Filtre

bestellen ging makkelijk en bestelling was top!

geen toevoeging

Prettig klanten contact en snelle levering, degelijk professioneel advies

Retourafhandeling vriendelijk geholpen , goeie kwalitatieve producten . Zeer tevreden!

Goede kwaliteit bord, stevig en toch licht. Het is een diep bord maar had wel wat dieper gemogen.

Goede kwaliteit bord, stevig en toch licht. Mooi om te zien. Het is een diep bord maar had wel wat dieper gemogen wat mij betreft. Het werd snel bezorgd. Was niet zo goed verpakt (slordig) want de verpakking lag open bij aflevering. Gelukkig miste er niets en is het niet breekbaar. Anders had het gelijk terug meegenomen kunnen worden door de vervoeder. Verder fijn in gebruik. Dus ik ben tevreden over het product. Jullie hebben een mooie site.

Snelle afhandeling. Ze komen na wat ze beloven.

Fijne online shop

Makkelijk zoeken naar dat wat je zoekt Snel verzonden en netjes verpakt

goede ervaring

product gekocht jerrycan, deze paste helaas niet in disselbak , retour gestuurd geen probleem, en snel mijn geld terug, jerrycan is een mooi en stevige jerrycan.

Snelle levering en goed materiaal

Fijne en snelle levering

Correcte en snelle levering

Wat je van een webshop mag verwachten!

Bestelling netjes en snel geleverd. Het product bleek in de verpakking echter aangetast. De helpdesk/meldpunt heeft hier op zeer gepaste wijze bij ondersteund. Zeer tevreden over deze webshop!

Mooi product, uitstekend snel geleverd

Mooie vorm heel compleet. Mooie lichte haringen.

Uitstekend snelle service en communicatie

Top bedrijf, klantvriendelijk goed bereikbaar je wordt snel teruggebeld uitstekende service en snelle levering

Ok

Snelle levering, product zoals omschreven. Dus wat bushcraftshop betreft alle top. De leverancier Post.NL. niet. Hij plaatste mijn aankoop tussen de struiken in mijn voortuin. Met als gevolg dat de doos doorweekt was door de regen. En daar zit dan een gietijzeren pot in. dus...ROEST. Ik kreeg een bericht dat mijn pakket was afgeleverd. Ik dacht dus in een postpunt van post.nl. Dit kan veel beter. Mijn advies. Zoek een andere koerier.

Na bestelling de volgende dag binnen. Dat hebben we dus graag!

Specialistische webshop

Uitstekende materialen.

Zeer snelle levering en vriendelijke klantenservice

Emailverkeer met klantenservice ging zeer vlot en snel. Zeer snelle levering naar België.

Goed product

Doppen voor onze vouwstoeltjes besteld, werkt prima, en snel geleverd

Uitstekend product, uitstekende service!

Alweer een aangename shopervaring: snelle levering, kwaliteitsproducten, ... wat kan je nig meer zeggen?

Levering in recordtijd van mooi product

Supersnelle levering en kwalitatief zeer goed product

Goed en veel keus

Goede webshop en service

Helemaal goed

Geleverd conform afspraak.

Supersnelle en vriendelijke service

Ben superfijn geholpen en heb spullen snel ontvangen.

Makkelijk te bestellen en vlot bezorgd. Mocht ik weer wat nodig hebben, ga ik zeker kijken of ik het hier weer kan bestellen

Wat een supersnelle service

Ik zocht, vond en ontving. Binnen nog geen 24 uur. Wat een supersnelle service en levering. En....ook nog voor de laagste prijs, zonder bezorgkosten. Super Bushcraftshop! Ik kom zeker bij jullie terug.

Uitstekende ervaring

Wat een prachtige spullen in de webshop.Ecy een ontdekking.

zoals het moet, prima.

Snel en correcte levering na bestelling.

5 Fagotweg

Middelburg 4337RC