Filter

Product werd binnen een dag geleverd, echt top.

Keurig en netjes

Gewoon goed, zoals het hoort.

Geen negatieve punten.

Snel en correct geleverd

Prima kwaliteit

Zeer snelle levering

De tarp voor aan de fiets had een snelle levering. Na bestelling was hij de volgende dag al in huis! Helemaal top!

Goed product snelle levering

Product keuze mooi en levering zeer snel

Niet goed

De buckle past niet in andere buckles met de zelfde breedte, en de bezorgkosten zijn te hoog voor brievenbus pakketje en bij terug sturen moet je automatisch de hoge portokosten vooraf betalen je mag dus niet zelf bepalen met welke postbedrijf je spullen terug stuurt. Mvg. Jeffry

Heel goede service

Snel en correct

Te vrede met materiaal en lever snelheid

Snel en goed verzorgd

Voor deze tijd onverwacht snel en goed verzorgd !

Mooi assortiment, snelle verzending.

Kwaliteit

Ik bestel nu al een tijdje materiaal op Buschcraftshop.nl en ben nooit teleurgesteld! Het grote assortiment met variatie aan kwaliteit maakt dat hier bijna alles te vinden is! Ook wordt er altijd snel geleverd, wat ik als ongeduldig persoon erg kan waarderen! 1 Nadeel, ze hebben zoveel leuks dat het bijna verslavend is om er wat te bestellen :P

Snelle levering!

Snelle levering en top producten

No nonsense WYSIWYG

Je ziet, je koopt, je krijgt. Geen gedoe of gedonder.

Prima Service

Had een zogenaamde "Skillet" besteld, een koekenpan met opvouwbare steel. Keuze genoeg en na 2 dagen bezorgd. Prima!!

Alle spullen die je nodig heb op 1 plek.

Ik was op zoek naar een kookpannetje. Nergens te krijgen. Had ik nou maar eerder bij Bushcraft.nl gekeken, dat had me dat heel wat frustraties minder gekost. Mooi assortiment van kwaliteitsproducten. Overzichtelijke website. En snelle levering.

Dik oké

Mijn volgende bestelling komt eraan, tx.

Very quick turnaround.

Order arrived the following day after late ordering the night before!

er is heel snel geleverd

snel geleverd, vreemd was wel dat ik als bezorgadres mijn thuisadres had aangegeven en het pakketje afgeleverd is bij een servicepunt......

Super tevreden

Prachtige hangmat ontvangen voor een prima prijs en een super snelle levering.

Snel en goed

Snel en goed, niks meer op aan te merken

Voldoet aan de eissen.

Producten uitgeprobeerd voor 2 dagen kamperen. De kwaliteit van de producten voldoet aan de beschrijving. Zeer tevreden.

nog geen moet hem nog uit proberen

mooi en ziet er goed uit , en snel geleverd.

Levert snel goed fijne spullen.

5 Fagotweg

Middelburg 4337RC