Filter

In een woord geweldig!

Ik werd via de webchat tewoord gestaan door Hilliene. In eerste instantie al super dat je daadwerkelijk met iemand en niet een computer kan praten. Hilliene begreep helemaal wat ik zocht en heeft me een eerlijk en doortastend advies gegeven. Vervolgens vollop mogelijkheden het product eventueel terug te sturen, maar dat is totaal niet nodig, ik ben helemaal happy met de gekochte stoelen. Ik kan niet anders dan 5 sterren en 2 duimen te geven. Ik zal zeker terug komen, en heb op het (try out) weekendje weg meteen reclame gemaakt voor ze. Ere wie ere toekomt!

TOP

VLOTTE BESTELLING EN LEVERING

Top producten kwaliteit en super snelle levering

Ik heb geen min punten tot zo ver na 2 bestellingen. Erg tevreden!

Goede klantenservice en vlotte afwikkeling

Goede en vlotte afwikkeling

Perfecto!!

Eenvoudige site om te winkelen, lekker overzichtelijk en voldoende gear om uit te kiezen....Op naar het avontuur

Net het gerief wat ik zocht ,netjes alles op één plek te verkrijgen. Snel geleverd. Aanrader

Snelle verzending en goede service!

Groot assortiment en zeer goede service!

Snel en waar voor mijn geld

Primadeluxe

Echt goeie mensen hier

Een vraag had ik waar ze vervolgens helemaal induiken. En op allerlei manieren proberen je te helpen. Echt top!

Zeer fijne webshop

Zeer goede ervaring gehad met bushcraftshop . Zelfs in het weekend snel antwoord op mijn vraag !

Ontzettend snelle levering en goede producten

Blij

Super snel geleverd en kwaliteit van de producten is goed zoals verwacht.

Bushcraftshop

Doe zelden een review. Maar voor deze zaak maak ik een uitzondering. Ze hebben altijd werkelijk alles wat ik zoek op kampeer en bushcraft gebied. De app staat al op mijn 3e telefoon. Dus gebruik het al heel lang. Ook zo maar om eens doorheen te grutten wat er nieuw of in de aanbieding is. Werkt heel handig. Niks meer aan doen. Maar bovenal is Bushcraftshop een van de weinige (webshop) zaken die doen wat ze beloven. De app is altijd uptodate. Dus nooit verrassingen dat iets niet op voorraad is. Als het er niet is staat het er duidelijk bij. Als iets niet meer geleverd wordt staat het er niet tussen. Dat is bij andere webshops wel eens anders. En heel bijzonder; altijd binnen 24 uur geleverd! Hoeft voor mij niet perse, maar wel heel fijn. 1 keer zelfs 's ochtends besteld en 's avond kwam een privé koerier (!) het rechtstreeks vanuit Middelbrug brengen. Binnen 12 uur dus. Een toevallige uitzondering denk ik. Overigens is de zaak in Middelburg een walhalla voor outdoor mensen. Als je niet te veel wilt uitgeven, laat dan je betaalmiddel thuis Hahaha! Je wilt gewoon alles hebben wat je daar ziet als gear junkie. ;-) Toch moet je er een keer geweest zijn. Al was het maar om de (kundige) mensen achter het bedrijf te ontmoeten.

Top winkel met goede service

Spullen snel binnen top winkel

Snel geleverd, uitstekend product

Artikel direct verzonden en razendsnel binnen (volgende dag). Updates van bestelproces via mail duidelijk en accuraat. Product netjes verpakt en volgens specificaties. Tevreden klant.

Karrimor SF Sabre 45 rugzak

Duidelijke website en keurig en snel geleverd

Tijdige levering - materiaal van goede kwaliteit

Tijdige levering Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Very fast delivery, very good communication

Alle stukken zijn in goede orde ontvangen

Supersnelle en nette levering

Bushcraftshop beschikt over een eigen app, die het bestelproces nog makkelijker maakt. Verder is hun snelheid echt top; voor 23 uur besteld en de dag erna in huis zodat je snel aan de slag kunt. Alles netjes en degelijk verpakt

Kwaliteit en service

Goed en snel geregeld, top!

Goed en snel geregeld,Top!

Prima service. Nadeel is retourkosten voor koper

Prima en snelle service. Ook prima prijs kwaliteit. Als de maat echter niet correct is en je wilt het retourneren betaal jij de retourkosten.

Snel en goed

Snelle en goede levering. Spullen deugen

Direct de eerstvolgende in huis. goed verpakt. Helemaal tevreden. Mocht deze review ook gaan over het product: ik wilde het in eerste instantie niet geloven, maar beckolja werkt beter tegen de muggen en mugjes in Scandinavië dan een product met het chemische deet. Echt een aanrader.

5 Fagotweg

Middelburg 4337RC