Pluspunten

keurig op tijd, geen gedoe, maakt waar wat ze beloven/afspreken, denken mee

Pluspunten

Goede begeleiding, snel antwoord op vragen en aanpassing(en) geen probleem.

Pluspunten

Een super samenwerking en een fijne regeling om de band te kunnen bekijken. Niks om ons druk over te maken.

Pluspunten

Heldere afspraken, die volledig werden nagekomen

Geen, erg positieve ervaring

Pluspunten

Toegankelijk, behulpzaam, snelle reacties

Pluspunten

Vriendelijk personeel Goede afspraken mee te maken leuke demo avonden

Pluspunten

Een hele goede ervaring met Swinging. We zijn heel erg enthousiast over jullie, mede dankzij het fijne en duidelijke contact is de band op onze bruiloft helemaal top geweest! Super geregeld!

Geen.

Pluspunten

Nemen snel contact op (telefonisch) na aangeven van wens tot boeking Prettige toon van communicatie! Afgesprokene wordt nauwkeurig schriftelijk bevestigd.

- Naar onze smaak werd er (via e-mail) wel erg vaak gecontroleerd/gevraagd of er nog wijzigingen of wensen waren. Misschien is dit tegenwoordig nodig? Maar voor ons was eenmaal afgesproken en besproken goed geweest. - Er bleek even een bevestiging van onze kant over het (adminstratieve) hoofd te zijn gezien. Hier is adequaat op gereageerd. Maar wellicht is het een tip om één persoon aan één klant te koppelen. Wij hebben met 2 personen contact gehad. (overigens heel prettig hoor)

Pluspunten

Goede en snelle reacties op de mail en super goede artiesten bij dit bedrijf. 100% tevreden.

Pluspunten

Snelle reactie. Enthousiaste en vrolijke mensen. Denken mee. Communiceren goed met elkaar en met ons. Gezellig. Goede muziek gespeeld.

Niet. Oh ja wel, lagere factuur natuurlijk

Pluspunten

Vlot en vriendelijk klantcontact. Goede bereikbaarheid.

Pluspunten

Goed advies, geode organisatie en geode service

Pluspunten

Duidelijk, goed geregeld allemaal, fijn persoonlijk contact.

Geen.

Pluspunten

Snelle communicatie, goed geregeld!

Pluspunten

Top service. Vriendelijke mensen. Ze denken mee. Reageren snel op e-mail of aan de telefoon. Doen wat ze beloven. Ook al voordat we hadden geboekt, en tijdens en na de Demo-avond, heel goed gevoel over. En dat hebben ze waar gemaakt.

Pluspunten

Goede communicatie en goed geregeld

geen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Topcommunicatie!

Gewoon zo doorgaan!

Pluspunten

Martijn heeft onwijs met ons meegedacht om de juiste keuzes te maken voor het maken van onze bruiloft!

Wellicht nog een mooi promo filmpje van de Great Piano's Show op een bruiloft… zodat je echt een goed beeld krijgt hoe mooi en gaaf het is!

Pluspunten

Snelle en heldere afwikkeling van de booking

geen

Pluspunten

Geweldig! De zanger en pianist voegden echt iets toe aan de ceremonie. 100% het geld waard. Ook de DJ heeft er een geweldig feest van gemaakt. Ik heb nergens naar om hoeven kijken. Op tijd, alles zoals afgesproken en helemaal geweldig!

Niks!

Pluspunten

vriendelijk, makkelijk benaaderbaar

toevoegen in de contractvoorwaarden dat het volledige bedrag moet voor de optreden helemaal af betaal worden,,,

Pluspunten

Snelle en duidelijke communicatie. Martijn had snel in de gaten waar wij als bedrijf naar op zoek waren. Was goed bereikbaar en dacht met ons mee!

Pluspunten

Wat een enthousiasme en expertise!

Pluspunten

Communicatie is top!

Geen. Alles goed geregeld!

Pluspunten

Heel professioneel en super goede service! De casinotafels en de dj waren echt een meerwaarde voor ons nieuwjaarsfeest. De avond verliep vlekkeloos dankzij Swinging!!! Echt een aanrader!

geen verbeterpunten, alles was TOP!!!

Beursplein 37

3011 AA Rotterdam

010 - 2818633

Over Swinging.nl

Swinging.nl, Direct zin in Feest! Entertainmentbureau Swinging.nl is specialist in het beste entertainment voor een onvergetelijk feest. We zijn de trotse exclusieve boeker van diverse top coverbands en DJ's. Klantvriendelijk, snel, creatief en deskundig zijn onze kernwaarden. Naast coverbands en DJ's zijn we ook leverancier van alle benodigde techniek en ander entertainment: alles voor een zorgeloos feest met top entertainment.