Snelle levering Berghaus crusader III front acces

Snel geleverd. Reeds Vulcan gehad, nu voor de opvolger gekozen :)

Netjes, compleet goed

Netjes, compleet en goed verpakt geleverd, volgens aangegeven leverdatum geleverd, Website vermeld precies wat je krijgt zonder gebakken lucht erbij. Als ik nog wat nodig heb kijk ik eerst bij bushcraftshop.

Snelle levering en prima producten.

Riem en grote lichtgewicht handdoek besteld. Werd snel geleverd en zijn prima producten.

Goed contact

Amazing

Product was delivered super fast, all was packed just as promised, after the purchase right next day the parcel was shipped out Will buy some things again for camping in future with this company

De beste bushcraft shop!

Super handige en duidelijke website, een zeer uitgebreid aanbod en goede service! Een aanrader!

Snel en correct geleverd.

Enkele mokken, een pan van Toaks en een Stavotta Stove besteld. Ziet er ondanks het lichte gewicht degelijk uit. Eerstdaags eens op de proef stellen tijdens het kamp ;-)

Heel blij met de bestelling

PERFECT afgeleverd, wat ik niet anders verwacht had ,met mijn eerdere ervaring met deze gespecialiseerde outdoor zaak, echt TOP

snel verzonden

Mijn bestelling werd snel en goed verpakt verzonden en bezorgd. Het artikel was bij Bushcraftshop ook nog eens het goedkooste van wat ik kon vinden. Bedankt!

Fijne webshop en goede service

Het is waardevol als een webshop experts bevatten die al een goede selectie maken. Veel producten hier gehaald ondertussen

Snelle levering.

Heel tevreden over de snelle levering.

Snel en goed

Levering snel en goed ontvangen, goede prijs en kwaliteit.

Vakbekwaam en vlot !

Vakbekwaam advies en vlotte levering !

Ik had een vraag over de levering van mijn bestelling. De bevestigingsmail was in mijn spambox gekomen, mijn verzoek om informatie werd echt razendsnel beantwoord. Super service, dankjewel!

Goede spul gede prijs

mijn bestelling is perfect afgehandeld en super snel geleverd.

de geleverde producten waren prima zoals de adviseurs ook hadden aangegeven. Prima advies van mensen met kennis.

toppie

razend sn elle reactie na vermissing paket (was mijn eigen schuld)

Snelle levering en uitstekende communicatie.

Mijn bestelling is snel geleverd. Er werd uitstekend gecommuniceerd over de status van mijn bestelling en de bestelling is ook gratis verzekerd tot een bepaald bedrag.

Perfecte service

Super service

Snel

Alles op voorraad en snel uitgeleverd.

Gewoon top zoals het hoort

Snel, transparant, goeie service

Goeie service, bij ontbrekende onderdelen werd snel een nieuw product opgestuurd . Transparante communicatie

gewoon goed zoals het moet

Bestelling goed verpakt en snel geleverd.

De bestelde laarzen van Gateway1 Woodwalker, waren zeer goed verpakt en snel verzonden. De laarzen zijn een echte aanwinst voor mij. Dit had ik nooit gedacht. Na vele teleurstellingen van diverse merken natuurrubberen laarzen, heb ik weer een laars waar je mee gaat wandelen en waar je blij van wordt.

Snelle levering en goede service!

Materialen waren snel geleverd en goed verpakt voor transport.

Staverenstraat 15

7418CJ Deventer

Over Bushcraftshop.nl

Bushcraftshop.nl is dé webwinkel voor bushcraft, survival en outdoor producten! In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt voor al je buiten-avonturen. We leveren enkel kwaliteitsproducten van bekende én unieke merken. Bij Bushcraftshop winkel je veilig en vertrouwd en heb je de keuze uit de meest populaire verzend- en betaalmethodes. Je kunt rekenen op een snelle levering (gratis vanaf € 99,-), een zeer klantvriendelijke service en een flexibele 60 dagen retour garantie! We zijn aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg, de garantie dat je winkelt bij een betrouwbaar bedrijf.