Het was eenvoudig om het product te bestellen en het werd geleverd waar en wanneer ik wou.

Erg behulpzaam en meedenkend

Ze willen graag een stapje harder lopen of op.zoek naar plan.b.

Goed en persoonlijk geholpen

Afleveradres gaf problemen maar medewerker heeft ervoor gezorgd dat het toch goed bezorgd werd!

Snelle levering.

Helemaal goed en snel. Geen opmerkingen verder :).

Snelle en correcte levering.

Bushcraftshop raad ik zeker aan.

ZEER GOEDE ERVARING

SNELLE SERVICE - GOEDE KWALITEIT

Correcte en snelle levering

Perfect.

Pyramid family tarp precies zoals voorgesteld

Wij zijn een gezin van 6, en ik heb 2 dd hammock family size tenten gekocht voor in de nood/vluchttassen van mij en mijn man. Vind een ander misschien overdreven maar maar in een regenlandje als de onze wil ik dat als we plotseling zouden moeten vertrekken we ook een droge shelter hebben voor ons gezin. Ik heb hem opgezet in de tuin, super makkelijk in gebruik, doet wat hij moet doen. Eind november gebruik ik hem voor een weekend kamperen zodat ik weet hoe hij zich in de praktijk houd. Omdat we een redelijk groot gezin zijn wilde ik letten op gewicht, makkelijk opzetten, praktisch. Ik ben er ontzettend blij mee.

Ik kan echt niets bedenken wat beter zou kunnen

Prima product.

Laarzen aangeschaft, zoals beschreven een maatje groter. Lopen lekker en niet verloren in super drassige Zeeuwse klei.

veel keuze en snelle levering

alles klopt

Mooie spullen en snel geleverd

Niets aan toe te voegen. Op naar de zomer om de spullen uit te testen.

Snelle en correcte levering, goede prijs!

Goed, snel. Maar wel prijzig

Ruime keuze uit producten, verzending gaat snel. Alleen jammer dat ik er achter kwam dat de Sawyer Mini SP128 Waterfilter 51 euro kost en op een andere aanbieder 31 euro dat is een grote marge. Erg jammer, uiteindelijk ga je voor de centen.

Gewoon een fantastische service.

Ze staan altijd voor je als er een probleempje is, of als je vragen hebt over je aankoop. Gewoon top.

Perfect !

Zaterdag in de namiddag besteld, reeds maandagochtend om 10 uur afgeleverd op mijn thuisadres in Belgie. Tussentijds werd ik via e-mail op de hoogte gehouden van het verloop van de verzending. De drie bestelde artikelen waren verpakt in een verzorgd kartonnen doosje, NIET opgevuld met plastieken rommel, maar met een kartonnen camouflagenet. Amai (zeggen we in België), ik waan me nu al in de bush en ben nog niet eens vertrokken ! Een dikke 10 op 10 voor de mensen van bushcraftshop. Perfect!!

Warme handschoenen, mooie kwaliteit!

Bij Bushcraftshop vond ik waar ik al langer naar op zoek was. Handschoenen werden geleverd in een passend doosje, daar werd ik al blij van. En blij met de nieuwe aankoop, voldoet aan de verwachtingen.

perfect geregeld en geholpen

na een maat te klein teruggestuurd te hebben werd ik enorm goed geholpen en had ik de keuze, advies en hulp bij het verzenden, bestelling en ontvangen van mijn juiste laarzen door Bushcraftshop. Hilliene en André zijn de juiste mensen op de juiste plaats, nogmaals dank. mvrgr Gerard

Snel gehandeld

Alles was prima in orde

Wederom een uitstekende ervaring

Alles wordt keurig netjes verzorgd en verzonden door Bushcraftshop,je wordt keurig netjes op de hoogte gehouden wanneer je je bestelling ontvangt

Duidelijk en snel

Duidelijk en klantgericht

Tevreden met service en aankoop

De levering was snel en de producten die ik kreeg waren goed. Ik heb wat jassen gepast en wat ik niet wilde teruggestuurd. Ik heb ook snel geld teruggekregen.

Groot assortiment tegen goede prijzen

Snelle levering, goede service (ook achteraf)

Top aanbod!

Ik vind altijd wat ik zoek én het wordt snel geleverd. Op maandag merken dat het regenachtig wordt, het weekend erna droog in het bos. Heerlijk!

Staverenstraat 15

7418CJ Deventer

Over Bushcraftshop.nl

Bushcraftshop.nl is dé webwinkel voor bushcraft, survival en outdoor producten! In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt voor al je buiten-avonturen. We leveren enkel kwaliteitsproducten van bekende én unieke merken. Bij Bushcraftshop winkel je veilig en vertrouwd en heb je de keuze uit de meest populaire verzend- en betaalmethodes. Je kunt rekenen op een snelle levering (gratis vanaf € 99,-), een zeer klantvriendelijke service en een flexibele 60 dagen retour garantie! We zijn aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg, de garantie dat je winkelt bij een betrouwbaar bedrijf.