Snelle levering en goede service

Goede prijs, snelle levering .

Soms verrasend goedkoper als de concurentie, en niet ten koste van goede service.

alles zoals omschreven, inc levertyd.

Vlotte afhandeling. Prima prijs.

Product (Sprayway Maxen) is in goede staat ontvangen, maar is maat M valt voor mij te groot. Toch een positieve beoordeling voor Bushcraftshop omdat de afhandeling van de retour en netjes is geregeld.

Ik heb een aantal flesjes Wilma’s of Sweden anti-mug besteld, en snel geleverd gekregen. Prima service dus.

Snelle levering volgens afspraak!

Producten werden netjes verpakt de volgende dag geleverd.

Geweldige service. Goed telefonisch bereikbaar. Snelle verzending.

Ik heb een tent gekocht van Nemo. Deze is dezelfde avond nog verzonden. Bushcraftshop heeft op mijn verzoek met nemo contact opgenomen om te kijken of ze er reserve onderdeel bij konden leveren. De tent was een keer gebruikt geweest. Ze boden excuus en een oplossing aan naar mijn tevredenheid. Fijne communicatie en afhandeling. Ik vul zelden een review in. Deze keer wel omdat ik ze deze gun.

Mooie hoed, maar details wijken af

Ik bestelde een hoed met 'crackly' effect. Het is een natuurproduct, dat begrijp ik, dus ik klaag niet over het vrijwel ontbreken van het crackly effect. Maar er zit ook een andere vlechtband omheen dan op de foto. Het typenummer in de hoed komt wel overeen met wat ik bestelde. In zijn totaliteit heb ik daardoor het gevoel dat ik nu iets anders in handen heb dan ik bestelde.

Super snelle levering.

Laat in de avond besteld, volgende dag thuis.

Vlotte levering

Produkt besteld en vlot geleverd. Goede service, prijs/kwaliteit top..

Goed.

Goed.

Kwaliteit producten snelle levering

Alles zoals het hoort.

Zeer tevreden!

Product helemaal naar wens, mooi verpakt en snelle levering!

Blij

Gerber Firesteal was mij aangeraden durend mijn laatste trektocht. En deze werkt echt heel goed. Maakt ook goede vonken om vuur te kunnen maken.

Direct en snel !

Super !

Snelle behandeling van mijn bestelling

Mijn bestelling kwam snel en goed verpakt binnen.

Mooie site en levering zoals werd aangegeven.

Geen klachten over bestelling of levering bestelde producten.

Prima aanbod en snelle levering

Mooie pannen gekocht

Hele goede service!

Afhandeling van mijn bestelling was goed, maar zoals je tegenwoordig ook verwacht natuurlijk. Één van de producten die ik had besteld had een klein defect vanuit de fabrikant, Bushcraftshop.nl heeft mijn melding heel snel afgehandeld en een nieuw product gestuurd. De service was heel goed en beter dan ik had verwacht. Ik bestel hier zeker weer.

Netjes

Fijne winkel met vlotte service.

Leuk assortiment. Snel geleverd. Prijskwaliteit voor de messen en aanstekers die we bestelde is zeer goed.

Topservice!

Supersnel geleverd (22.40 besteld, de dag erna om 9.30 bezorgd), netjes verpakt en goede kwaliteit spullen. 1 artikel mankeerde wat aan (hadden ze niet kunnen zien voor verzenden), na een mail met de klantenservice werd er meteen een nieuw exemplaar opgestuurd, top! Al met al ben ik zeer tevreden over mijn aankopen en de service van deze winkel, een aanrader!

Snel en correct

Snel en correct met track code

Fijne winkel

Mooie winkel goed spul en de moeite waard om daar eens binnen te lopen

Prima shop.

Voor het eerst een aantal artikelen bij deze shop besteld, allemaal goed verlopen. vandaag weer een aantal artikelen besteld om zo langzamerhand een complete survival rugzak samen te stellen.

Hele leuke webwinkel

Veel handige producten. Snelle en correcte levering.

5 Fagotweg

Middelburg 4337RC