Alles is vlot verlopen!

Bestelling is goed verlopen, netjes ingepakt toegekregen.

Snel en goed

Materiaal was snel bezorgd en heeft een goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle heldere service

Spullen besteld en 1 dag eerder geleverd gekregen dan van tevoren was vermeld.

Goede kwaliteit en snelle levering

Heerlijk warme laarzen, zitten als sloffen en super praktisch voor natte en modderige dagen.

ze doen en leveren volgens belofte

Het door mij bestelde artikel is met de juiste levertermijn en correct afgeleverd. Het product zelf heeft de kwaliteit zoals omschreven op de site. Kortom, Zeer tevreden!!

keurige snelle levering

spullen keurig op tijd ontvangen heb ze nog niet kunnen testen ,gebeurt pas in maart wanneer het weer het toelaat

Great service

Great service

Hele fijne ervaring.

Hele fijne ervaring en snelle levering. De Tjärsalva geeft mijn eczeem huid meer rust. Ik gebruik het nu 2 weken en heb minder open plekken, minder jeuk en schilfers, heel blij dus. De geur kan niet iedereen hier in huis waarderen. Ik vind het heerlijk ruiken, het geeft me het gevoel dat ik aan het kamperen ben in het bos met een klein vuurtje erbij voor de warmte. Wel is het plakkerig dus ik smeer me in de avond.

Snelle levering, juiste producten geleverd

Producten besteld iets na tijdstip voor next day delivery, maar toch nog de volgende dag geleverd. Producten waren goed en duurzaam verpakt. Alle producten waren geleverd.

Vlotte service

Bestellen, communiceren en versturen. Alles top!

zeer aan te bevelen

Ik ben helemaal tevreden. Supersnelle levering

Correct, vlot en betrouwbaar in service en materiaal

Correct, vlot en betrouwbaar in service en materiaal.

Geweldige service

Ik had een jas gekocht die niet bleek te voldoen aan de omschrijving. Bushcraftshop heeft me fantatisch geholpen door de jas aan de fabrikant terug te sturen voor controle. Ook daarna bleek de jas helaas niet te voldoen en heeft Bushcraftshop de jas teruggenomen en het aankoopbedrag teruggestort. Hulde!

Snel en eenvoudig

Ik ben helemaal niet bekend met het fenomeen online winkel dit was de eerste keer voor mij maar ik vond het goed te doen het was soms even zoeken ook naar mails die bij niet gewenste mails bleek te staan maar ben er met niet al te veel moeite uitgekomen dus 2 thumbs up

Bestellen is misleidend

Op de rekening staat een product die je niet krijgt maar het gaat om een ander iets. Snapt u het nog?? Ik niet.

Levering is perfect, De laarzen die ik besteld heb geeft aan tot -18 , nu dat is echt nu zo. Dat vind ik wel een punt , weet niet of de winkel er iets aan kan doen maar kloppen doet het niet. Met vriendelijke groet, Ben van Ek

Makkelijk bestellen, snel geleverd

Top service en snelle bezorging

Voor 23.00u besteld de volgende dag in huis! Fijne website, mooi aanbod, goede kwaliteit producten

Voor geleverd

Mooi snel geleverd.

Olielamp heel handig bevonden met delen die opzij of omhoog kunnen voor bijvullen lamp of vervangen lont en voor aansteken lamp.

Duidelijke webshop

Overzichtelijke website. Snelle levering

Overzichtelijke website. Snelle levering

Alles zoals ik het graag heb.

Goede kwaliteit prijs verhouding, snel en netjes bezorgd, prima product.

Snelle levering, op de hoogte gehouden wanneer het pakje bezorg wordt meestal is de post nl te laat met be zogen of een dag later maar dat ligt niet aan buschcraftdie waren stip op tijd met verzenden,echt een betrouwbare webwinkel ,top kwaliteit van artikelen

Buscraftshop maakt waar wat zij beloven, snelle levering!

Hoofdlamp Silva Explore 4 aangeschaft en hiermee super tevreden! Een heel duidelijke en complete omschrijving op de website. Geen verschil tussen de omschrijving en daadwerkelijke functionaliteit.

Fagotweg 5

4337RC Middelburg

Over Bushcraftshop.nl

Bushcraftshop.nl is dé webwinkel voor bushcraft, survival en outdoor producten! In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt voor al je buiten-avonturen. We leveren enkel kwaliteitsproducten van bekende én unieke merken. Bij Bushcraftshop winkel je veilig en vertrouwd en heb je de keuze uit de meest populaire verzend- en betaalmethodes. Je kunt rekenen op een snelle levering (gratis vanaf € 99,-), een zeer klantvriendelijke service en een flexibele 60 dagen retour garantie! We zijn aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg, de garantie dat je winkelt bij een betrouwbaar bedrijf.