Snel

Gewenst product zeer snel geregeld en geleverd. Duidelijke communicatie en product zonder overbodig verpakkingsmateriaal geleverd!! Prima!

Nvt

Snel en correct

Snel en betrouwbaar

Van aankoop tot gebruik van de jas alles top!

Geen negatieve punten

Soepele service!

Laarzen passen niet goed. Vlotte vriendelijke reactie op mijn email. Extra maat opsturen en retourneren geen probleem.

Topkwaliteit

Snelle levering, topkwaliteit boots

Veel keuze en snelle verzending!!

Perfecte winddichte en warme trui

Mooie trui. Precies wat ik zocht. Ik hou voortaan jullie kledingaanbod in de gaten.

Betrouwbaar

Geweldige producten, snelle verzending

Betrouwbaar bedrijf met veel echte outdoor spullen!

zeer snelle en goede service

op een middag besteld en de volgende dag al binnen . bedankt

Mijn (eerste) ervaring is zeer goed

Ik ben zeer tevreden over de bereikbaarheid, het enthousiasme, de adviezen, het soepel laten verlopen van de bestelling en het verzenden. Ik kom zeker terug!

Fijne warme muts. Snel geleverd.

Top product, snel geleverd

Gasstel voldoet 100% aan de verwachtingen. Goede prijs, snel geleverd en netjes verpakt.

Verzorgde en snelle levering

Verzorgde levering

Duidelijke site, snelle reactie.

Ondanks drukte tijdens feestdagen snelle levering.

Vlotte afhandeling

Binnen 24 uur was de bestelling binnen

Ik hou niet van verplicht invullen

Goed advies

Productinformatie en advies. Duidelijke nadere profuctinformatie, goed meegedacht, klantvriendelijk. Verzending pakket kan naar pakketauomaat verzondrn worden. Het pakket was binnen 2 dagen op dd aangegeven locatie.

Snel en netjes afgeleverd

Snel en netjes afgeleverd

Snel en compleet

Snelle levering en goede producten!

Goede afhandeling bestelling

Kwaliteit van de geleverde goederen

Kwalitatieve producten en een goede service!

Mooie en kwalitatieve artikelen. Snelle verzending. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop!

Alles is goed bezorgd

Fijne site. De spullen zijn netjes bezorgd.

Goed product, stipte levering, prima prijs

Op advies 2 maten laarzen besteld. Stipte levering en afhandeling retourzending.

Staverenstraat 15

7418CJ Deventer

Over Bushcraftshop.nl

Bushcraftshop.nl is dé webwinkel voor bushcraft, survival en outdoor producten! In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt voor al je buiten-avonturen. We leveren enkel kwaliteitsproducten van bekende én unieke merken. Bij Bushcraftshop winkel je veilig en vertrouwd en heb je de keuze uit de meest populaire verzend- en betaalmethodes. Je kunt rekenen op een snelle levering (gratis vanaf € 99,-), een zeer klantvriendelijke service en een flexibele 60 dagen retour garantie! We zijn aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg, de garantie dat je winkelt bij een betrouwbaar bedrijf.