Filter

Klantvriendelijk

Ondanks dat ons pakket door onduidelijke oorzaak incompleet was, werden we zeer correct behandeld. En kregen het volledige pakket als nog toegestuurd. Met een mail en telefoontje erbij. Echt super

ik ben super tevreden over het product en de snelle service.

geweldig

Alles perfect zowel het product en de prijs en levering.

Top firma.

Precies zoals het zou moeten

De producten zijn goed omschreven, hebben kwaliteit en precies wat een echte outdoor liefhebber nodig heeft. Snelle levering ook.

Keela Pinnacle Jacket kleur Spice

Na telefonisch contact een prijs doorgekregen voor de Keela Pinnacle Jacket.(Deze staat niet op de Website). De prijs was beter dan rechtstreeks bij Keela bestellen in de UK. Dus na de keurige financiele afhandeling kreeg ik mijn order bevestiging per mail. Nadat ik een E-mail had gestuurd voor de leverdatum bleek dat mijn Jacket niet met de gewone bestelling was besteld. Bushcraftshop heeft meteen telefonisch met mij contact opgenomen en er is een spoedbestelling geplaatst door Bushcraftshop bij Keela. De levering was binnen 5 werkdagen na het telefoontje. Zeer te spreken over de medewerker die me geholpen heeft.

Top producten aangeboden aan scherpe prijzen

Over het aanbod is zeker nagedacht: alle prima outdoor tools aangeboden aan scherpe prijzen. Correcte en snelle levering.

Degelijk materiaal

De geleverde goederen zijn in goede staat toegekomen. Heb toch een beetje moeten zoeken hoe je kan betalen.

Levert conform verwachting

Mooie producten en snelle levering!

Zeer snelle levering en mooie producten!!

Top kwaliteit en levering

Eenmaal besteld snel geleverd. Bestellelling was helemaal in orde en in super goede conditie geleverd.

Nette en Vlotte levering

We hebben verschillende items besteld en deze waren netjes verzonden en vlot binnen. Keurig.

Prima service snelle levering

Ik had voor een tent die niet op voorraad was aan gegeven op de hoogte gehouden te worden als hij weer op voorraad was. Op zaterdag een mailtje gekregen, direct besteld en op maandag binnen als PostNL niet had zitten klooien. Was ook nog de goedkoopste voor deze tent de NEMO Dragonfly bikepack 2p. Kan nog niets zeggen van de ten want die heb ik nog niet uitgeprobeerd.

Top zaak

Snelle levering en een goede service!

Super snelle levering

Naast een super snelle levering, was de aanbeveling om een maat groter te nemen voor mijn laarzen een goede tip. Hierdoor hoefde ik geen twee maten te bestellen om te kijken welke het beste past. Zo hoef je het product maar één keer te verplaatsen tot tevredenheid van iedereen.

Snel verzonden

Uitstekend materiaal volgens beschrijving je dus verwachting en super snel verzonden en ontvangen.

Mooie producten

Mooie producten, met een duidelijke omschrijving. Ook erg fijn dat er bij sommige producten staat welke zelf veel gebruikt wordt en favoriet is.

Zeer alerte en prompte levering.

Goede en prompte communicatie en vlotte levering van Uco lantaarn en kaarsen.

De jas was qua maat niet wat ik had verwacht, de after sales om te zorgen dat ik een maat groter zsm in mijn bezit kreeg zorgt ervoor dat ik bushcraftshop warm aanbeveel.

Bestelling netjes geleverd, niks op aan te merken. Groot aanbod een redelijk geprijsd. Enige wat nog beter zou kunnen zijn de filters en zoekopties voor producten op de site (in ieder geval mobiele versie).

Zeer goed.

Er waren een paar dingetjes niet op voorraad. Maar ze hebben er hard aan gewerkt om het optijd bij mij te krijgen. Ik ben een zeer te vreden klant.

snelle service en prima levering.

eea besteld en zeer tevreden. ik kom snel nog wat bestellen :-)

X

X

Fijne webshop

Goede webshop met een groot assortiment en snelle levering

5 Fagotweg

Middelburg 4337RC