Filter

Op tijd bezorgd

Grote collectie, snelle levering

Altijd goed bij de Bushcraftshop!

Ik heb niets te klagen over de Bushcraftshop, al jaren een tevreden klant.

super

de jas is prachtig en het is een plezier om bij u te winkelen dank u

Mooi assortiment

Veel keuze in verschillende merken. Wordt sbel geleverd

Snelle levering, mooi en degelijk product

Snelle levering van het artikel, artikel voldoet volledig aan verwachting en omschrijving.

PERFECT

PERFECT

Super service

Probleem met TnT gehad, werd direct opgelost. Dank jullie wel.

Keurig pakket met kwalitatief goede gear.

Ik heb gebruik gemaakt van de app van de Bushcraftshop. Goede app maar de zoekfunctie zou iets beter kunnen. Bestelling werd snel verwerkt en verstuurd. Helaas een dag later dan beloofd maar dit is aan de vervoerder te verwijten en niet aan de Bushcraftshop. Alles was keurig verpakt, producten zien er goed uit.

Vlotte verzending en degelijke producten. 10/10 would recommend

Een heel goed adres

Bushcraftshop heeft een uitgebreid assortiment met kwalititeitsproducten voor beginners en gevorderden. Ik ben blij met mijn bestelling.

Snelle Service, prima producten

1e bestelling maar ik kom zeker terug. Informatievoorziening was goed en verzending ging snel en netjes.

Goed geholpen door zelf even te bellen. Email reactie kan wat langer duren.

Gewoon goed.

Ik heb nu een paar keer wat besteld en ontvangen. Er is helemaal niets op aan te merken. Gewoon goed en zeer nette prijzen met een assortiment wat iedere outdoor enthousiast aanspreekt.

Heel snelle service

Prima service, voldoende verpakt en snel besteld

Super service!

Mijn bestelde pannenset was niet compleet, dat kan natuurlijk gebeuren, maar het was een paar dagen voor onze geplande vakantie, dus wel vervelend. Maar ze reageerden supersnel op mijn mail waarin ik het gebrek meldde (binnen een uur) en ze kwamen met een goede oplossing. Top service, kan niet anders zeggen. Zou de volgende keer zeker weer bij ze bestellen als ik wat nodig heb.

Top klantensevice, vriendelijke en kundige shop!

ik ben prima te woord gestaan toen ik telefonisch contact zocht om een bestellign te wijzigen. Personeel was vriendelijk, en nam de tyd, erg belangrijke punten vind ik. - De levering van bestelde producten is altyd op tyd geweest, de berichtgeving erover ook duidelijk, en netjes verpakt. - Prijzen zijn ook prima, niet zo'n "uit alles de hoofdprijs willen halen" zaak, en dat waardeer ik echt.

Mooi aanbod, vlotte levering

Nu het product nog evalueren... :-)

Betrouwbare winkel

Heerlijk veel keus en snelle levering. Ben erg tevreden.

Overzichtelijke site, snelle verzending

Webshop dus niks op 'persoonlijk niveau' maar een duidelijke site, snelle verzending en heldere communicatie

Vriendelijk

Door mijn eigen fout werd het pakket op een niet bestaand adres bezorgd. Vriendelijke medewerker nam alle stappen met me door en regelde een nieuwe bestelling en nu naar het goede adres.

Goede shop

Bestelling geplaatst via webshop , binnen 1 dag verzonden en de volgende dag in huis. Werd keurig op de hoogte gehouden per mail. Artikel was zoals vermeld op de site.

Snelle levering, goede service

Producten zijn naar verwachting. Snelle levering, ik bestel hier weer opnieuw!

Kwalitatief hoogstaande artikelen, blijf je van genieten.

Speciaal uniek slaapmatras, 420gram, had een lek, vermoedelijk fabriek storing daar we nog enkele dagen wachten in Bordeaux om canal-de Midi met fiets af te rijden. Belde ik de winkel, met mijn verhaal, en werd direct zonder dralen, voorgesteld zo een nieuwe op te sturen, volg momenteel het paket maandag op de middag geleverd in Bordeaux, wat een ondersteuning.. Top.

Goede ervaring

Vriendelijke service, snelle levering

Product de volgende dag ontvangen, goede selectie van producten op de website.

Prima webwinkel, je kunt aan de selectie van producten zien dat er mensen achter zitten die ook daadwerkelijk passie hebben voor het outdoor leven. prima service, product snel verzonden en prijzen zijn om en nabij gelijk aan de concurrentie.

5 Fagotweg

Middelburg 4337RC