Zeer tevreden!

De website omschrijft het product goed. De levering en de informatie over de bestelling en levering waren adequaat. We zijn zeer tevreden over de handschoenen! Hoge kwaliteit en draagcomfort!

Prima levering

Product is snel geleverd en keurig ingepakt.

Geweldige kwaliteit

Hele mooie selectie goede spullen en snel geleverd!

Exceptionally fast, friendly and efficient service

I have had a several transactions with Bushcraftshop.nl in the last couple of years, and my experience has always been the same. They often have just what I`m looking for, and the service is very fast, friendly and professional.

Positief

Duidelijke website. Mooie kwaliteits producten snelle levering

Smetteloos gebeuren

Kortweg: perfect. Goede site, aankoop perfect verlopen. Ik kwam toevallig op de Bushcraftshop terecht en er ging een wereld voor me open. Ik droomde helemaal weg en zag mezelf al met de juiste kleding en bijl en messen etc. door de Nederlandse rimboe trekken.. De bestelde muts met Possumhaar is lekker warm! Bijzonder product! Kwam mooi vlot aan en goed verpakt!

Iets besteld dat de verkeerde maat bleek te zijn; zonder problemen kunnen retourneren en vlot mijn geld terug gekregen

Super snelle levering

Wederom weer super tevreden over de snelle levering en de geleverde kwaliteit

Erg goed.

Uitgebreide voorlichting over de tarp die ik wilde kopen. Erg tevreden met de ontvangen tarp

's Middags gebeld voor informatie, 's avonds besteld en de volgende dag in huis.

' s Middags gebeld over een artikel waarin ik interesse had. Niet direct contact gekregen, maar ik werd later teruggebeld. 's Avonds besloten het artikel te bestellen. De volgende dag werd het bij het door mij gekozen afleverpunt geleverd. De communicatie was top. Supersnel geleverd. Produkt ook top!

Eerder geleverd Dan vooraf aangegeven. Top

Superservice!

Even gebeld toen er iets mis ging met de betaling. Vriendelijk te woord gestaan en alles nog dezelfde dag verzonden en de volgende ochtend op de mat!!

super snelle levering

Had de bestelling de volgende dag in huis!

Ze bellen terug als je gebeld hebt en helpen je direct. Super Service.

Eenvoudig om te bestellen

Cadeautje gekocht voor iemand anders. De wens stond op een lijstje op het internet. Bestelling zo klaar en de ontvanger was er erg blij mee.

Fijne webshop, fijne service

De bestelling werd heel snel in orde gebracht en de afwikkeling verliep erg vlot. Ik had voor Budbee gekozen als bezorgdienst (Misschien duurzaam, maar dat is echt GEEN aanrader!) De klantenservice van Bushcraft heeft die klacht echt goed opgepakt en toen had ik toch nog het pakket op tijd in huis. Dus Bushcraftshop is TOP!, maar Budbee als transporteur een flop!

Snelle levering.

Ik ben volledig gelukkig met mijn aansschaf

Snel, duidelijk en efficiënt

goede en snelle levering

Product zoals verwacht

Uitstekend bedrijf

Heel duidelijke webwinkel met mooie producten. Ook de levering prima in orde. Het advies om bij twijfel meer maten te bestellen zie je ook niet overal en is een pluim waard!

Spullen besteld, had verkeerde huisnummer doorgegeven. Werd heel snel gebeld.. Verder heel snel geleverd.

Snel gekregen wat ik besteld had.

Ik heb een bestelling gedaan. Volgende dag het is bezorgd. Wat wil je nog meer!

top

levering volgens afspraak

Staverenstraat 15

7418CJ Deventer

Over Bushcraftshop.nl

Bushcraftshop.nl is dé webwinkel voor bushcraft, survival en outdoor producten! In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt voor al je buiten-avonturen. We leveren enkel kwaliteitsproducten van bekende én unieke merken. Bij Bushcraftshop winkel je veilig en vertrouwd en heb je de keuze uit de meest populaire verzend- en betaalmethodes. Je kunt rekenen op een snelle levering (gratis vanaf € 99,-), een zeer klantvriendelijke service en een flexibele 60 dagen retour garantie! We zijn aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg, de garantie dat je winkelt bij een betrouwbaar bedrijf.