Snel, correct

Besteld product de volgende dag al binnen. Retour product wordt ook keurig afgehandeld en geld direct terug gestort.

Super service

Helaas past de gekochte luifel niet. Deze mocht zonder probleem retour gestuurd worden. Fijne communicatie en snelle reacties. Zeer tevreden!

correcte prijs - stipt geleverd

correcte prijs - stipt geleverd

Fijne houtbrendertje gekocht. Meteen getest. Werkt goed. Maar pas op... de site staat vol met spulletjes die ik wil hebben. Dat is niet goed voor mijn portomonee.

Snelle service. Ik had 2 pannen besteld en 1 was toch te klein bevonden bij levering. Na contact met de klantendienst heb ik die terug kunnen sturen zonder kosten. Na een paar dagen stond het bedrag op mijn rekening. Dat is netjes afgehandeld.

Zeer tevreden, groot assortiment voor goede prijzen.

Juiste plek om hier te kopen .

Heldere site, makkelijk bestellen, goede communicatie over leveren van product. Product zelf is fantastisch mooi voor een goede prijs

Prima materiaal, snel verzonden

Snelle verzending en goed materiaal

Geweldig assortiment tegen heerlijke prijzen en supersnel in huis

Enorm assortiment, voor iedrr wat wils

X

Snel en zorgvuldig. Prima kwaliteit.

Netjes geleverd

Me bestelling was snel en netjes geleverd Ik wacht nog op een ander bestelling er was iets nog niet op voorraad

Snelle levering, goede producten

Snelle levering en producten ala verwacht.

Altijd goed

Altijd goed

Netjes op tijd (snel) en veel info op de site

Netjes op tijd (snel) en veel info op de site

Goed!

Ik kende Bushcraftshop niet, maar ze hadden een tentje in de aanbieding waar ik mijn oog op had laten vallen. Besteld en zeer tevreden. Product is zoals omschreven, goede communicatie, snelle levering en er wordt ook vulmateriaal gebruikt in je pakket zodat het product niet de hele tijd heen en weer kan schuiven tijdens de bezorging (wat veel andere webshops nalaten te doen). Mijn bestelling verliep vlekkeloos, ik heb verder geen ervaring met bestellingen waar wat dingetjes mis gaan dus daar kan ik geen uitspraak over doen.

Ruime keuze, niet al te gekke prijzen en zeer snelle verzending.

Snelle levering en super service!!

Alles snel geleverd, mooie producten. 1 product niet compleet maar werd meteen opgelost.. Super tevreden.!!

Snelle levering en als 't nodig is ook achteraf nog prima service.

mooie producten, snelle levering

Producten gezocht, besteld, goede prijs/kwaliteit verhouding en snel geveverd. Ben goed op de hoogte gehouden van moment van levering.

Een ontdekking

Het was een ontdekking om deze webwinkel te vinden. Alles wat in je hoofd opkomt om op avontuur te gaan is er. Snelle levering en goed verpakt. Neem de tijd om alles eens te bekijken, het is de moeite waard.

Super blij

Prachtige hoed ontvangen. De maat was prima. Ik ben er erg blij mee. Zeer snelle levering en prima verpakking.

goed, bestelling kwam in goede staat binnen

goed, bestelling kwam in goede staat binnen

Snelle levering.

2 x iets besteld en binnen 24 verzonden. Behalve dat bij post-nl niet alles op rolletjes loopt. Zei leveren later of op de verkeerde plaats. Dat licht niet aan Bushcraftshop.

Erg tevreden!

Ben zeer goed geholpen, ben netjes teruggebeld Nogmaals gebeld om te vragen of alles naar wens is gegaan. Goed geregeld allemaal!

Staverenstraat 15

7418CJ Deventer

Over Bushcraftshop.nl

Bushcraftshop.nl is dé webwinkel voor bushcraft, survival en outdoor producten! In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt voor al je buiten-avonturen. We leveren enkel kwaliteitsproducten van bekende én unieke merken. Bij Bushcraftshop winkel je veilig en vertrouwd en heb je de keuze uit de meest populaire verzend- en betaalmethodes. Je kunt rekenen op een snelle levering (gratis vanaf € 99,-), een zeer klantvriendelijke service en een flexibele 60 dagen retour garantie! We zijn aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg, de garantie dat je winkelt bij een betrouwbaar bedrijf.