Filter

Levering zoals verwacht top kwaliteit product!

Zelf een fout gemaakt tijdens betaling. Daarna contact gehad via whatsapp en snel weer een nieuwe betaallink in de e-mail. Vervolgens product zonder vertraging geleverd. Prima service!

Gewdige site voor al je outdoorgear

Een dikke winddichte trui van PineWood gekocht. Scandinavische kwaliteit, en goede maatverhouding.

Snel & volledig.

Tip voor 5/5 : Houdbaarheidsdatum van voeding ook vermelden bij aankoop van voeding.

Helemaal perfect, zoals altijd al

Artikelen bij elkaar zoeken, bestellen, betalen, ontvangen. Netjes via Postnl. Netjes verpakt. Goeie kwaliteit. Handige spulletjes. Snel bevestiging's mail. Alles gaat bij deze shop zo goed. Dat je zou willen dat het bij alle shops zo goed gaat. Een heel tevreden klant :)

Goed en op tijd.

Goed en op tijd.

Perfecte klantgerichte winkelervaring.

- Goede website. - Gemakkelijk bestelproces. - Levering via Post Nl. - Afhaalpunt is een grote meerwaarde. - Ga zo door...

Zeer goed snel .Goed materiaal wat er wordt aangeboden

Mooi product en snelle levering!

Snelle levering en mooi en degelijk product.

Super snelle levering en goede natuurlijke producten

De teerzalf is echt een top product!

top

top

super

goed verpakt, snel geleverd en een vriendelijke service

Mooie producten, snel bezorgd

Fijne webshop met een breed aanbod van degelijk outdoor materiaal.

Perfecte service

Snelle en vlotte levering

Snelle service, erg goed product, zeer tevree dus!

Snelle service en levering, goed product

Mijn product werd snel geleverd, was goed verpakt en precies wat ik mij had voorgesteld. Zou zeker weer bestellen bij deze shop!

Keurige snelle levering

Ik had snel schone brandstof nodig. De bestelling werd snel bezorgd en ik kon de bestelling goed volgen.

Kwalitatief, probleemloos geleverd!

Uitgebreide keuze, duidelijke website met dito beschrijvingen. Bestelling snel en direct geleverd. Prima!

Perfecte service

Hele fijne service als je weet dat wat je bestelt op tijd aankomt en er geen opmerkingen zijn te vinden over het product.

perfect

Had een tarp nodig voor 2 dagen later dus wilde zeker weten dat de verzending dezelfde dag zou plaats vinden ondanks de drukte. Erg snel reactie en netjes de volgende dag bezorgd dus ik kon droog minimaal camperen in Luxemburg later.

Snel en vakkundig

Plezierig verrast

Topmateriaal en supersnel geleverd.

Na advies via email bestelde ik mijn producten. Zeer tevreden van.

Uitstekend!

Goede ervaring snelle levering mooie droger

Een breed assortiment met heldere beschrijvingen.

Prima geholpen en snelle levering.

Super snel geleverd, mooie tarp heel blij mee!

Super snel geleverd, mooie tarp heel blij mee!

Geweldige site met topmateriaal

Makkelijk bestellen en een snelle levering. Materiaal allemaal van top kwaliteit.

5 Fagotweg

Middelburg 4337RC