Pluspunten

Erg flexibele houding, gericht op de wensen van de klant! Ze denken echt met je mee en proberen alles te regelen zodat jij tevreden bent!

Verwachting was dat de saxofonist wat meer zou spelen maar dit kan ook komen door wat wij verwachtte en dat dit in realiteit zwaarder is (om de hele set mee te spelen).

Pluspunten

Professioneel en heel goed benaderbaar. Stelt de juiste vragen geeft actief tips om een optreden beter te maken. Ook de band heeft een fantastisch optreden gegeven tijdens ons huwelijk. Hartelijk dank daarvoor!

Ga zo door.

Pluspunten

De website is heel verzorgd en overzichtelijk. De informatie is compleet en wordt ondersteund met video's van de te boeken artiest/DJ. Het aanvragen van een offerte verloopt heel soepel en snel. Vriendelijke reactie.

Ik kan geen verbeterpunt noemen.

Pluspunten

Swinging denkt goed met je mee, is goed bereikbaar, communiceert helder en zorgt voor een topfeest!

Pluspunten

persoonlijk contact,prijs/ kwaliteit,luisteren naar onze wensen.

Niet het juiste eindnummer ingezet,mocht de pret desalnietemin niet drukken.

Pluspunten

Snelle en fijne communicatie.

Toch van te voren DJ willen spreken 1:1 en playlijsten beluisteren.

Pluspunten

Goede klantgerichte service

Pluspunten

Vanaf het eerste contact is alles prima en volgens afspraak verlopen. Het contact verloopt via Martijn van Buren, een sympathieke en betrouwbare partner. De door ons geboekte artiesten maakte onze verwachting meer dan waar. Zowel zangeres Paula Leek als DJ Rutger zijn absolute aanraders. Paula heeft onze receptie muzikaal begeleid en DJ Rutger heeft onze feestavond aan elkaar gedraaid.

Pluspunten

Zowel met Martijn van het boekingskantoor als met Lodewijk, één van de pianisten, was het contact vanaf dag 1 zeer prettig. De communicatie per mail was razendsnel zodat wij snel een antwoord kregen op al onze vragen. Zelfs toen wij in de week voorafgaand aan het optreden de tijdstippen wilden veranderen i.v.m. de aangepaste planning, was dit geen enkel probleem en krijgen wij direct een aangepaste bevestiging toegestuurd.

Pluspunten

Swinging.nl heeft perfect service en begeleiding gegeven bij het vinden van De juiste dj voor mijn trouwerij!

Pluspunten

Alles was goed geregeld.

Pluspunten

Alles weer prima geregeld.

Pluspunten

Doen wat nodig is en doen dat goed. Handige checklists, informatieformulieren waarin voorkeuren aangegeven kunnen worden. Zo blijft de communicatie simpel en overzichtelijk. Wat betreft de band De Helden: Een aanrader!Alles top! onvergetelijke avond!

Wij moesten de band nog bekijken nadat we geboekt hadden. Ik had het idee dat ik hier zelf te vaak zelf achteraan moest. was gewoon heel fijn geweest als we daar actief voor benaderd worden, zoals dat gebeurde voordat we geboekt hadden.

Pluspunten

Snelheid van reageren bij vragen. Soepel contact. Professionele omgang. Vooraf persoonlijk contact met de DJ.

Informatie over draaistijlen DJ's op de site uitbreiden.

Pluspunten

Betrokken, doet moeite, denkt mee.

Pluspunten

Uitstekende begeleiding, erg goed doordacht en attent. Absolute ‘ontzorging’...

Pluspunten

Duidelijke communicatie, prettig zaken mee doen.

:) Geen!

Pluspunten

Fijne samenwerking en heldere afspraken.

Pluspunten

Direct en snel contact, lekker informeel en open. Veel mogelijkheden.

Iets meer achtergrond geven over of kennismaken met de DJ van tevoren.

Pluspunten

Zeer accurate opvolging, vriendelijk, alles duidelijk en geen verrassingen.

Geen!

Pluspunten

Een perfecte voorbereiding, een goede demo-sessie, geweldige begeleiding vanuit Swinging tijdens het traject. Zeer attent een felicitatiekaart voor de bruiloft !

Alles was perfect geregeld!

Pluspunten

De teamleden van Swinging.nl komen afspraken goed na en denken mee over beste aanpak van het evenement. Ook het geluid en licht is van uitmuntende kwaliteit. Ze ontzorgen je op een zeer belangrijk onderdeel van het evenement / feest.

Pluspunten

Alles tot in de puntjes geregeld !

Pluspunten

Goede communicatie en begeleiding.

Pluspunten

Communicatie was heel prettig! De band was super en we hebben een knalfeest gehad!!!

Beursplein 37

3011 AA Rotterdam

010 - 2818633

Over Swinging.nl

Swinging.nl, Direct zin in Feest! Entertainmentbureau Swinging.nl is specialist in het beste entertainment voor een onvergetelijk feest. We zijn de trotse exclusieve boeker van diverse top coverbands en DJ's. Klantvriendelijk, snel, creatief en deskundig zijn onze kernwaarden. Naast coverbands en DJ's zijn we ook leverancier van alle benodigde techniek en ander entertainment: alles voor een zorgeloos feest met top entertainment.