Filter

Guter Kundenservice und schnelle Lieferung - Goede klantenservice en snelle levering.

Ich bin voll und ganz zufrieden. Meinen Wunschartikel habe ich nur hier beim Buchcraftshop.nl bekommen bzw. nur hier gefunden. -------------------------- Ik ben helemaal tevreden. Ik heb het artikel dat ik wilde alleen hier bij Buchcraftshop.nl gekregen of alleen hier gevonden.

Topkwaliteit en ruime keuze

Nette prijs voor topkwaliteit Snel geleverd

Gewoon top

Ruime keuze, interessant geprijsd en vlotte verwerking.

Goede outdoor webshop!

Fijne webshop met duidelijke uitleg over producten van goede kwaliteit. Snelle levering met PostNL. Klantvriendelijke service bij vragen!

Perfect service

Easy to order and quality of gear upto a high standard.

Meedenkend en oplosingsgericht

prima zaak .

Snelle levering, en goed materiaal alleen veel verzendskosten

Levert snel, heeft veel en goede kwaliteit!

Vriendelijke klantendienst ,uitstekende gear

Vlotte en vriendelijke ervaring ,tijdens week 51 !!!

Prima. Mooi spul en correcte levering.

Prima. Mooi spul en correcte levering.

Top ervaring

Goede service, klantgericht.

Het artikel dat ik nodig had was uitverkocht. Ik kon aangeven dat ik een mail wilde ontvangen als het artikel er weer was. Een tijdje lanter kreeg ik een mail dat het artikel er was en kon bestellen, snelle levering. Artikel ziet er goed uit.

Snelle levering! Uitstekende kwaliteit en precies wat ik nodig had!

Ik zocht drybags voor in fietstassen om spullen droog te houden. Bushcraft shop had gelukkig nog 4 stuks op voorraad van de juiste maat.

Nette site, snelle levering.

Alles goed verlopen ,heel tevreden ,love woolpower

Top product, snel geleverd.

uitstekend

snel en correct

Snelle levering goede producten

Snelle levering goede producten

Goed en snel

Nog geen 24 uur later al in huis.

Mooie webshop met bijzondere spullen!!

Ik had in de avond een vraag over een paar handschoenen en kreeg vrijwel direct antwoord van een vriendelijke medewerker. Diezelfde handschoenen zijn die avond ook nog verstuurd en de dag erna bezorgd!!

Ideale tas

Fijne tas! Veel ruimte in overzichtelijke, afzonderlijke vakken. MOLLE systeem zorgt voor extra opties. Kwaliteit van de stof en de ritsen is prima! Absolute aanbeveling als standaard tas voor bushcraft, survival, camping, etc.

correcte en vlotte levering

Goede en duidelijke site, vlot besteld en vlug geleverd!

Alle details over de levering waren keurig uitgewerkt in de ontvangen mailen. Ik werd ook ruim van tevoren geïnformeerd over wanneer de bestelling geleverd zou worden. Eenmaal ontvangen waren de producten uitstekend ingepakt en zijn ze van top kwaliteit.

snelle service...toppie!!

5 Fagotweg