Filter

Zeer tevreden.

Goed contact met de klantenservice gehad inzake iets technisch met de webshop. Snel opgelost zonder gedoe. Vlotte levering en items waren goed verpakt. En prijstechnisch ook zeer scherp vergeleken met andere aanbieders.

Prima ervaring met eerste keer kopen

Voor het eerst bij Bushcraftshop besteld. Is gebleken een prima ervaring te zijn. Spullen netjes conform de bestelling en bezorgd zoals vermeld. Top, hier kom ik zeker terug.

Snel, makkelijk, goed

Snel geregeld

Leuk contact, goed product en snelle levering.

Mooie website goede service

Zaterdags besteld en maandag al in huis.

Goed en vriendelijk

Mijn bestelling zou iets later dan beoogd worden bezorgd. Ik werd hier direct per mail en op vriendelijke wijze van op de hoogte gebracht. Wist dus precies waar ik aan toe was en de afhandeling liep zoals verwacht. Prima.

Supersnelle service!!

Très bien !

Snelle levering!

Tevreden door de snelle levering!

Gewoon tevreden

Goed, snelle levering, duidelijke site, Goed verpakt.

Prima shop en snel

Juiste weergave product , snelle levering

Overzichtelijk en snel.

Snelle levering, goede producten!

De webshop (en site) is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Beschrijvingen bij producten zijn duidelijk en als extra hebben ze ook favorieten van hun ervaren Bushcrafters gemarkeerd. De levering was snel en netjes. Goederen netjes en zo veilig mogelijk verpakt (en zonder plastic vul materialen!!)

Alles ging goed. Ook snel bezorgd.

Snelle levering. Prima spullen.

Bushcraftshop.nl is een prima winkel waar ik met vertrouwen weer zal bestellen.

snel en goed

Niet echt een ervaring, het was een simpele firerod. Maar levering was snel en correct. 3 sterren omdat het niet echt een schoen/kledingstuk etc was wat meer problematisch kan zijn. Al met al zal ik hier zeker weer bestellen om te zien of andere artikelen net zo goed gaan.

topper

Buitengewoon goede kwaliteit-prijsverhouding en de kwaliteit van de spullen is geschiktvoor mijn bushcraft niveau. (Gevorderd) Snelle levering track and trace helder.

Goede ervaring, prima kwaliteit en prima prijs

Ruime keuze en snelle bezorging

Super goeie webshop

Ervaringen als klant: goed, klantvriendelijk, snel en makkelijk. Voor iedereen aanbevolen!

Ik ben erg blij met de bestellingen, Ik zal meer bestellen.

De bestelling kwam in 1 dag, dat is zeer snel. Ik ben blij met de aankoop, de rugzak is zeer duurzaam en mooi. Ik koop wel een andere voor mijn broer. Ik beveel deze winkel aan.

Fijne goederen en snelle bezorging

Heel goede selectie van bushcraft / kampen producten. Bestelling binnen een dag geleverd!

Snelle levering, kwaliteit

Heel fijn dat Bushcraft zo vlot levert. Zelfs op vrijdag besteld is op zaterdag al binnen. Ze hebben mooie producten, die degelijk verpakt worden verzonden. Aanrader!!

Prettig ogende en goed functionerende webwinkel die snel levert.

De website ziet er goed uit en de producten in het niet al te uitgebreide assortiment zijn makkelijk te vinden en te bestellen. Er wordt snel geleverd in een degelijke verpakking. Beetje jammer dat het versneden karton dat als opvulmateriaal gebruikt wordt behoorlijk veel stof afgeeft dat op de producten blijft zitten. Voor het overige alleen maar een positieve (eerste) ervaring met deze webwinkel. Waarschijnlijk een winkel waar ik ook in de toekomst zal bestellen.

Uitstekend geholpen met mijn vragen

Ik ben op een prettige en professionele manier geholpen bij mijn aankoop in de bushcraft shop

Keurig afgehandeld, snelle levering en kwalitatief exact wat ik ervan verwacht had.

5 Fagotweg

Middelburg 4337RC