Algeheel goede indruk!

Professionele aanpak en vertrouwelijke uitstraling Goede prijs kwaliteit verhouding!

Vlot

Product kwam snel toe en had een kleine afwerkingsfout. Na enkele emails met het service team zit het pakketje op de post als retour.

Buiten douche ook voor op de boot.

keurig geleverd en werkt perfect. Super handig . Mooi product !

Super klantvriendelijk!

Werd zelfs teruggebeld toen ze een gemiste oproep van me hadden. Persoonlijk en behulpzaam, denken me je mee. Top!

Snel en prima verzorgd

Goede producten, met relevante info en ok prijzen. Levering was zelfs sneller dan voorspeld.

Goed en snel verzonden.

Ga hier vaker bestellen, was allemaal prima.

Goede spullen voor nette prijzen & prima klantenservice en

Ik ben hier terecht gekomen omdat ik een DD Jura 2 slaapzak wilde kopen. Deze wordt bij meerdere shops aangeboden maar via e-mail heb ik op voorhand prettig contact gehad met deze shop en de prijs is ook goed. Zodoende besloten hier te bestellen. Nog even een light my fire firesteel Army mee gepakt zodat de totale bestelling boven de 99 euro uit komt en ik gratis verzending had. De bestelling is snel geleverd en naar tevredenheid afgehandeld.

Topservice!!

Alles dik in orde! Ik ga er nog bestellen

Correcte snelle levering, zoals altijd!

Vlotte afhandeling en snelle levering

Positieve ervaring, levering op tijd en zoals de site het aangeeft.

Goed assortiment en snel geleverd

Goed gesorteerd en afgestemd assortiment. Goede kwaliteit voor een mooie prijs. Ik vind hier vrijwel altijd dat wat ik nodig heb. Ook de aangegeven levertijd klopt en dat is fijn voor je eigen planning. Het contact met de mensen van Bushcraft is super: snel, adequaat en oplossing gericht.

Keurig

Zoals het hoort. Goede afwikkeling van bestelling! Dankjewel!

Sneller dan verwacht

In de namiddag besteld en het pakket was er al de volgende dag. Wel heel veel emails rond de bestelling maar verder prima gedaan.

Mooi assortiment

Mooi assortiment Snelle levering.

Goede webshop en snelle levering. Moet het product nog bij regen testen.

Perfecte aankoop, net zoals uitgelegd op de webshop, en in minder dan 24 u in België afgeleverd!

Mijn man is nu al verknocht aan zijn hoed, zeer licht, zit perfect qua maat, we zijn heel tevreden!

Fijne website met combi aanbiedingen

Goed bereikbaar en snelle levering.

Fijne webshop met snelle levering. Makkelijk te bereiken voor vragen en flexibel met retouren.

Duidelijk en goede service

Ook een heel mooi uitgebreid assortiment

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel. Goed geholpen bij probleem bij pakketdienst tijdens de verzending

Binnen nog geen 24 uur mijn bestelling binnen. Geen idee of dit norm of uitzondering is, maar ik was tevreden. Tent gekocht en deze is volgens verwachtingen. Wat betekent dat de website ook duidelijk is in de beschrijvingen.

Makkelijk telefonisch contact

Snelle goede service en vriendelijk.

The product was delivered super fast!

Supersnelle levering en mooie producten

Er staat op de site: voor 23:00 besteld dezelfde dag verzonden. Was helaas net te laat met bestellen, maar ze hebben mijn bestelling alsnog dezelfde dag verzonden. De volgende dag mocht ik mijn nieuwe Tarp al in ontvangst nemen. Super assortiment en geweldige service zoals altijd.

Goede producten en snelle levering

Ik had een tarp en wat andere spullen nodig en deze zijn binnen 2 dagen geleverd.

Staverenstraat 15

7418CJ Deventer

Over Bushcraftshop.nl

Bushcraftshop.nl is dé webwinkel voor bushcraft, survival en outdoor producten! In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt voor al je buiten-avonturen. We leveren enkel kwaliteitsproducten van bekende én unieke merken. Bij Bushcraftshop winkel je veilig en vertrouwd en heb je de keuze uit de meest populaire verzend- en betaalmethodes. Je kunt rekenen op een snelle levering (gratis vanaf € 99,-), een zeer klantvriendelijke service en een flexibele 60 dagen retour garantie! We zijn aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg, de garantie dat je winkelt bij een betrouwbaar bedrijf.