Filter

Everything went smooth

Thanks for quick delivery and for the great price!

Snel geleverd en gemakkelijk retourneren

Het bestellen en retourneren ging gemakkelijk. Van heel veel merken hebben ze een maat tabel, helaas niet van deze schoenen. Deze vallen een maat groter uit dan andere merken. Schoenen blijven moeilijk online te kopen.

Alles oke

Netjes verpakt en direct geleverd, niets op aan te merken.

Gewoon prima!

Voor trainingsdoeleinden een aantal tourniquetten besteld. Artikelen zijn in goede staat ontvangen en de levering was lekker vlot. Dank voor jullie accurate afhandeling. Met een vriendelijke groet van All4Safety.

Helemaal tevreden

Snelle levering & goeie kwaliteit!

Accuraat en vlot

Vlotte en duidelijke communicatie betreffende status levering. Beide keren precies volgens info geleverd.

Goed en snel.

Snelle levering, overzichtelijke website

Ik heb vingerloze handschoenen besteld bij Bushcraftshop. Mijn product werdt de volgende dag geleverd, netjes verpakt. Geen klachten.

Top kwaliteit en service!

Spullen zijn van uitstekende kwaliteit en alles werd snel bezorgd, plus een zeer gewaardeerde attentie, daarvoor mijn dank!

Netjes

Snelle afhandeling vang bestelling, netjes verpakt. Vriendelijk behandeld op het afhaalpunt.

Materiaal top, goede verzending

Mijn bestelling vanuit België stond 2 dagen nadien op de stoep. Geen extra plastic qua verpakking maar gewone dozen met de inhoud. De spullen kon ik een week nadien uit testen en alles was perfect

Goede prijs, goede service!

Ik heb hier mijn Petromax Dutch oven gekocht. Het product is snel verzonden en goedkoper dan bij andere webshops!

Een duidelijke website en mijn bestelling snel afgehandeld met alle wenselijke informatie

Hartelijk bedankt voor het correct afhandelen van mijn bestelling

Quick and helpful service, great items.

Gewoon goed

Goede website, nette snelle levering.

Top bedrijf met super service

Kosteloos een artikel omgeruild voor een duurdere variant.

Snelle levering. Uitstekend product

Mijn bestelling was eerder binnen dan ik verwacht had., en daarbijnook nog eens van een prima kwaliteit

Super aankoop

Mooie aanvulling voor zeer koude nachten.

Snelle levering, meedenkend bij ruil en goede communicatie, met dank aan Kurt. Top!

Blij met mijn aankoop, prima kwaliteit en snelle en correcte levering.

Blij met mijn aankoop, prima kwaliteit en snelle en correcte levering.

Na misstanden met kleuren kreeg ik snel antwoorden na hem een weet mailen kreeg ik goede kleuren. En snel geleverd en top.

De levering was erg snel, goed verpakt en al het materiaal dat ik kocht is degelijke kwaliteit. Enige minpuntje is dat ik van een paar artikelen 2 stuks wilde kopen maar er was maar 1 in voorraad.

Heb een baseball pet bij Bushgraft gekocht. De pet is snel geleverd en de pet is in prima staat geleverd.

Snel en netjes bezorgd

Snel en netjes bezorgd