Mooie website, duidelijke communicatie en snelle afhandeling

Goed bedrijf om je outdoor materiaal te kopen, ze zijn duidelijk ervaren

Compleet assortiment voor de buitenmens

Op zoek naar mijn volgende stap in buitenleven (van rondtrekken en op de grond slapen) kwam ik tijdens oriënteren op hangmatten bij Bushcraftshop uit. Uitgebreid assortiment, duidelijke website en na het plaatsen een snelle levering. Dik tevreden en zal een volgende aanschaf zeker weer bij hun doen.

Snel en goed mijn bestelling afgehandeld

Zie boven

Vliegensvlug!

Top geregeld!

Uitstekende service

Ik werd meerdere malen op de hoogte gebracht van de levertijd van mijn aankoop via email.

Handige, fijne en snelle webshop

De beschrijvingen op de website zijn duidelijk, vragen voor meer informatie via mail kan altijd. Foto's en soms ook video's zijn goed. Je kan heel compleet hier boodschappen doen voor je hobby. Ja, ze zijn wat prijziger met producten, daar staat de service en volledigheid van de website tegenover. Als je alleen deze webshop zou bezoeken, weet je voldoende. Je hoeft niet uren reviews en filmpjes op andere plekken op te zoeken. Dat bespaart je veel tijd en kun je gebruiken om leukere dingen te doen. Ze blijven ook continu innoveren, zoals het aanbieden van workshops en reizen en samenwerkingen met diverse outdoor mensen. En ze blijven hun assortiment uitbreiden met goede merken. Er zit geen rommel tussen, en ook voor de kleine budgethouders kun je hier terecht. Als je dan vaker gaat bushcraften en beter spul wilt, kun je je eigen account blijven uitbreiden met leuke speeltjes :)

dikke prima

ruime keus. gehele bestelling de volgende dag bezorgd en alles was conform beschrijving

duidelijk en goed

Duidelijke uitleg van artikelen, soms wat aan de korte kant, maar in het algemeen duidelijk genoeg. Snel geleverd, soms wel een tussenstand mail van je bestelling en soms niet, maar dat zal ook aan de bezorgdienst liggen. fijne webshop

Nog steeds tevreden met de service.

Duidelijke website, kwalitatief goede producten, snelle levering en goede service. Bereikbaarheid is goed en met vragen krijg je snel antwoord. Problemen worden netjes opgelost. Persoonlijk vind ik het fijn om ook in een fysieke winkel rond te kunnen lopen om dingen te zien en te passen, maar dit wordt grotendeels goedgemaakt door de probleemloze retour service. Het wordt zelfs aangemoedigd om, in geval van kleding, meerdere maten te bestellen. Na jaren nog steeds een tevreden klant :-)

Besteld en volledig nagekomen

Prima gegaan

Top snelle levering en precies wat ik besteld had

Top snelle levering en precies wat ik besteld had

Rugtas besteld, werd snel geleverd. Tevreden tot zover.

Snel en kompleet!

Snel en kompleet!

Great shop

Ordered before 23 hours and as promised next day delivered.

nice, fast and easy

I received the item on a timely manner and a good packaging.

Zeer mooie aanbiedingen en snelle levering!

Bushcraftshop.nl heeft mooie deals en bied veel aan, hun levering gaan vlot en correct.

Goede zaak

Veel keuze en ook goeie producten

Prima en snelle levering

Gewoon een tevreden klant.

Pakket netjes afgeleverd op de aangekondigde tijd.

Snel geleverd en snel geld terug mogen ontvangen

Eerst had ik een tarp gekocht bij een partner van bushcraft shop. Helaas was deze niet bruikbaar. Al snel hebben ze mij het geld terug gestort en ben ik nu bij deze tarp uitgekomen en werd ontzettend snel geleverd. Hierdoor kon ik goed oefenen voordat ik op reis ging! Mooie licht gewicht tarp voor de prijsklasse!

prima webshop

Snelle levering en ook bereikbaar als er iets niet helemaal goed is gegaan + bereid dat te herstellen.

Gekregen wat ik besteld had

Gekregen wat ik besteld had

De rugtas was snel gevonden, gemakkelijk besteld en snel geleverd.

Betrouwbaar

Zoals altijd is bestellen bij Bushcraftshop een betrouwbare aangelegenheid, snelle levering, goede service.

Prima product en snelle en correcte levering

Ik heb een broek van Bergmans of Norway gekocht. Een mooie broek. En snel en correct geleverd door de bushcraftsshop.

15 Staverenstraat

Deventer 7418CJ