Pluspunten

- Je bespreekt alles van te voren waardoor het op de avond zelf geen onduidelijkheden zijn. - Er wordt goed geluisterd naar wat je wel en niet wil horen. - timing was perfect voor de openingsdans.

Geen, moet eerlijk bekennen dat wij zo in de flow waren dat ons niet zo veel is opgevallen.

Pluspunten

- proffesioneel - heel toegankelijk en makkelijk bereikbaar - snel reactie - luistert heel goed naar de wensen van de klant - voldoende aanbod aan diensten

- geen

Pluspunten

Toen we voor ons huwelijk op zoek gingen naar een DJ kwamen we al snel op swinging.nl uit. Na een offerte gevraagd te hebben, was er al snel telefonisch contact om de nodige zaken af te spreken en af te stemmen. Hierna kon er altijd via de mail contact gezocht worden voor vragen en was er altijd snel antwoord. Toen de gekozen DJ uit dienst ging bij Swinging, werden we direct gebeld en gemaild om dit uit te leggen. Meteen kregen we een aanbod van DJ's waarbij de stijl leek op degene die we gekozen hadden. Alles was op tijd duidelijk wat betreft de kosten en het contact is altijd zeer prettig geweest.

Geen, service was helemaal goed.

Pluspunten

Snelle reactie Duidelijk in communicatie

Pluspunten

Prima communicatie

Pluspunten

Snelle en persoonlijke communicatie. Prettige samenwerking!

Pluspunten

Prima geregeld, uitzoeken, boeken, betalen en iedereen keurig op tijd aanwezig.

Meer communicatie met klant, wij wisten niet precies welke artiesten zouden verschijnen. Melding als de betaling voldaan is.

Pluspunten

Contact goed en duidelijk. Alles netjes geregeld. Op de dag zelf ook alles netjes en op tijd geregeld. Wij hebben ons nergens zorgen over hoeven te maken.

Alhoewel we onze DJ ruim een jaar van te voren hadden geboekt, bleek deze onverhoopt niet beschikbaar te zijn i.v.m een geplande vakantie. Dit vonden we erg jammer en viel ons een beetje tegen. Gelukkig had Swinging direct een goed alternatief geregeld die er een mooi feest van heeft gemaakt.

Pluspunten

We zijn heel tevreden over Swinging.nl, heel fijn en snel contact met Erwin & Martijn! De kijkavonden zijn een aanrader en geven een goede indruk van de bands en DJ's.

Zo door blijven gaan!

Pluspunten

Erg meedenkend in de opties die ons feest tot een groot succes maken.

Pluspunten

Snelle reacties, verschillende mogelijkheden voor lichtshows. Duidelijke vragenlijst vooraf met muziek keuzes. Daar wordt ook echt aangehouden.

Pluspunten

We werden op de kijkavond van Swinging.nl hartelijk ontvangen. De service en de communicatie (met ons, de weddingplanner en de feestlocatie) was super.

Pluspunten

Ruim aanbod, snelle reactie, goede bereikbaarheid, toegankelijke demo-avonden!

Pluspunten

Beste Martijn, Wat is de tijd snel gegaan. Er is alweer bijna een jaar voorbij toen we deze voorbereidingen startten. Maar wat is al die tijd en moeite het waard geweest. Onze dag was helemaal zoals we het graag wilden. Allereerst het stadhuis, met live muziek en zang van Edwin Monteyn en pianist. Wat een meerwaarde voor de ceremonie! We hebben heel veel positieve reacties hierop gekregen. Fantastisch! Ook tijdens het diner gaf het net dat beetje extra’s. Het feest, met jullie DJ… geweldig! Wat hebben we een knalfeest gehad. We wilden graag dat er veel gedanst zou worden en dat is gelukt. Een hele geslaagde avond met ook hier weer véél reacties op de sfeer. Wij willen jullie heel erg bedanken voor de goede communicatie en professionele gang van zaken. Wij hebben genoten! Vriendelijke groeten, Nicole en Donny

Pluspunten

Martijn wist direct wat zou passen bij ons. Hij communiceerde goed naar ons, dit was erg fijn.

Pluspunten

Snelle reactie en opvolging van mails

Pluspunten

Alles is goed geregeld. De medewerkers denken goed mee en mail wordt altijd meteen beantwoord.

Pluspunten

Na een eerdere positieve ervaring met Swinging.nl was de keuze snel gemaakt om voor ons zomerfeest ook met hen in zee te gaan. Wederom een prettige samenwerking waarin Erwin meedacht en altijd bereikbaar was! Top.

Geen!

Pluspunten

Goed overleg en communicatie met elkaar. Ook de mogelijkheid gekregen om de band eerst vast te leggen voordat we definitief moesten beslissen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goed aanspreekpunt

Corne niet meer

Pluspunten

Alles tot in de puntjes geregeld. Alle afspraken werden correct nagekomen, ik werd vooraf goed geïnformeerd. Top!

Pluspunten

Goede communicatie, alles heel goed en netjes geregeld!

Pluspunten

Snelle en heldere communicatie

Pluspunten

Snelle (re)actie, persoonlijke benadering, constructief meedenken!

Pluspunten

Goede duidelijke communicatie. Er zijn verschillende open avonden waarbij je zelf ook contact kan maken met dj's zangers of de band. Ze denken graag mee om er voor te zorgen dat jullie een geweldige dag hebben.

Beursplein 37

3011 AA Rotterdam

010 - 2818633

Over Swinging.nl

Swinging.nl, Direct zin in Feest! Entertainmentbureau Swinging.nl is specialist in het beste entertainment voor een onvergetelijk feest. We zijn de trotse exclusieve boeker van diverse top coverbands en DJ's. Klantvriendelijk, snel, creatief en deskundig zijn onze kernwaarden. Naast coverbands en DJ's zijn we ook leverancier van alle benodigde techniek en ander entertainment: alles voor een zorgeloos feest met top entertainment.