Filter

Scherp geprijsde kwaliteitsproducten

Product voldoet volledig aan omschrijving, in de avond besteld en de volgende ochtend geleverd.

Prima website met veel productinformatie en snelle levering

Prima, handig filmpje

Goed advies en snelle levering

Bushcraftshop gaf goed advies op de vragen die ik had m.b.t. hangmatten. Vervolgens een bestelling geplaatst en die werd zeer snel geleverd. Zeer tevreden!

Snel geleverd en top product!

Het was heel wat sneller geleverd dan verwacht in België en het product voldoet compleet aan de beschrijving!

heel goed geholpen

goed bedrijf

Mooi assortiment, snel geleverd, goed verpakt en mooie materialen! Tevreden!

perfect en snel

perfect en snel zoals verwacht

Ontvangen en retourneren was prima

Ik heb de schoenen zonder probleem terug kunnen sturen. Moest wel portokosten betalen.

Super producten, heel snel geleverd in Belgie

Gemakkelijk vesteld en binnen de 48uur in belgie geleverd! Toffe producten voor onze bivak in zweden!

Producten snel geleverd. Kwalitatief goede producten. Retourneren is ook goed en snel afgehandeld

Prima bedrijf, een 10. Heel blij dat ik dit bedrijf gevonden heb omdat ze de enige in Nederland zijn die Possem/ Merino truien verkopen. Wat een geweldige trui, heerlijk zacht en hopelijk ook lekker warm voor de winter. Top.

Snelle levering en goede prijs!

Tevreden

Erg snel maar kwaliteit van verpakking kan zeker beter

Alles kwam erg snel maar de verpakking was opengesneden. Blijkbaar door de bijl zelf. Bijl zelf was mooi.

Toegankelijk, snelle afhandeling, ook de terugbetaling

Prettig en veilig gewinkeld

perfecte en vlotte afhandeling

perfecte en vlotte afhandeling, al jaren klant

Beetje teleurgesteld in njord vuurslag medium, de steen is zeer klein en er komt geen vonkje of geur vanaf steen zietver ook helemaal anders uit dan op de foto, foto witte ,wij zwarte. Was voor een feestje, zodat kinderen op verschillende wijzen vuur konden proberen te maken. De andere aankopen waren wel in orde.

Zeer efficiënt en snel afgehandeld, ik ontving mijn bestelling binnen 2 dagen

Uitstekende service

Heel snelle levering. Producten zijn heel goed.

vlot en kwaliteitsvol

De afhandeling van de betaling, het verzenden en ontvangen gaat heel vlot. De materialen zijn heel kwaliteitsvol!

Goede prijs en snel geleverd.

Snelle levering, uitstekend product scherpe prijs

Goede levering en goed product tegen een goede prijs. Al mijn verwachtingen zijn uitgekomen.

Snelle correcte levering

Geen opmerkingen

Goede service, snel geleverd

Goede service, snel geleverd

Goed geholpen.

De laarzen deden volledig aan mijn verwachtingen. Via de chat functie had ik snel contact en werden mijn vragen ook gelijk beantwoord.

positief

Product uitgezocht, product in winkelwagen, product betaald. Ik een dag (of2) het product in huis. Lijkt mij een standaard procedure voor iedere bedrijf / consument. En nu gaan we weer over tot de orde van de dag.

5 Fagotweg

Middelburg 4337RC