uitgebreid assortiment, producten zijn snel verzonden na onduidelijkheid over betaling
de website is niet overzichtelijk. de producten nemen de helft van het scherm in beslag (grote foto's) en je weet niet goed waar je bent. Het keuzemenu klapt naar beneden open en bedekt je gehele scherm zodra je op de groene keuzebalk gaat. een menu aan de linkerkant met filters is handiger dan zo een groot groen uitklapscherm met categorieën.
na mijn bestelling had ik betaald maar was de betaling voor jullie blijkbaar niet zichtbaar waardoor ik direct allerlei berichten kreeg dat ik nog moest betalen. Als je daar nu even een dag mee wacht is het bij jullie ook zichtbaar dat ik had betaald en was deze onrust niet nodig geweest. Het was de eerste keer dat ik bestelde en dat komt op mijn direct onbetrouwbaar over.
voor de kant en klare maaltijden heb ik nog een tip om daar minder plastic voor te gaan gebruiken. Bij het wildkamperen wil je zo min mogelijk afval meenemen of bij je houden. Daar mag wat meer over nagedacht worden hoe je ook met oog voor milieu (wild) kampeert.
Bovendien vind ik de kant en klare maaltijden erg duur. 9 a 10 euro voor een broodbakpakket of pannenkoekpakket.
Tip: Laat klanten aangeven of ze een bestelling snel willen hebben of dat het geen haast heeft en of alles in 1 keer toegezonden mag worden als alle producten binnen zijn. Dit scheelt jullie in de verzendkosten.
Leuke naam van de website en jullie bedrijf