Filter

Snelle levering, top producten!

Mooie, duurzame producten, goede levering. Deze shop gaan we onthouden!

Het is al een kerstkado, dus niet voor me zelf, hij heeft het zelf gekozen , maar goede verzending, snel

Netjes geinformeerd op het moment dat het product weer op voorraad was!

Netjes geinformeerd op het moment dat het product weer op voorraad was!

goede winkel snelle levering

TOP

op tijd geleverd en werkt goed

Top winkel

De beste

Vlotjes

Ik heb handschoenen gekocht. Alles ging heel soepel; de online betaling, bevestiging en de verzending.

Zeer goede service

snel en goed

top

Gewoon goed en snel ontvangen bestelling.

Gewoon goed en snel ontvangen bestelling. Ook worden foutjes( zoals evt defect product) snel opgelost.

Het was eenvoudig om het product te bestellen en het werd geleverd waar en wanneer ik wou.

Erg behulpzaam en meedenkend

Ze willen graag een stapje harder lopen of op.zoek naar plan.b.

Goed en persoonlijk geholpen

Afleveradres gaf problemen maar medewerker heeft ervoor gezorgd dat het toch goed bezorgd werd!

Snelle levering.

Helemaal goed en snel. Geen opmerkingen verder :).

Snelle en correcte levering.

Bushcraftshop raad ik zeker aan.

ZEER GOEDE ERVARING

SNELLE SERVICE - GOEDE KWALITEIT

Correcte en snelle levering

Perfect.

Pyramid family tarp precies zoals voorgesteld

Wij zijn een gezin van 6, en ik heb 2 dd hammock family size tenten gekocht voor in de nood/vluchttassen van mij en mijn man. Vind een ander misschien overdreven maar maar in een regenlandje als de onze wil ik dat als we plotseling zouden moeten vertrekken we ook een droge shelter hebben voor ons gezin. Ik heb hem opgezet in de tuin, super makkelijk in gebruik, doet wat hij moet doen. Eind november gebruik ik hem voor een weekend kamperen zodat ik weet hoe hij zich in de praktijk houd. Omdat we een redelijk groot gezin zijn wilde ik letten op gewicht, makkelijk opzetten, praktisch. Ik ben er ontzettend blij mee.

Ik kan echt niets bedenken wat beter zou kunnen

Prima product.

Laarzen aangeschaft, zoals beschreven een maatje groter. Lopen lekker en niet verloren in super drassige Zeeuwse klei.

veel keuze en snelle levering

alles klopt

Mooie spullen en snel geleverd

Niets aan toe te voegen. Op naar de zomer om de spullen uit te testen.

Snelle en correcte levering, goede prijs!

Goed, snel. Maar wel prijzig

Ruime keuze uit producten, verzending gaat snel. Alleen jammer dat ik er achter kwam dat de Sawyer Mini SP128 Waterfilter 51 euro kost en op een andere aanbieder 31 euro dat is een grote marge. Erg jammer, uiteindelijk ga je voor de centen.

5 Fagotweg

Middelburg 4337RC