Pluspunten

makkelijke communicatie met het bedrijf moeilijk. Ze komen de gemaakte afspraken na!

Pluspunten

Altijd bereikbaar en goed overleg. Het boeken en regelen van alles ging super makkelijk via Martijn van swinging.nl.

Pluspunten

Alles perfect geregeld. Snelle communicatie en fijne samenwerking.

Pluspunten

fijne en prettige communicatie, no nonsens samenwerking

n.v.t.

Pluspunten

Alles is tot de puntjes goed geregeld en verzorgd. Snelle reacties op mail, telefonisch goed bereikbaar. En alles dubbel gecheckt om fouten en misverstanden te voorkomen. Hebben met een gerust hart, alles kunnen loslaten en laten regelen door Swinging-Martijn. Zelf last-minut een drummer was geen probleem!

Pluspunten

Leuk en informeel contact. Martijn reageert makkelijk en snel op vragen.

Pluspunten

Alles prima geregeld, makkelijk in communicatie.

Pluspunten

Al vaker zaken gedaan met Swinging.nl en het is elke keer weer TOP geregeld. Advies is ook altijd goed en er wordt altijd meegedacht. Ik verheug mij op de volgende samenwerking!

Pluspunten

Alles goed geregeld..

Pluspunten

was een geweldig feest, met heerlijke muziek van verschillende stijlen, DJ Andre, echt een aanrader

Pluspunten

Echt super geregeld allemaal. Als we het over zouden doen zouden we er niks aan willen veranderen.

Pluspunten

Boekingsbureau Swinging.nl (Martijn) is gemakkelijk te bereiken voor een (telefonische) afspraak, vlot en persoonlijk in communicatie, denkt goed mee en stemt perfect af met de wensen van de te organiseren feestavond. Tevens is de verhouding tussen prijs en kwaliteit zeer ideaal. Net als de combi tussen DJ en band. Martijn zorgt in samenwerking met jou (voor nodige informatie) voor een gave en geheel complete muziekavond!

Hier moet ik te lang over nadenken.. Geen.

Pluspunten

Netjes geregeld allemaal.

nvt

Pluspunten

Professioneel en correct

Pluspunten

Alle wensen worden vooraf in kaart gebracht, ook zaken die je absoluut niet wilt kan je aangeven. Goed communicatie. Er wordt met je mee gedacht en advies gegeven.

Pluspunten

Zeer professioneel en komen afspraken na.

Pluspunten

Het contact met Martijn van Buren was erg prettig. Jullie hebben ons overtuigd tijdens jullie kijkavond. Het was erg fijn om jullie te ontmoeten en te luisteren naar jullie muziek. Tijdens onze ceremonie hebben Born en Edwin alles tot in de puntjes verzorgd. Rutger, Arjan en Edwin hebben ons diner dansant prachtig kunnen aanvullen met de muziek. Hartelijk dank heren. Lieve groet A&R

Pluspunten

Leuke bandleden, goed geluid, goede opzet, gangmakend, leuk repertoire en kwalitatief!

Geen!

Pluspunten

leuk geregeld, uitstekende saxofonist geregeld (Arjan)

Pluspunten

Alles super geregeld! En heel vriendelijk. Top!! Bedankt hiervoor

Pluspunten

Dj Nik luistert goed naar wat je wil en ook naar wat je niet wil. Dj Nik is zeer ervaren en wist de sfeer er goed in te houden. Ik zal swinging.nl zeker aanraden bij iedereen!

Pluspunten

Snel in reactie, denkt graag mee over wensen en mogelijkheden, fijne communicatie en transparant. Martijn stond er verder op dat wij naar een van de kijkavonden gingen, dit is een absolute aanrader om ´gevoel´ te krijgen bij een band!

Pluspunten

Duidelijke communicatie Meedenken om feest tot succes te maken

geen

Beursplein 37

3011 AA Rotterdam

010 - 2818633

Over Swinging.nl

Swinging.nl, Direct zin in Feest! Entertainmentbureau Swinging.nl is specialist in het beste entertainment voor een onvergetelijk feest. We zijn de trotse exclusieve boeker van diverse top coverbands en DJ's. Klantvriendelijk, snel, creatief en deskundig zijn onze kernwaarden. Naast coverbands en DJ's zijn we ook leverancier van alle benodigde techniek en ander entertainment: alles voor een zorgeloos feest met top entertainment.