Besteld en dag erna in huis.

Eenvoudige en overzichtelijke website.

Gewoon goed!

De producten bij jullie besteld stellen allen tevreden…

Goed assortiment

Ik zag een ruim assortiment, prima prijzen en de levering was snel, kortom een erg tevreden klant.

Eerste bestelling zeer tevreden.

Eerste bestelling is goed gegaan. Wel wat dingen retour moeten sturen vanwege de maat. Zit nog op geld te wachten, maar vertrouw erop dat dat goed komt. Prachtige site met veel artikelen voor buitenleven.

super snel

Op zaterdag in de middag besteld en op maandagochtend is alles binnen. Dat is zeer snel van bushcraft en van post NL.

Ongekend snelle service!

Fijne web shop, en snel geleverd.

Dank!

Snelle levering en prima artikel

Zeer correct

Ik had een paar schoenen gekocht waarvan 1 helaas een foutje had waardoor ik binnen 10 minuten een blaar had. Even gemaild, toen schoenen terug gestuurd en binnen een week had ik de nieuwe schoenen. De shop vroeg of de maat goed was en toen ik zei dat een maatje kleiner goed zou zijn, kreeg ik de nieuwe schoenen een maatje kleiner. Ik ben zeer tevreden over de service en zal zeker teug komen.

Goed product, snel bezorgd.

De blanket/bivy/underquilt/poncho/tarp is een grandioos product. Camo print maken hem mooi en goed bruikbaar. De thermoblanket die erin verwerkt is maken hem onmisbaar in het Hollands klimaat.

Snel geleverd en bij ontstaan probleem snelle en soepele oplossing

Zie boven

correct

volgens afspraak

Scherp geprijsd

Mooi lepelmes besteld voor een mooie prijs. Snel geleverd, goed verpakt.

producten van goede kwaliteit en binnen een dag is het beide keren binnengekomen.

Een houtkachel, hittemat en nog wat kleine producten besteld. Goede kwaliteit, binnen een dag was het binnen! Heel fijn...

bestellen ging makkelijk en bestelling was top!

geen toevoeging

Prettig klanten contact en snelle levering, degelijk professioneel advies

Retourafhandeling vriendelijk geholpen , goeie kwalitatieve producten . Zeer tevreden!

Goede kwaliteit bord, stevig en toch licht. Het is een diep bord maar had wel wat dieper gemogen.

Goede kwaliteit bord, stevig en toch licht. Mooi om te zien. Het is een diep bord maar had wel wat dieper gemogen wat mij betreft. Het werd snel bezorgd. Was niet zo goed verpakt (slordig) want de verpakking lag open bij aflevering. Gelukkig miste er niets en is het niet breekbaar. Anders had het gelijk terug meegenomen kunnen worden door de vervoeder. Verder fijn in gebruik. Dus ik ben tevreden over het product. Jullie hebben een mooie site.

Snelle afhandeling. Ze komen na wat ze beloven.

Fijne online shop

Makkelijk zoeken naar dat wat je zoekt Snel verzonden en netjes verpakt

goede ervaring

product gekocht jerrycan, deze paste helaas niet in disselbak , retour gestuurd geen probleem, en snel mijn geld terug, jerrycan is een mooi en stevige jerrycan.

Snelle levering en goed materiaal

Fijne en snelle levering

Correcte en snelle levering

Wat je van een webshop mag verwachten!

Bestelling netjes en snel geleverd. Het product bleek in de verpakking echter aangetast. De helpdesk/meldpunt heeft hier op zeer gepaste wijze bij ondersteund. Zeer tevreden over deze webshop!

Mooi product, uitstekend snel geleverd

Mooie vorm heel compleet. Mooie lichte haringen.

Uitstekend snelle service en communicatie

Top bedrijf, klantvriendelijk goed bereikbaar je wordt snel teruggebeld uitstekende service en snelle levering

Staverenstraat 15

7418CJ Deventer

Over Bushcraftshop.nl

Bushcraftshop.nl is dé webwinkel voor bushcraft, survival en outdoor producten! In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt voor al je buiten-avonturen. We leveren enkel kwaliteitsproducten van bekende én unieke merken. Bij Bushcraftshop winkel je veilig en vertrouwd en heb je de keuze uit de meest populaire verzend- en betaalmethodes. Je kunt rekenen op een snelle levering (gratis vanaf € 99,-), een zeer klantvriendelijke service en een flexibele 60 dagen retour garantie! We zijn aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg, de garantie dat je winkelt bij een betrouwbaar bedrijf.