Filtre

een top boek.

Een duidelijke, mooie boek. overzichtelijk.

Gewoon goed

Xxxxx

Snel en netjes verzonden

Goed geregeld

Bestelling optijd geleverd goed verpakt Top

Goede service en snelle verzending

De bestelling was netjes verpakt en werd snel geleverd. Ook keurig op de hoogte gehouden via de mail over de status van de bestelling.

Netjes

Alles prima, maar wel dagje later verstuurd dan beloofd.

Snel en kwalitatief

Ik ben erg tevreden over de snelheid van het ontvangen van mijn bestelde producten. Meerdere keren besteld en snel ontvangen en tevens erg tevreden over de kwaliteit van bestelde artikelen.

geweldig!

mooie uitgebreide app. leuke producten goed en overzichtelijk.

Heldere webshop, goede email-service op vragen, mooie producten (Barmah hoed)

Duidelijke webshop. Klein puntje van feedback: bij de "Barmah Hats Foldaway Bronco Fullgrain - Donkerbruin - Koeienleer - Opvouwbaar" ontbreekt een opgave van de hoedmaten (hoogte, breedte rand). Bij de zwarte Bronco versie staan die wel. Bij het model "Barmah Squashy Oiled Suede" eveneens. Doordat deze gegevens bij de bruine Bronco ontbraken en de foto's tussen de Squashy Oiled Suede en de Bronco's weinig/geen verschil in maten laten zien had ik me in eerste instantie vergist in de aankoop van de bruine Bronco (de Squashy heeft een net iets hogere hoed en bredere rand - dat was mijn wens). Bij vragen hierover via de helpdesk (email) werd snel duidelijkheid gegeven. Dus verder prima tevreden.

Snel en nog sneller bezorgd

Levering volgens afspraak van een product dat is zoals het op de site staat.

Meer is er niet

Geweldige winkel

Geweldige winkel. levering naar duitsland snel en zonder problemen Heel erg bedankt

Snel, duidelijk en keurig verpakt!

Snel en vlot geregeld! Alles netjes verpakt en goed op de hoogte gehouden van voortgang.

Kwaliteitsproducten en enorm snelle levering

Zeer degelijke producten, enorm snelle levering, groot aanbod

Smiddags besteld volgende dag in huis. En goede kwaliteit prijsverhouding.

Duidelijke website met genoeg keuze.

Snel en netjes geleverd.

Groot assortiment, scherpe prijs en goede service.

Ik was op zoek naar een vuurschaal van Petromax. Tegenwoordig moet je zulke producten vaak online kopen, omdat een winkel met zo een groot outdoor assortiment helaas niet fysiek te bezoeken is. Buschcraftshop had de scherpste prijs en uit ervaring wist ik dat de service ook erg goed is. Besteld en de volgende dag in huis. Verpakking was oke. Bedankt, ik kom zeker terug!

vlot en vlug

Vlot en vlug. Kwalitatief materiaal.

Duidelijke omschrijving snel verzonden.

Heel goed geregeld, goed op de hoogte gehouden worden van verzenddatum

Top service , snel . Top kwaliteit van product

Heb bijl besteld van het merk Gränsfors Bruk, top bijl .

Mooie website met goede informatie. Levering was correct en zeer snel. Kwaliteit van de producten is zeer goed.

Mooi materiaal

Prima ervaring!

De spullen die ik heb besteld heb ik snel geleverd gekregen. Top! 1 minder dingetje is dat de sea to summit ascent 11, die ik o.a. heb besteld, qua maatvoering prima is, maar niet correspondeert met de maten aangegeven op de site. De slaapzak past, des al niette min prima, maar had gehoopt dat ie iets ruimer was.

Goed ateriaal. Goede prijs goede levering

Goes

Het is een prima webshop. Ik had de rocketstove en tas besteld en afgerekend,maar ondanks dat er stond voorradig bleek dit niet zo te zijn.Dit was wel een teleurstelling.We zijn gebeld na 2 dagen of we wilde annuleren dit hebben we niet gedaan,uiteindelijk hebben we alles keurig ontvangen en net op tijd voor vaderdag.

5 Fagotweg

Middelburg 4337RC