Filter

Mooie producten, snelle levering

De Woolpower Merino Tube kriebelt echt niet. Ik heb hem gekocht om te proberen of ik tegen deze wol kan. Als het om mijn nek/hals niet kriebelt, dan verwacht ik dat het bij andere kledingstukken hetzelfde zal zijn. Het voelt prima, erg prettig zelfs. Erg blij mee!

top snel

s avonds laat besteld, de volgende morgen in huis

Kwaliteit snel in huis!

Overzichtelijke site met kwaliteit!

Erg fijne (eerste) shopervaring.

Ik ben al maanden bezig met het samenstellen van een low-budget kookkast, zodat ik mijn auto kan omtoveren tot micro-camper. Zo belandde ik o.a. bij de Bushcraftshop, dat een erg breed en ook best diep assortiment heeft met topmerken tegen aantrekkelijke prijzen. Ik heb hier 2 bordensets (plat en diep) van Wildo gekocht, en dit aangevuld met een Zebra mok, Morakniv mes en Pinewood muts om geen verzendkosten te betalen. ;-) De order is snel en correct afgehandeld. Ik heb de artikelen nog niet gebruikt uiteraard maar denk dat ik eenmaal op pad er heel blij mee ga zijn. Bushcraftshop is vooral gericht op echte backpackers die echt outdoor kamperen denk ik. ;-)

Snel en correct

Gewoon Top !!!

Mijn bestelling geplaatst rond 17h00 en de dag erna zonder fout geleverd. Heb ze een email moeten sturen daar leveringen via post nl nooit afgeleverd worden bij ons, dit hebben ze prima opgelost door een levering via GLS. Het gekochte item was perfect. What you see is what you get. Dit bedrijf is een echte aanrader !!!

snel, correct en goed

Tevreden zowel qua kwaliteit van bestellen t/m gebruik

snel binnen goeden kwaliteit top

goed te navigeren op de site goede beschrijving van artikelen

Supersnel

Makkelijk bestellen, snel geleverd, maar belangrijkste : mooi product

Snelle verzending. Mooi product. Nette prijs.

Eenvoudig, snel en goede communicatie

Eenvoudig, snel en goede communicatie

goed materiaal, snel geleverd

goed materiaal, snel geleverd

Geweldige service

Per vergissing een verkeerd artikel besteld, was geen probleem kon het gratis retourneren en kreeg het juiste product toegestuurd. Heel erg bedankt voor jullie goed service.

Prima tarp gekocht, netjes en snel bezorgd

Prima winkel voor het kopen van een goede tarp

Snelle levering, uitstekende service!

Mijn vragen werden snel beantwoord en bij twijfel over een product heeft André alles in het werk gesteld om dit goed op te lossen. Heel fijn, ik ben 100% tevreden en koop hier graag nog eens.

Snel en correct

Spullen besteld die ik niet op Amazon kon vinden. Was bijzonder snel klaargemaakt en opgestuurd. Aan te bevelen.

Fijn bestellen en snelle levering

Goed!

Goed en op tijd geleverd !

Goede webshop

Uitstekende webshop, snelle levering, ik kom hier zeker weer terug.

besteld bezorgd

Snel gekregen wat ik heb besteld. J

Origineel assortiment

Helemaal naar verwachting

Helemaal naar verwachting!

Precies wat ik nodig heb.

Licht en stevig, met goede stevige bevestgingslussen. Ik gebruikte hiervoor een schaduwdoek maar deze is veel beter op te spannen dankzij de vele bevestgingslussen. En licht dus makkelijker te hanteren.

Excellent product and service

Seamless

Hoge verzendkosten voor klein artikel

Ik heb een tekenverwijderaar besteld van ongeveer 2 gram en moest hier meer dan 6 EUR verzendkosten betalen. Dit had toch ook via een goedkopere manier verzonden kunnen worden. Overigens werkt de Tick 2 tekentang wel goed.

5 Fagotweg

Middelburg 4337RC