Filter

Zeer snel en correct afgehandeld

Alles Gewoon goed, product nog niet uitgeprobeerd

prima service

prima behandeling i v m verzending

Veel keuze, snel geleverd

In 1 woord: prima!

Makkelijk te vinden op de site,eveneens makkelijk te betalen.Snelle levering.

Bushcraftshop is Beestig goed !

Bushcrafter in hart en nieren, helaas had ik het meeste van mijn uitrusting al van dumpshops voor ik de winkel leerde kennen. Maar heb er ondertussen toch al enkele zeer goede aankopen gedaan, waaronder een geweldig mes. Deze keer was het de Origin Outdoors RVS gril en vuurschaal, een super geweldig ding ! Vrijdag namiddag besteld, op zaterdag, de dag er achter al geleverd. Trouwens, een geweldig ding die gril/vuurschaal - stevig, licht en velig - bruikbaar voor 6 tot 8 mensen, of zoals ik voor mij alleen :-) Warmte, koffie zetten, aardappelen en groentjes, en een steak : allemaal in één keer op de gril. Top winkel, die Bushcraftshop !

Ik ben erg tevreden.

De bestelde artikelen worden snel en netjes geleverd

Heb bijna geen jas meer nodig

Very nice and easy interactions

Very easy communication. Quick arrival of the product, easy return of unwanted products

Persoonlijk contact en behulpzaamheid bij probleem met levering

Via Bol.com een bivaktent besteld, zou volgende dag geleverd, maar PostNl kon pas een dag later leveren. Toelaat voor de geplande trekking tocht. Opgelost door snelle aktie van medewerker Bob. De bivaktent werd met spoed klaargelegd en door ons zelf opgehaald.

Alles klopt!

Heel fijn als een bestelling doet wat het beloofd. Ik ben volledig tevreden met mijn aankoop.

Gewoon top

Je besteld wat Goed kwaliteit Prijs goed Snelle levering

Snelle en vlotte levering.

Helaas nog te koud om te camperen

Snel en goede kwaliteit

Fijne muts en sokken na tip van een vriend.

good ervaring, dank je...!!!

goede ervaring, goede service, bedankt

Zoals het hoort.

Mijn bestelling van wanten van Pinewood werd snel en naar behoren verwekt. De bestelling kwam keurig op tijd binnen en de wanten, ze vallen groot, zijn comfortabel en mooi. Kortom: te reden over Bushcraft en over Pinewood.

Enkel maar positieve ervaringen.

Steeds weer een heel vlotte afhandeling van mijn bestelling. Enkel maar positieve ervaringen.

Ga het artikel binnenkort uitproberen.

Mijn bestelling is correct aangekomen. Blij mee.

Erg goede sokken, prijzig maar zeker het geld waard

Na twijfelen toch voor de dure sokken gegaan. Ik vind ze het zeker waard en ook goed om te weten dat ze life time warranty hebben.

Ziet er leuk uit

Op de website zag het er groter uit dan het werkelijke formaat, echt klein, wel weer handig voor in je rugzak. De instructies vond ik persoonlijk niet echt duidelijk. Op YT zelf een instructievideo gevonden waaruit blijkt dat je een PET-flesje van 1/3 liter erop moet schroeven en hoe het water er dan uit komt, kan ik dus ook nog niet zeggen. Ik beveel hem dus aan maar kan dat niet echt bevestigen. Probleem lijkt mij wel dat geadviseerd wordt de eerste 200 liter niet te gebruiken. Dat komt dus neer op 600 flesjes van 1/3 liter. Daarvoor heb je dan wel een week vakantie voor nodig om 600 flesjes water weer terug te laten spoelen in die rivier? :-) We zullen het beleven of ik dit product echt zou aanbevelen, vooralsnog ziet het er goed uit.

Snelle afhandeling van een mooi product

Snelle bezorging van de bestelling.

Netjes en snel

Goed verpakt snelle levering

Zoals het hoort: snel en goed

Duidelijk en snel, goede verpakking

Mes orange

zeer goede mes ! kwaliteit produkt!

Snelle levering, producten als verwacht

Leuke spullen kunnen aanschaffen

5 Fagotweg