Snelle en vlotte levering.

Helaas nog te koud om te camperen

Snel en goede kwaliteit

Fijne muts en sokken na tip van een vriend.

good ervaring, dank je...!!!

goede ervaring, goede service, bedankt

Zoals het hoort.

Mijn bestelling van wanten van Pinewood werd snel en naar behoren verwekt. De bestelling kwam keurig op tijd binnen en de wanten, ze vallen groot, zijn comfortabel en mooi. Kortom: te reden over Bushcraft en over Pinewood.

Enkel maar positieve ervaringen.

Steeds weer een heel vlotte afhandeling van mijn bestelling. Enkel maar positieve ervaringen.

Ga het artikel binnenkort uitproberen.

Mijn bestelling is correct aangekomen. Blij mee.

Erg goede sokken, prijzig maar zeker het geld waard

Na twijfelen toch voor de dure sokken gegaan. Ik vind ze het zeker waard en ook goed om te weten dat ze life time warranty hebben.

Ziet er leuk uit

Op de website zag het er groter uit dan het werkelijke formaat, echt klein, wel weer handig voor in je rugzak. De instructies vond ik persoonlijk niet echt duidelijk. Op YT zelf een instructievideo gevonden waaruit blijkt dat je een PET-flesje van 1/3 liter erop moet schroeven en hoe het water er dan uit komt, kan ik dus ook nog niet zeggen. Ik beveel hem dus aan maar kan dat niet echt bevestigen. Probleem lijkt mij wel dat geadviseerd wordt de eerste 200 liter niet te gebruiken. Dat komt dus neer op 600 flesjes van 1/3 liter. Daarvoor heb je dan wel een week vakantie voor nodig om 600 flesjes water weer terug te laten spoelen in die rivier? :-) We zullen het beleven of ik dit product echt zou aanbevelen, vooralsnog ziet het er goed uit.

Snelle afhandeling van een mooi product

Snelle bezorging van de bestelling.

Netjes en snel

Goed verpakt snelle levering

Zoals het hoort: snel en goed

Duidelijk en snel, goede verpakking

Mes orange

zeer goede mes ! kwaliteit produkt!

Snelle levering, producten als verwacht

Leuke spullen kunnen aanschaffen

Gewoon zoals verwacht

Ik zocht een spiritus brander: gevonden, besteld en dag erop ontvangen. Niets aan toe te voegen.

Super snelle en verzorgde levering

Ik ben er zeker van dat deze artikelen het kamperen zullen vergemakkelijken.

Zo doorgaan , goed bezig, 100 punten.

Duidelijke website . Goed advies , klant vriendelijk handelen. Duidelijk antwoord bij vragen . Netjes verpakt en zeer goed te volgen product. Keurige en vriendelijke aflevering.

Snelle levering!

Het gene wat ik bestelde werd snel en netjes verpakt geleverd. Ik ga vaker bestellen bij deze winkel.

Snelle en goede ervaring

Producten zijn zoals omschreven, goede prijs kwaliteit, snelle levering.

Uitstekend!

Heel tevreden met product en met de bezorging.

Eerste keer dat ik hier iets heb gekocht. Positieve ervaring. Heb zelfs cadeautje mogen uitkiezen. Heel tevreden.

Alles was goed en op tijd geleverd

Prijs kwaliteit is deze uitstekend. Wat ze beschrijven komt overeen met wat je thuis krijgt. Wat ook zeer goed is... is de levering... deze is zeer snel thuis aangekomen.

Mooie producten tegen een goede prijs

Al eerder iets gekocht bij deze winkel en recent mooie merino handschoenen gekocht zonder vingers. Erg tevreden over de aankoop en pakket is in goede orde ontvangen.

correcte levering

correcte levering, correcte goederen, tevreden klant

Snelle levering en goede kwaliteit!

Snelle levering en goede kwaliteit

Staverenstraat 15

7418CJ Deventer

Over Bushcraftshop.nl

Bushcraftshop.nl is dé webwinkel voor bushcraft, survival en outdoor producten! In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt voor al je buiten-avonturen. We leveren enkel kwaliteitsproducten van bekende én unieke merken. Bij Bushcraftshop winkel je veilig en vertrouwd en heb je de keuze uit de meest populaire verzend- en betaalmethodes. Je kunt rekenen op een snelle levering (gratis vanaf € 99,-), een zeer klantvriendelijke service en een flexibele 60 dagen retour garantie! We zijn aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg, de garantie dat je winkelt bij een betrouwbaar bedrijf.