Filter

Gewoon zoals verwacht

Ik zocht een spiritus brander: gevonden, besteld en dag erop ontvangen. Niets aan toe te voegen.

Super snelle en verzorgde levering

Ik ben er zeker van dat deze artikelen het kamperen zullen vergemakkelijken.

Zo doorgaan , goed bezig, 100 punten.

Duidelijke website . Goed advies , klant vriendelijk handelen. Duidelijk antwoord bij vragen . Netjes verpakt en zeer goed te volgen product. Keurige en vriendelijke aflevering.

Snelle levering!

Het gene wat ik bestelde werd snel en netjes verpakt geleverd. Ik ga vaker bestellen bij deze winkel.

Snelle en goede ervaring

Producten zijn zoals omschreven, goede prijs kwaliteit, snelle levering.

Uitstekend!

Heel tevreden met product en met de bezorging.

Eerste keer dat ik hier iets heb gekocht. Positieve ervaring. Heb zelfs cadeautje mogen uitkiezen. Heel tevreden.

Alles was goed en op tijd geleverd

Prijs kwaliteit is deze uitstekend. Wat ze beschrijven komt overeen met wat je thuis krijgt. Wat ook zeer goed is... is de levering... deze is zeer snel thuis aangekomen.

Mooie producten tegen een goede prijs

Al eerder iets gekocht bij deze winkel en recent mooie merino handschoenen gekocht zonder vingers. Erg tevreden over de aankoop en pakket is in goede orde ontvangen.

correcte levering

correcte levering, correcte goederen, tevreden klant

Snelle levering en goede kwaliteit!

Snelle levering en goede kwaliteit

Het artikel was niet aanwezig maar kreeg een mail zodra voorradig. Direct besteld en de volgende dag in huis! Top!

goede communicatie

besstelde goederen voldoen aan de verwachting, fijn om de winkel te leren kennen

Ik heb mijn pakket nooit ontvangen

Kerstcadeau gekocht maar pakket is nooit afgeleverd door PostNL. Track & Trace zegt echter dat het pakket wel is afgeleverd. Webshop is (nog) niet met een passende oplossing gekomen.

Super snelle verzending!

Dik tevreden makkelijk bestellen en snel in huis! Maar niks anders gewend van bushcraftshop

het gevraagde had ik de volgende dag imhuis

alles prima

Uitstekende service

Snelle reactie op vragen in de chat, goed advies en snelle levering

Heel goede service

Goede website, duidelijke prijzen, snelle respons

Supersnel en adequaat

Heel erg goed, topproduct, prima service!

fijne communicatie, slechte pakjes dienst

zeer vriendelijke mensen bij Bushcraft, helaas is het pakje beetje verloren geraakt onderweg... geen goede ervaringen met GLS. gelukkig is het uiteindelijk allemaal in irde gekomen dankzij de fijne communicatie met de mensen van Bushcraft.

Op de duidelijke site uitgezocht wat we wilden hebben, besteld en het werd thuis bezorgd! Op de afgesproken tijd.

Snelle levering, goeie kwaliteit

S’avonds 21.00 besteld, volgende dag in huis.

Niets op aan te merken!

Van begin tot eind

Mooie trui, goede kwaliteit, snel geleverd. Dank voor het kado.

Prima ervaring

Snelle levering van prachtig product

5 Fagotweg

Middelburg 4337RC