Filter

Goede website, gemakkelijk bestellen en snelle levering

De website is prettig om te winkelen, mooie producten. En de levering was razendsnel.

Snelle levering en degelijke kwaliteit.

2 bestellingen, beide snel en netjes afgeleverd (de dag erna, zoals geadverteerd). Producten voldoen aan de verwachte kwaliteit.

Top zaak!

Supersnelle levering!

Bestellen en direct verzenden

Alles dik in orde bij deze website.

Snel en efficiënt

Ik heb twee top producten besteld op donderdagavond en op vrijdagochtend had ik ze bij mij. De kwaliteit van de producten is ook super goed 10/10

Jammer genoeg een technisch defect te laat ontdekt

Bij het primer en testen thuis verliep het filteren enorm moeilijk en zwaar (ook vaak de ontluchter gebruikt). Om dan op trektocht tot de ontdekking te komen dat een van de filterstaafjes gebroken zat.

Wat een service!!!

Ik had een kleine strap voor m’n rugzak nodig. Ongekende service en klantvriendelijkheid ondanks mijn kleine bestelling. Dit is een bedrijf waar je een bestelling wilt plaatsen en komen met een eerlijk en deskundig advies. Heel erg bedankt

Goeie service, no nonsense

Gewoon goed!!!!

super fijne ondersteuning

alle tijd genomen voor mijn vragen. Echt heel fijn, dankjewel

Fijn contact en goede actie

Had twee tekenpennen gekocht. Helaas kwamen ze niet overeen met de afbeelding op de website. Heb daarom contact opgenomen en kreeg een vriendelijke reactie met excuses en het volledige aankoopbedrag retour. Tevens zal de website foto worden aangepast.

Prima luchtbed

Voor een verblijf op de Trolltunga in Noorwegen snel even een slaapmat/luchtbed nodig die eenvoudig in de rugtas past en niet te zwaar in gewicht is. Deze slaapmat/luchtbed had beide en was erg comfortabel om op te liggen. En het opbergen was geen enkel probleem. Top product.

De beschrijving van de tent op de website was uitermate goed. Na bestelling van de tent was deze snel geleverd.

Mooi assortiment, fijne website, snelle levering

Goed en snel

Snelle levering. Goed verpakt aangekomen

Goeie service prima aanbieding

Mooi bijltje voor een schappelijke prijs

top

Goede Service

mooi service

ik sta verstelt van de professionelen aanpak van jullie, ik ben echt te vrede van jullie, en bij volgde aankoop zal ik zeker aan jullie denken

Er was van mijn kant iets misgelopen bij de bestelling maar de communicatie verliep zeer vlot en de fout werd meteen rechtgezet.

Zeldzaam product snel geleverd

Bushcraftshop heeft bijzondere spullen in hun assortiment die je elders niet vindt. Ik heb teerzalf bij ze besteld, die netjes en snel werd geleverd.

normaal zoals het hoort

ik verwacht niet anders van een professionele leverancier

Snelle levering van goed product

Mooie Tarp van Robens. Even uitzoeken hoe het opzetten gaat. Hij bevalt ons goed.

Makkelijk en supersnel

De bushcraftshop heeft een uitgebreide collectie en prima prijzen. Bestelling en levering van producten is simpel en supersnel. Uitstekende service!

Duidelijke en toegewijde info

Trekkingrugzak besteld (Savotta Jääkäri L). Ik had vooraf enkele vragen doorgemaild. Ik werd zeer snel geholpen door Angelo. De antwoorden op mijn vragen waren zeer accuraat en getuigden van passie voor trekking en bushcraft. De rugzak werd daags nadien geleverd. Bushcraftshop.nl is een absolute aanrader!

Fijne website, artikelen zijn snel te vinden. Goed assortiment en hele snelle verzending.

bushcraft pan `Dammal`

I'm very glad that the store helped me find a unique product that others don't have, it was delivered very quickly

5 Fagotweg

Middelburg 4337RC