwelijksfeest 15 jaar geleden hadden we een keigoede band(waar iedereen nog steeds over praat!). Dit jaar werd mijn 50jarig feest weer een goede swingavond.

tip: doe een goede 'customer journey' check van nieuwe zaken op je website. Het nieuwe formulier konden we eerst niet opslaan.

Pluspunten

Ik zal altijd Swinging.nl aanraden voor een mooi geslaagd feest. Ons huwelijksfeest en mijn verjaardag zijn beide fantastisch verlopen dankzij jullie. Vanaf begin tot einde ben je in goede handen en is niks teveel voor jullie. Kwaliteit en professionaliteit is wat de klok staat. Dank je wel!

Pluspunten

goede, persoonlijke service. Er wordt goed naar je geluisterd en nadat er op de locatie wat onduidelijkheid was over de tijden en plaats waarop de band mocht spelen ivm geluidsoverlast, werd er alles aan gedaan om het toch zo veel mogelijk naar onze wens te krijgen. Overal werd aan gedacht!

geen

Pluspunten

Goede communicatie vooraf, goede show neergezet, leuke interactie met ons publiek.

Presentator en DJ waren niet op de hoogte van de briefing die we een half uur van tevoren zouden hebben. Op ons initiatief alsnog vooraf even wat zaken kunnen bespreken.

Pluspunten

Commnucatie, klantvriendelijkheid

Geen.

Pluspunten

Goede heldere communicatie. Beloftes nakomen. De persoonlijke wensen van de organisatie navragen en doen wat er gevraagd is. Persoonlijk contact met de DJ voor aanvang feest.

Niet van toepassing

Pluspunten

Na een ongeval van de desbetreffende zangeres die wik hadden geboekt, heeft de maatschappij een vervanging geregeld die eigenlijk qua boeking duurder uit zou komen. Hiervoor hoefde wij niet te betalen. De communicatie is uitstekend!!! Wij raden dit bedrijf zeker aan met vijf dikke verdiende sterren!

Geen alles word top geregeld

Pluspunten

Complete begeleiding, niks wordt over het hoofd gezien. Prettig dat ze direct contact met de muzikanten kunnen leggen bij afwijkende verzoeken.

de checklist was vrij generiek, daardoor coverde het wel alles, maar was wel erg uitgebreid.

Pluspunten

Alles top geregeld!! We hebben genoten van de band.

Pluspunten

Fijne hulp, goed advies en een fantastisch feest!!

Pluspunten

Snelle en duidelijke communicatie zowel via de site als email en telefoon

Pluspunten

Snelle en effectieve communicatie, goed advies en heldere afspraken. Daarbij ook nog een heel vriendelijk contact!

Pluspunten

Duidelijke communicatie (Martijn), snelle reacties op vragen via de mail, duidelijke pakketten om uit te kiezen, contact met de DJ voor de bruiloft.

Pluspunten

Super snelle reacties. Fijne communicatie , alles top!

Pluspunten

John speelde perfect in op het publiek en hield daarmee de dansvloer vol! Alle verzoeknummer speelde hij geweldig!!

Pluspunten

Super geregeld en top dj en saxofonist! Top dat er gelijk een geweldige vervanging is geregeld voor de zangeres welke helaas niet meer kon komen door prive redenen.

Lekker zo door blijven gaan!

Pluspunten

Iedereen was laaiend enthousiast over de muziek en de manier waarop Donald het deed. Echt complimenten.

Pluspunten

Komen afspraak perfect na, reageren snel. Denken goed met je mee. Zijn erg enthousiast.

Kan niks bedenken.

Pluspunten

Hele prettige en snelle communicatie, Martijn dacht met ons mee over welke band goed bij ons feestje zou passen

Nee, alles verliep naar wens

Pluspunten

- Er wordt goed geluisterd naar wat je wel en niet wil horen - Je bespreekt alles van te voren waardoor het op de avond zelf geen onduidelijkheden zijn. - Veel keuze in dj's/artiesten - Zelfs een telefoongesprek met de DJ voordat we de Dj definitief kozen was geen probleem, hierdoor nog meer vertrouwen in een goede samenwerking. - Wij hadden de Exclusive Swinging DJ Show en toen we tijdens een presentatie de nieuwe verlichting met discoballen zagen was het geen probleem om deze te reserveren ipv de whitecones, zonder daarvoor extra kosten voor te hoeven betalen.

Pluspunten

Contact aan de voorkant was prettig Veel keuze qua bands

'Deadlines' tot de boekingsdatum wat beter in kaart brengen en proactief zijn in de opvolging hiervan

Pluspunten

Het was helemaal TOP !!!

Pluspunten

Goede en snelle communicatie.

geen

Pluspunten

De communicatie met Swinging verliep vlekkeloos. Er werd goed geluisterd en we werden goed meegenomen in wat belangrijk is op zo'n avond om de meest ultieme feeststemming te bereiken. Dit is uitstekend gelukt. We hebben een prachtige

Beursplein 37

3011 AA Rotterdam

010 - 2818633

Over Swinging.nl

Swinging.nl, Direct zin in Feest! Entertainmentbureau Swinging.nl is specialist in het beste entertainment voor een onvergetelijk feest. We zijn de trotse exclusieve boeker van diverse top coverbands en DJ's. Klantvriendelijk, snel, creatief en deskundig zijn onze kernwaarden. Naast coverbands en DJ's zijn we ook leverancier van alle benodigde techniek en ander entertainment: alles voor een zorgeloos feest met top entertainment.