Goede kwaliteit materiaal en goede service.

We hebben al vaker materialen besteld en de service was altijd goed.

Mensen van de bushcraftshop hebben me via de chatfunctie op de site goed advies gegeven. Nemen de tijd en kmen oprechf over. Eenmaal was ik ontevreden over mijn bestelling(had iets verkeerd besteld) Kon het direct terug sturen en mijn geld terug. Direct handelen. Snelle en vriendelijke communicatie. En als je iets besteld is het er de volgende dag

Prima afhandeling.

Veel keuze, snelle levering.

Waardeloze verzending

Ik heb voor €74,16,- diverse crackers/ keks besteld en het is gewoon in een box geflikkerd. Zonder plastic wokkels of andere bescherming. Er is niet ‘e’en pakje heel gebleven, allemaal kruimels van binnen. Dit was 1 keer en nooit mwwr. Zonde van mijn geld.

uitgebreid assortiment, producten zijn snel verzonden na onduidelijkheid over betaling

de website is niet overzichtelijk. de producten nemen de helft van het scherm in beslag (grote foto's) en je weet niet goed waar je bent. Het keuzemenu klapt naar beneden open en bedekt je gehele scherm zodra je op de groene keuzebalk gaat. een menu aan de linkerkant met filters is handiger dan zo een groot groen uitklapscherm met categorieën. na mijn bestelling had ik betaald maar was de betaling voor jullie blijkbaar niet zichtbaar waardoor ik direct allerlei berichten kreeg dat ik nog moest betalen. Als je daar nu even een dag mee wacht is het bij jullie ook zichtbaar dat ik had betaald en was deze onrust niet nodig geweest. Het was de eerste keer dat ik bestelde en dat komt op mijn direct onbetrouwbaar over. voor de kant en klare maaltijden heb ik nog een tip om daar minder plastic voor te gaan gebruiken. Bij het wildkamperen wil je zo min mogelijk afval meenemen of bij je houden. Daar mag wat meer over nagedacht worden hoe je ook met oog voor milieu (wild) kampeert. Bovendien vind ik de kant en klare maaltijden erg duur. 9 a 10 euro voor een broodbakpakket of pannenkoekpakket. Tip: Laat klanten aangeven of ze een bestelling snel willen hebben of dat het geen haast heeft en of alles in 1 keer toegezonden mag worden als alle producten binnen zijn. Dit scheelt jullie in de verzendkosten. Leuke naam van de website en jullie bedrijf

Toppy

Alles oprijd en compleet binnen. En het leek nog op de plaatjes van internet ook. Niks op aan te merken gewoon Toppy.

Kei goed en snel gegaan.

Kei tevreden.

Zeer snelle levering & goede kwaliteit!

Zeer snelle levering & goede kwaliteit! Zal hier zeker vaker dingen kopen.

Goede spullen en super snelle levering

Goede levering

Snel en netjes geleverd.

Goed spul voor goed prijsje

Uitstekende liner sokken gekocht voor waanzinnige prijs. Nergens goedkoper te vinden.

Bushcraftshop doet wat het moet doen, helemaal goed

Besteld, snel verzonden en net zo snel ontvangen. Ik kom hier zeker nog terug.

Kwaliteit en service zijn goed

Voor de tweede keer een jagerspannetje gekocht. De eerste heb ik aan mijn zoon gegeven. Hij was zo tevreden over het niet aanbakken en de kwaliteit bij het bakken van Bulgaars plat brood in het pannetje. Zodoende weer een pan voor me eigen aangeschaft want ik was er ook tevreden over.

Snel geleverd en veel op voorraad

Mijn gezochte producten waren niet op voorraad bij andere webshops, wel bij Buschcraftshop.nl. Snelle levering.

Estou muito satisfeito com a compra que fiz. Agilidade e facilidade na entrega.

Comparar com a Bushcraft foi uma experiência muito boa e tranquila.

Fijne communicatie en goede service

Vanwege aankomende vakantie gevraagd wat er mogelijk was om artikelen van de bestelling eerder te ontvangen omdat de andere artikelen pas later weer op voorraad zou komen. Er werd zonder problemen en met alle vriendelijkheid gecommuniceerd en de deelzending snel ontvangen en vlak daarna toevallig ook de rest. Top, Hartstikke bedankt.

Prima service en vlotte levering

Prima service en vlotte levering

Vlot, netjes

Heel prettig

Strakke klantenservice en snelle bezorging

Na contact opgenomen te hebben over een product ter vervanging van een niet beschikbaar product in mijn order is dat dezelfde dag opgepakt en heb ik alle producten de volgende dag ontvangen. Goede website en service. Ik twijfel op t eerste oogpunt aan de kwaliteit van de producten maar ik heb deze nog niet gebruikt dus een oordeel erover is nog te vroeg.

Serieus en heel snel, top !

Ik had dringend een rugzak nodig, ze behandelden mijn bestelling serieus en de volgende dag had ik mijn product. Verkoop van kwaliteitsproducten.

Prima snelle verzending

professioneel, menselijk & warm, snelle service en rechtvaardig

Ik heb de ervaring van een levering op een (door mij) verkeerd opgegeven postadres. Waar zou mijn kostbare pakket nu terrecht komen en komt het wel op tijd voor het moment dat ik de spullen nodig heb (buitenweek met clienten). In overleg met de mensen van de Bushcraftwinkel is eea in no time opgelost, en heb ik binnen 24 uur zowel vervangend materiaal toegestuurd gekregen (na plaatsen bestelling) als dat foutief geadresseerd pakket bij voorbaat al is gecrediteerd. Chapeau lieve mensen!

Uitstekende Service !!!

Eindelijk nog eens een firma die correct omgaat met de klant. Top communicate via mail en SMS voor verwittiging levering. Kunnen veel webshops nog iets van leren. Aanbeveling ...zeker naar kennissen & vrienden.

Fantastisch!

Ik ben ontzettend tevreden met mijn aankoop. De klantenservice is fantastisch, wat zijn jullie vriendelijk en behulpzaam! Bedankt daarvoor

Opgezet in tuin nu wachten op regen voor echte test

Tot nu toe goed. Heb beetje twijfel over het zeil. Hangmat voldoet aan mijn verwachting. Wat ik zeg hopelijk binnenkort regen dan weten we hoe het zeil is. Daarna volgt er mss weer een review. 1ste indruk goed.

Staverenstraat 15

7418CJ Deventer

Over Bushcraftshop.nl

Bushcraftshop.nl is dé webwinkel voor bushcraft, survival en outdoor producten! In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt voor al je buiten-avonturen. We leveren enkel kwaliteitsproducten van bekende én unieke merken. Bij Bushcraftshop winkel je veilig en vertrouwd en heb je de keuze uit de meest populaire verzend- en betaalmethodes. Je kunt rekenen op een snelle levering (gratis vanaf € 99,-), een zeer klantvriendelijke service en een flexibele 60 dagen retour garantie! We zijn aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg, de garantie dat je winkelt bij een betrouwbaar bedrijf.