perfect

correct en op tijd geleverd.

Soepel

Het shirt werd snel geleverd. Helaas was het te klein voor mij. Terugsturen ging ook makkelijk. Ik ga een grotere maat bestellen.

Wat een heerlijk bedrijf. Doen wat je zegt en kwaliteit leveren. Geen onzin, geen rotzooi. Supersnelle levering van kwalitatief hoogwaardige materialen tegen super scherpe prijzen. Heb hier al heel veel besteld en ze verdienen een dikke 10

Snel, correct en zonder moeite

Snel gevonden wat ik zocht. snel bestelt en zeer snel verzonden en ontvangen.

Compleet en super snel

Snelle en complete levering, netjes verpakt. Producten die ik heb besteld zijn van goede kwaliteit. Zeer tevreden.

Behulpzaam

Fantastisch meedenken, goed contact, vriendelijk, zorgvuldig.

Easy return

Positive

Netjes en goed ingepakt

Mijn gevraagde is netjes en. goed ingepakt.

Snel en goed

Zonder problemen en snel!

Super snelle leveringen.

Duidelijke webshop. Goede uitleg/omschrijving per product. En super snelle levering.

Snel en goed

Doen wat ze beloven

Zeer snelle en klant vriendelijke afhandeling.

Zaterdagavond laat besteld en direct bevestigingsmail en zondagochtend verzendbevestiging. Maandag al ontvangen. Bushcraftshop laat zien dat het dus wel kan!

Top ervaring!

Duidelijke site en snel geleverd!

Vlotte service

super

Wat een geweldige shop.

Ruim aanbod op een makkelijke website/winkel

We hebben op een prettige manier gevonden wat we nodig waren, een aanrader voor andere klanten.

Snelle levering, goede communicatie en kwaliteit!

Zie boven, behalve aanbevelen? Dat doe ik nergens. Iedereen is mans genoeg om zelf te beslissen waar men iets wil bestellen.

Veelzijdig

Heel veel mooie spullen. Soms een beetje te prijzig voor mijn budget helaas, maar gelukkig hebben ze ook hele mooie sales. Super blij met mijn aankopen

Prima ervaring

Kleine bestelling geplaatst,betaald,en snel geleverd!

goede accurate service, top.

juiste informatie gekregen

Superfijn

Zeer snelle en correcte levering

Super product voor een nette prijs

De handschoenen zijn van uitstekende kwaliteit, echter begreep ik niet goed dat ik 6,95 verzendkosten had ipv 3,95. Het was namelijk een brievenbus pakket en mijn vrouw heeft dezelfde handschoenen een maatje kleiner en die kwamen wel door de brievenbus...

Te laat geleverd

Jullie zeggen voor 23 uur besteld volgende dag in huis dat bij dus niet en kwam het 1 dag later

Perfect!!

Ik had maandag 8 mei telefonisch contact gehad over de denali tentkachel. 7 mei was deze nog afgeprijsd, en de meneer aan de telefoon gaf mij zonder enige moeite nog de korting van de vorige dag. Een dag later was de kachel al binnen. Echt top service, dank jullie wel!!

Mooie en intuitieve site, alles werkt zoals het moet en snel geleverd!

Staverenstraat 15

7418CJ Deventer

Over Bushcraftshop.nl

Bushcraftshop.nl is dé webwinkel voor bushcraft, survival en outdoor producten! In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt voor al je buiten-avonturen. We leveren enkel kwaliteitsproducten van bekende én unieke merken. Bij Bushcraftshop winkel je veilig en vertrouwd en heb je de keuze uit de meest populaire verzend- en betaalmethodes. Je kunt rekenen op een snelle levering (gratis vanaf € 99,-), een zeer klantvriendelijke service en een flexibele 60 dagen retour garantie! We zijn aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg, de garantie dat je winkelt bij een betrouwbaar bedrijf.