Filter

Super service!

Zelfs via de chatfunctie wordt er uitstekende service en aandacht gegeven aan je vragen. Bij mijn bestelling zat zelfs een linkje naar een YouTube video over het gebruik van het product.

Inderdaad snel en kwaliteit.

Tevreden!

snelle levering en als een artikel niet in orde is, reactie van bushcraft shop via app of telefoon. En een vervangend artikel werd snel opgestuurd.

Zeer snelle levering van kwaliteitsvol materiaal.

Snel geleverd, mooie stevige rugzak

Wat een stevige tas, 5 jaar garantie heeft vertrouwen.

probleemloze bestelling, vlotte levering, goed spul, vertrouwd

goede keus, goed spul, makkelijk besteld en snel geleverd

Snel en goed

Mooie producten, redelijke prijzen, goede helpdesk en supersnelle bezorging, helemaal top!

Goede ervaring

Goede ervaring ook bij retourneren

Gewoon goed

Alles perfect verpakt om beschadiging te verkopen.

snel, scherp en goed

snelle service, goede producten. Lovvit.

Bestelling gedaan, foutje gemeld, directe actie. Zeer tevreden, ook over het materiaal.

Goede service, goede mensen, top

De bestelling verliep zeer soepel. Ik zou het zeker aanraden om bij bushcraftshop te bestellen.

Mooie winkel

Mooie winkel met goede spullen. Ik kocht een militair kompas, het ding is stevig en goed afgewerkt.

Prachtig online winkel

Ruime keus in het assortiment

Prima levering binnen de aangegeven tijd

Prima tevreden over mijn bestelling en levering!

Een zeer goede service en klantgericht bedrijf.

Mijn eerste ervaring met de mensen achter Bushcraftshop.nl kwam omdat de aankoop die ik bij BCS.nl had gedaan via een héél groot internet bedrijf. De zending via dit bedrijf kwam niet aan, terwijl in de track en trace van de goederen stond vermeld dat het was afgeleverd door Post NL. Ik heb toen gelijk BCS.nl gebeld. Deze mensen van dit bedrijf hebben mij toen gelijk advies gegeven hoe te handelen en hebben me verder geholpen met de afwerking. Hierna heb ik rechtstreeks bij BCS.nl de verloren bestelling opnieuw besteld. Wat ik nu zeg is echt geen sprookje maar een waargebeurd verhaal. Ook deze zending kwam via Post.nl en werd na 2 dagen weer in de track en trace code afgemeld als zijnde bezorgd. Weer aan de bel getrokken bij BCS.nl terwijl de fout bij het bezorgbedrijf lag. Zij hebben mij wederom heel goed geholpen met de afwerking zodat ik weer snel de verloren goederen opnieuw kan bestellen. Van het bezorgbedrijf heb ik toe nu toe niets vernomen. PS de goederen die ik had besteld waren 2 maal 3 paar rubberen laarzen van een zeer goede kwaliteit voor medewerkers van ons bedrijf. De volgende zending heb ik weer bij BCS.nl besteld maar overweeg om ze zelf maar op te aan halen. BCS.nl bedankt voor jullie inzet die je voor mij hebt getoond. TOP SERVICE!!!!!

Topservice!

Persoonlijke topservice. Ik had een verkeerd item besteld en kreeg meteen telefoon hoe ze mij konden helpen het juiste te leveren. Een dag later was mijn bestelling gecorrigeerd en werd het juiste item geleverd. Dank aan Angelo die mijn bestelling behandelde!

Goede en snelle levering

Goed assortiment goede en snelle levering.

Heel snel en goed afgehandeld, kan niet beter volgens mij .

Niets ontvangen van post nl

Ondanks dat ik door Post NL niets heb mogen ontvangen. Is de klantenservice wel echt top! Dank hiervoor

perfect

Super snelle levering, en je wordt goed op de hoogte gehouden over de levering.

Betaald,netjes een email bedankt voor bestelling snelle levering

Wat een topwinkel!

Het assortiment is super groot en de service is geweldig! Heel erg bedankt voor jullie hulp!!

snelle en correcte levering

producten worden op een goede manier aangeboden er word ook plezierig meegedacht

5 Fagotweg

Middelburg 4337RC