Filter

Ruime keuze, niet al te gekke prijzen en zeer snelle verzending.

Snelle levering en super service!!

Alles snel geleverd, mooie producten. 1 product niet compleet maar werd meteen opgelost.. Super tevreden.!!

Snelle levering en als 't nodig is ook achteraf nog prima service.

mooie producten, snelle levering

Producten gezocht, besteld, goede prijs/kwaliteit verhouding en snel geveverd. Ben goed op de hoogte gehouden van moment van levering.

Een ontdekking

Het was een ontdekking om deze webwinkel te vinden. Alles wat in je hoofd opkomt om op avontuur te gaan is er. Snelle levering en goed verpakt. Neem de tijd om alles eens te bekijken, het is de moeite waard.

Super blij

Prachtige hoed ontvangen. De maat was prima. Ik ben er erg blij mee. Zeer snelle levering en prima verpakking.

goed, bestelling kwam in goede staat binnen

goed, bestelling kwam in goede staat binnen

Snelle levering.

2 x iets besteld en binnen 24 verzonden. Behalve dat bij post-nl niet alles op rolletjes loopt. Zei leveren later of op de verkeerde plaats. Dat licht niet aan Bushcraftshop.

Erg tevreden!

Ben zeer goed geholpen, ben netjes teruggebeld Nogmaals gebeld om te vragen of alles naar wens is gegaan. Goed geregeld allemaal!

Zeer goede service

Top!!

Bij de bestelling duidelijke informatie over de levering gekregen, en dit werd door Bushcraftshop perfect nagekomen. Levering al de volgende (werk)dag. Product was goed verpakt.

Groot aanbod en goede kwaliteit

Als motorrijder wil ik zo licht mogelijk en met kleine bepakking reizen. Bushcraftshop heeft alle materialen voorhanden en van goede kwaliteit. De grote variëteit aan hangmatten van verschillende prijscategorien heeft mij naar de website gebracht. Nu haal ik er bijna alles. Normaal moet ik sprokkelen bij diverse winkels. Ook snelle levering. Top!

Alle maaltijden waren lekker

Wij hebben verschillende maaltijden besteld voor ons outdoor trip in Zweden. Wij vonden alles lekker en makkelijk te bereiden.

Super snel

Ik zag op de website staan… voor zo en zo laat besteld dan versturen wij het nog dezelfde avond. Echter had ik niet verwacht het de volgende ochtend in huis te hebben. Telescopische tarpa stokken voelen echt heel degelijk aan.

Behulpzaam en snel

Mijn vragen werden snel beantwoord. Het was daardoor ook al gauw duidelijk welk product ik moest hebben. Het was op dat moment niet op voorraad, maar werd toch al binnen een week geleverd.

Fijn geholpen

Snel geleverd!

Producten werden snel geleverd en hebben een goede qualiteit.

Perfect!

Ik had geen ervaring met Whoopie slings maar dacht ze wel nodig te hebben om in sommige gevallen m'n Haven hammock tent op te kunnen hangen. Korte tijd voor 'n vertrek heb ik ze besteld. Nog mooi op tijd werden ze geleverd. Ik koop hier zeker weer! Dorus Overgoor

TOPSERVICE

Wat een online winkel , ik heb op enkele dagen een hele uitrusting gekocht , van blaaspijpje voor mijn vuur beter te controleren tot een hele uitgebreide hangmat om snachts de rust te kunnen krijgen die ik verdien . Wat ik ook als heel positief ervaar is de chatmogelijkheid te kunnen gebruiken tijdens het shoppen , de mensen kennen hun artikelen en raden de juiste producten ook aan . Bij een aankoop die achterwege bleef werd ik meteen geholpen en werd het artikel ook weer meteen verstuurd . De leveringen zijn supersnel en tip top in orde . Ik heb weer een leuke winkel gevonden en deze staat dan ook terecht tussen mijn favorieten . Hier zit alvast een tevreden klant .

snelle correcte levering

goede informatie en snelle levering

Snelle en fijne service

De bestelling was snel binnen. Hetgeen ik wilde retourneren hoefde niet in een pakket maar paste door de brievenbus. Daar heb ik telefonisch contact over gehad. Super vriendelijk te woord gestaan. Super oplossing, ik zag achteraf trouwens dat ik dit ook had kunnen lezen op de website. Zeer tevreden.

Zou 1 tot 3 weken levertijd zijn maar kwam al na 3 dagen.

TOP ERVARING

Was Lange Tijd op zoek naar een Goede Zonnehoed! Kwam uiteindelijk de Hoeden van BARMAH uit Australie tegen! Deze houden UV-licht ook tegen, UV50 Label, zijn Erg Mooi en zitten Ook Heerlijk! ALLEEN Zijn ze Overal Ook Vaak Zeer Prijzig! Totdat ik ze Bij BUSHCRAFTSHOP tegenkwam voor een Hele Goede Prijs ivm met Andere Websites Direct Besteld! S'middags besteld Ook nog Volgende Dag in Huis! Netjes en Veilig Verpakt in Ruime Doos! Ben ER Héél érg Blij Mee! Hartelijk Dank Voor de Prachtige Hoed en de Zeer Goede Service!

Zeer goede ervaring

Bestelling is snel en netjes verzonden. Helaas had ik zelf niet de goede keuze gemaakt en retouneren ging ook makkelijk.

Snelle en correcte levering!

Degelijke producten, goeie prijs.

5 Fagotweg

Middelburg 4337RC